Πέρασε την πόρτα του Μαρανέλο ο Φέτελ!

Πέρασε την πόρτα του Μαρανέλο ο Φέτελ!

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε για 5 μέρες στο Μαρανέλο σε μια πρώτη επαφή – γνωριμία με τα μέλη της ομάδας.

Πέρασε την πόρτα του Μαρανέλο ο Φέτελ!
O Φέτελ χαρακτήρισε ως παραμυθένια την πρώτη του επαφή με τη Ferrari: «Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τη Ferrari και το πώς αισθάνεται κανείς οδηγώντας ένα κόκκινο μονοθέσιο. Μπορώ πλέον να επιβεβαιώσω αυτά τα παραμύθια. Δεν πρόκειται απλά για μια ιστορία. Είναι ένας ζωντανός θρύλος ο οποίος υπάρχει. Νιώθω μοναδικά ως μέρος αυτού του θρύλου ξετρελάθηκα ενόσω οδηγούσα το μονοθέσιο και ήρθε κόσμος στην πίστα και σκαρφάλωνε στις μάντρες για να δει το μονοθέσιο. Ήταν σίγουρα κάτι μαγικό, όσα συνέβησαν αυτές τις πρώτες μέρες στο Μαρανέλο δε θα τα ξεχάσω ποτέ».

Ο Φέτελ προσέγγισε σταδιακά την πίστα του Φιοράνο που βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο. Αρχικά οδήγησε μια Ferrari California μετά μια 458 και εν τέλει πήρε θέση πίσω από το τιμόνι μιας F2012. Πριν απ’ αυτό είχαν πάρει μέτρα για το κάθισμα του Γερμανού οδηγού.

Κλείσιμο


O Φέτελ ασχολήθηκε πολλές ώρες με τις λειτουργίες των διακοπτών στο τιμόνι της Ferrari.


Ο 27χρονος Γερμανός είχε για ήρωα το Σουμάχερ και μιλώντας για τις ιδιωτικές επισκέψεις
που είχε κάνει στην περιοχή όταν ήταν παιδί θυμήθηκε: «Πριν πολύ καιρό, ήμουν παιδί ακόμη, περνούσαμε με την οικογένειά μου από το Μαρανέλο και προσπάθησα να δω μέσα από το φράχτη. Οπότε για μένα το να είμαι σήμερα μέρος αυτής της ομάδας είναι κάτι μοναδικό. Νιώθω φανταστικά που έχω τη δυνατότητα να οδηγήσω το μονοθέσιο και να γνωριστώ με τα μέλη της ομάδας. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία».

Αναφερόμενος στη φόρμα με το κόκκινο χρώμα ο Φέτελ συμπλήρωσε: «Προφανώς είναι για μένα ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα. Όλοι είναι ντυμένοι στα κόκκινα, όλα κόκκινα είναι».

Ο Φέτελ λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στις δοκιμές εξέλιξης θα χρειαστεί να περιμένει ως την 1η Φεβρουαρίου για να οδηγήσει μια σύγχρονη Ferrari με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα στη Χερέθ. Μέχρι τότε όμως θα αξιοποιήσει το χρόνο του για να εξοικειωθεί με την ομάδα αλλά και τα συστήματα του μονοθεσίου.  Ο Φέτελ τις προηγούμενες μέρες επικεντρώθηκε στις λειτουργίες του τιμονιού αλλά έβαλε και κάποιες ώρες στον προσομοιωτή της Ferrari.

Δείτε το Video



Περισσότερα για την πρώτη μέρα του Φέτελ στο Μαρανέλο μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης