Αλόνσο – Φέτελ μαζί;

Αλόνσο – Φέτελ μαζί;

Λάδι στη φωτιά έριξε με δηλώσεις του ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Στέφανο Ντομενικάλι μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα.

Αλόνσο – Φέτελ μαζί;
Λάδι στη φωτιά έριξε με δηλώσεις του ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Στέφανο Ντομενικάλι μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα.

Ο Ιταλός μάνατζερ απαντώντας σε ερώτηση γερμανικής εφημερίδας
Κλείσιμο
αν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν ο Αλόνσο με το Φέτελ
πυροδότησε συζητήσεις: «Νομίζω ότι και οι δυο είναι πολύ έξυπνοι και θα μπορούσαν άνετα να συνεργαστούν στην ίδια ομάδα».

Ο ισχυρός άντρας της F1, Μπέρνι Έκλεστον που επίσης συμμετείχε στην συνέντευξη
, συμπλήρωσε: «Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα και οι δυο είναι πιλότοι που ψάχνουν την επόμενη πρόκληση το να βρεθούν στην ίδια ομάδα θα είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση γι’ αυτούς».

Από την πλευρά του ο Φέτελ δήλωσε κολακευμένος από τα σχόλια: « Προφανώς με ανεβάζουν μ’ αυτά τα σχόλια. Έχω πει πολλές φορές ότι η Ferrari είναι σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση ειδικά στη F1. Αλλά όπως έχω επίσης τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν είμαι ικανοποιημένος από το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

Ο Αλόνσο που χτες απόλαυσε την αγάπη των Αστούριας στη Βαλένθια έχει συμβόλαιο με τη Ferrari μέχρι το τέλος του 2016: «Οι φήμες είναι μέρος της καθημερινότητας στη Ferrari. Το 2005 όταν πήρα τον τίτλο με τη Renault αμέσως με έφεραν στη Ferrari αν και τελικά βρέθηκα εδώ το 2010. Οπότε αν ξεκίνησαν οι φήμες για το Σεμπάστιαν αφήστε ένα περιθώριο 5 ετών».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης