O Αλόνσο στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari!

O Αλόνσο στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari!

O Ισπανός οδηγός της McLaren πλέον, εκπλήρωσε την τελευταία του υποχρέωση με τη Ferrari παρευρισκόμενος στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ιταλικής εταιρείας.

O Αλόνσο στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari!
Η βασική διαφορά σε σχέση με πέρυσι για τη χθεσινοβραδινή γιορτή ήταν η πληθώρα νέων προσώπων. Από το CEO του γκρούπο FIAT, Σέρτζιο Μαρκιόνε αλλά και τον Τζον Έλκαν της οικογενείας Ανιέλι, μέχρι τον CEO της Ferrari Αμεντέο Φελίσα και το καινούργιο επικεφαλής της ομάδας F1, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε ο μόνος σταθερός ήταν ο Πιέρο Φερράρι.

Το κλίμα ήταν γιορτινό και ευχάριστο καθότι ως εταιρεία η Ferrari είχε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της από πωλήσεις και κέρδη η απόδοση όμως της ομάδας F1 παραμένει αγκάθι. Για πρώτη φορά από το 1993 η Scuderia έκλεισε τη χρονιά χωρίς νίκη, πράγμα που οι τιφόζι ελπίζουν ν’ αλλάξει το 2015 με το δίδυμο Φέτελ, Ράικονεν.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε απευθυνόμενος στα μέλη της ομάδας είπε:
«Υπάρχουν εδώ μέσα πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι, ρόλος μου είναι να σας δώσω τα απαραίτητα μέσα ώστε μαζί με το φανταστικό δίδυμο οδηγών που έχουμε να δώσετε μάχη για τις πρώτες θέσεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να δώσω τη θέση του επικεφαλής στον Αριβαμπένε ώστε να σιγουρέψω ότι η Ferrari έχει αποτελεσματική διοίκηση. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα ξέρει καλά τον κόσμο της F1 και έχει την ικανότητα να οδηγήσει τη Scuderia αυτή τη δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν αλλά και τη F1 γενικότερα. Να μη φοβάστε τις αλλαγές να προλαμβάνετε και να έχετε το κουράγιο να παρουσιάζεται νέες ιδέες. Ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε και αυτό χρειάζεται τώρα η Ferrari».
Κλείσιμο



Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Πιέρο Φερράρι, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, Σέρτζιο Μαρκιόνε, Αμεντέο Φελίσα και Τζον Έλκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης