H Audi γιορτάζει τα 25 χρόνια RS με ένα επετειακό πακέτο εξοπλισμού

H Audi γιορτάζει τα 25 χρόνια RS με ένα επετειακό πακέτο εξοπλισμού

Αισθητικά στοιχεία και λειτουργικός εξοπλισμός που είναι εμπνευσμένα από το θρυλικό RS2 Avant αποτελούν το κεντρικό θέμα του επετειακού πακέτου εξοπλισμού που παρουσίασε η Audi με αφορμή τον εορτασμό των 25 ετών του τμήματος RS.

AudiRS_large34567654
Το επετειακό πακέτο που θα διατίθεται για όλα τα μοντέλα RS της Audi είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό RS 2 Avant το οποίο έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία της σειράς RS και φέτος συμπληρώνει τα 25 χρόνια παρουσίας.

Το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο του επετειακού πακέτου είναι φυσικά η μπλε απόχρωση Nogaro Blue η οποία συνοδεύεται από επιπλέον εξωτερικά αισθητικά τμήματα αλλά και εξειδικευμένο εσωτερικό διάκοσμο.
Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα RS κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προστεθεί στα TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe και Sportback, RS6 Avant και RS 7 Sportback. Θα σημειώσουμε μάλιστα πως το πακέτο εκτός από το Nogaro Blue μπορεί να συνοδεύεται και από τις αποχρώσεις Mythos Black, Nardo Grey και Glacier White.

Μεταξύ των εξωτερικών στοιχείων του πακέτου είναι η αλουμινένιο φινίρισμα στο εμπρός αεροδυναμικό χείλος, στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές και στον πίσω διαχύτη. Επίσης τα καλύμματα των καθρεπτών, τα σήματα της Audi και η πίσω αεροτομή του ΤΤ RS έχουν γυαλιστερή μαύρη απόχρωση ενώ υπάρχουν ειδικά σήματα για την 25η επέτειο. Στο εσωτερικό το πακέτο προσθέτει λεπτομέρειες του διάκοσμου από μπλε αλκαντάρα ενώ το ίδιο υλικό σε συνδυασμό με μαύρο δέρμα – όπως στο RS2 Avant – υπάρχει και στις επενδύσεις των καθισμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης