Skoda Scala: Και με φυσικό αέριο

Skoda Scala: Και με φυσικό αέριο

Η τσέχικη φίρμα αποκαλύπτει τα πρώτα επίσημα τεχνικά στοιχεία γύρω από το νέο της μικρομεσαίο, το Skoda Scala.

skoda-scala

Οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του Scala κάνουν το γύρο διαδικτύου και ταυτόχρονα, η Skoda δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο μικρομεσαίο της μοντέλο. To hatchback μικρομεσαίο 5θυρο αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει το Rapid Spaceback και θα βασίζεται στην πλατφόρμα A0 MQB του VW Group (μήκος 4.362 χλστ., πλάτος 1.793 χλστ. & ύψος 1.471 χλστ.). Παράλληλα το μεταξόνιο τοποθετείται στα 2.649 χιλιοστά και έτσι η Skoda υπόσχεται κορυφαία ευρυχωρία-σύμφωνα με τα δεδομένα της κατηγορίας-για επιβάτες και αποσκευές (χωρητικότητα στα 467 λίτρα).

Παρόλο που το εσωτερικό του Scala είναι ακόμη επτασφράγιστο μυστικό, περιμένουμε πολλές ομοιότητες με το Karoq (στη φαρέτρα του αυτοκινήτου θα συμπεριληφθούν όλες οι σύγχρονες εφαρμογές συνδεσιμότητας και οι τεχνολογίες άνεσης & ασφάλειας).

Στη βάση των μηχανικών συνόλων του μικρομεσαίου Skoda θα βρεθεί ο 1.000άρης TSI του ομίλου με 85 & 95 ίππους και θα ακολουθήσουν οι 1.500 TSI με 150 άλογα και 1,6 ντίζελ με 115 ίππους.  Επίσης, μέσα στο 2019, στην γκάμα θα προστεθεί και μια έκδοση φυσικού αερίου η οποία θα συνδυάζεται με τον 1,0 TSI και απόδοση στα 90 άλογα.

 

Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Skoda Scala αναμένεται σε ένα μήνα από σήμερα και η σχεδίασή του θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο Vision RS που είδαμε στην έκθεση του Παρισιού.

 

 

Δείτε το νέο Skoda Scala σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης