Στροφή στα υβριδικά από την Mercedes

Στροφή στα υβριδικά από την Mercedes

Σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες αλλά και μέχρι το 2017, η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει άλλα πέντε υβριδικά μοντέλα που θα φορτίζουν τις μπαταρίες τους μέσω παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Στροφή στα υβριδικά από την Mercedes
Το 2015 χαρακτηρίστηκε για την μάρκα από τη Στουτγάρδη ως «η χρονιά των SUV», καθώς παρουσίασε τέσσερα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα, ενώ τον Μάρτιο θα ακολουθήσει το λανσάρισμα της κορυφαίας από πλευράς μεγέθους GLS. Το νέο έτος θα αφιερωθεί στις εκδόσεις plug-in hybrid, σε μία προσπάθεια για περιορισμό της κατανάλωσης και επίτευξη των στόχων στις εκπομπές ρύπων.

Σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες αλλά και μέχρι το 2017, η Mercedes θα παρουσιάσει άλλα πέντε υβριδικά μοντέλα που θα φορτίζουν τις μπαταρίες τους μέσω παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 10 αυτοκίνητα.

Ένα από τα νέα υβριδικά μοντέλα της γερμανικής μάρκας είναι η E 350e. Η «πράσινη» έκδοση της E-Class φέρει υβριδικό σύστημα με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 279 PS και ροπής 56,1 kgm. Η E 350e μπορεί να διανύσει απόσταση έως 30 km με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η Mercedes ανακοινώνει κατανάλωση σε μεικτό κύκλο μόλις 2,1 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 49 g/km!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης