Η Anytime καταρρίπτει το Νόμο του Μέρφι

carss0

Σύμφωνα με τον πρώτο νόμο του Μέρφι, ό,τι ήταν να πάει στραβά πήγε.

Για να μην το κουράζω, είχα μία μικρο-σύγκρουση οδηγώντας, ακριβώς τη μέρα που δεν είχα ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο. Ευτυχώς, έκανα φιλικό διακανονισμό και, καθώς δεν είχα υπαιτιότητα και επειδή είμαι ασφαλισμένος στην Anytime, πήγα απευθείας στο πλησιέστερο Car Point όπου άμεσα μου έδωσαν όχημα αντικατάστασης. Όμως, ο Μέρφι δεν είχε μόνο εμένα στο στόχαστρο. Μιλώντας με φίλο, κατά σύμπτωση την ίδια εκείνη μέρα, τράκαρε και εκείνος. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι δεν ήταν ασφαλισμένος στην Anytime. Οπότε, άρχισε να μου εξιστορεί την περιπέτειά του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «τα 'χει πει ο Μέρφι, όταν κάτι πάει στραβά, στραβώνει ακόμη περισσότερο σε διαδοχικές φάσεις, με απανωτά χτυπήματα». Δεν μου άφησε άλλο περιθώριο, παρά να του υποδείξω αυτό που είχα κάνει εγώ και που θα έπρεπε - αλλά δεν είχε κάνει εκείνος: «Προφανώς δεν έχεις δει την προσφορά της Anytime, τώρα, για την πασχαλινή περίοδο. Σε διαδοχικές φάσεις, όπως είπες, αλλά για καλό δικό σου, κάνει έκπτωση στα ασφάλιστρα έως 35%. Άκου τώρα πώς γίνεται: Αν κάνεις συμβόλαιο μέσω ίντερνετ, έχεις αμέσως έκπτωση 15% στο ασφάλιστρο. Εάν επιλέξεις ετήσια κάλυψη, άλλο ένα 10%. Μέχρι εδώ έχεις φτάσει στο 25%. Και εάν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα, παίρνεις άλλο ένα 10%... Και σύνολο, 35% έκπτωση. Κι αν θέλεις, πες και σε αυτόν τον Μέρφι να κάνει συμβόλαιο με την Anytime. Αλλά να μην ξεχαστείς… Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Απριλίου».

Το Club των εκπτώσεων…

…Για να είμαι, όμως, απολύτως ειλικρινής, δίστασα… Να πω στον φίλο και το υπόλοιπο; Να του εξηγήσω δηλαδή, ότι η πασχαλινή προσφορά της Anytime είναι μόνο η αρχή! Γιατί μόλις ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου στην Anytime εξασφαλίζεις 35% έκπτωση στα ασφάλιστρά σου, αλλά και μέχρι 40% έκπτωση μέσω Club. Ποιο Club;

Μα το Anytime Club! Aυτή τη μοναδική υπηρεσία επιβράβευσης και ανταμοιβής των υφιστάμενων πελατών, στο οποίο συμμετέχω κι εγώ (και από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι υπάρχει στην Ελλάδα ασφαλιστική εταιρία για Ι.Χ. με την ευελιξία της Anytime)!

Μέσω του Anytime Club, λοιπόν, η Anytime προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της προνομιακές εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα. Το Club φροντίζει επίσης να κάνει έξυπνες προτάσεις αγορών σε προϊόντα όπως ρούχα, οικιακές συσκευές, επιλογές ψυχαγωγίας και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα. Και, όντως, οι εκπτώσεις που εξασφαλίζει για τα μέλη του το Anytime Club φτάνουν έως και το 40%.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

karshan

 Η τούρκικη κατασκευάστρια εταιρία λεωφορείων Karsan όχι μόνο έχει στις τάξεις της ένα μικρό σε διαστάσεις ηλεκτρικό μοντέλο, ονόματι Jest Electric, αλλά τόσο το μοτέρ όσο και οι μπαταρίες του προέρχονται από την BMW!

Peugeot

Φέτος τον Νοέμβριο, η Peugeot για δεύτερη συνεχή χρονιά εφαρμόζει το  θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές.

germancars

ο θέμα κυκλοφορίας των οχημάτων με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα έχει προκαλέσει την έκπληξη πολλών αναγνωστών του NewsAuto.gr οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι Ελληνικές Αρχές θα μπορούν να διαπιστώσουν αν το όχημα βρίσκεται και κινείται για χρονικό διάστημα άνω των 6 μηνών στην χώρα μας.

Range-Rover-1

Μια πολύ σημαντική παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση ενός νέου μοντέλου θα γίνει στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Land Rover ως ο τόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας Media παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque!

petrol

Καινούργια βενζίνη από το 2019 και νέες επισημάνσεις για το είδος και τη σύνθεση των καυσίμων θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε όλα τα πρατήρια καυσίμων, τις αντλίες και τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων καθώς η προσθήκη βιοκαυσίμων στα ορυκτά καύσιμα δημιουργεί νέες ανάγκες ενημέρωσης των καταναλωτών.