Δε θα γίνουν teammate ο Ράικονεν με το Φέτελ!

Δε θα γίνουν teammate ο Ράικονεν με το Φέτελ!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του για την διατήρηση του τίτλου για 4η συνεχή χρονιά καθότι, όπως όλα δείχνουν η ομάδα τoυ, επέλεξε το "διαχειρίσιμο" Ντανιέλ Ρικιάρντο για αντικαταστάτη του Γουέμπερ.

Δε θα γίνουν teammate ο Ράικονεν με το Φέτελ!
Ο 25χρονος Αυστραλός που προέρχεται από την ακαδημία οδηγών της Red Bull φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Toro Rosso έχοντας σημειώσει σε κάποιους αγώνες καλά αποτελέσματα και χρόνους στις κατατακτήριες δοκιμές.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του Ράικονεν ξεκαθαρίστηκε δια στόματος του μάνατζερ, Στηβ Ρόμπερτσον ότι ο Iceman δε διεκδικεί πλέον θέση στη Red Bull: "Ο Κίμι δε θα οδηγεί για τη Red Bull το 2014. Συζητήσαμε αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά".

Από την πλευρά της Red Bull έχει ειπωθεί ξεκάθαρα σε ανύποπτο χρόνο πως ένας εκ των Ρικιάρντο - Ράικονεν θα αντικαταστήσει το Γουέμπερ το 2014, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πως το μόνο που απομένει - πιθανότατα την Πέμπτη στο Σπα - είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας.

Κάποια στιγμή ακούστηκαν και φήμες όσον αφορά στην περίπτωση του Αλόνσο μάλλον όμως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Όσον αφορά τώρα στο μέλλον του Ράικονεν τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται. Προφανώς η Lotus τον θέλει στις τάξεις της, το μεγάλο ερωτηματικό είναι όμως αν υπάρχει η ρευστότητα για να του προσφέρουν ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Μιλώντας σχετικά ο μάνατζερ του Ράικονεν, Στηβ Ρόμπερτσον τόνισε: "Είμαι βέβαιος ότι ο Κίμι θα βρίσκεται στη F1, του χρόνου. Έχουμε επιλογές και συνεχίζουμε τις συζητήσεις με αρκετές ομάδες. Αισιοδοξώ πως θα πάρουμε αποφάσεις σύντομα".

Η επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Γουέμπερ από το Ρικιάρντο στο κόκπιτ της Red Bull το 2014, ίσως έρθει στο Σπα, ίσως όμως η ομάδα περιμένει μέχρι το Ιταλικό GP εντός έδρας αγώνα για την Toro Rosso ανακοινώνοντας παράλληλα και τον αντικαταστάτη του Αυστραλού στην μικρή ομάδα της Red Bull.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης