Ο Αλόνσο στη Red Bull;

Ο Αλόνσο στη Red Bull;

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ερμηνεύουν το ραντεβού που είχε ο μάνατζερ του Ισπανού πιλότου Λούις Γκαρσία Αμπάντ με τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ ως συζήτηση για το μέλλον του Αλόνσο.

Αλ. Παπαρήγα:"Απειλούν το λαό ότι θα καταστραφεί"
Ο Αλόνσο στη Red Bull;
Την Παρασκευή στα πάντοκ του Ουγγαρόρινγκ συναντήθηκε ο μάνατζερ του Αλόνσο με τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull. Αντικείμενο της συζήτησης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ήταν το μέλλον του νεαρού Σάινθ, γιού του παγκόσμιου πρωταθλητή στα Ράλι, Κάρλος Σάινθ.

Κλείσιμο
Ο νεαρός Ισπανός πριν 10 μέρες είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στις δοκιμές του Σίλβερστον τα μονοθέσια των Toro Rosso και Red Bull όπου εντυπωσίασε με την ταχύτητά του. Ο Αμπάντ που είναι μάνατζερ του προσπαθεί να διερευνήσει τις πιθανότητες να πάρει ο Σάινθ junior μια θέση στην Toro Rosso για το 2014.

Μερίδα δημοσιευμάτων του Τύπου επιμένει ότι στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για την πιθανότητα συνεργασίας Αλόνσο – Red Bull το 2014. Ο Αλόνσο έχει συμβόλαιο με τη Ferrari μέχρι το 2016 αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει όρος που του δίνει τη δυνατότητα να το σπάσει αν και εφόσον…

Δεν αποκλείεται ο Ισπανός πρωταθλητής να έχει κουραστεί από την άκαρπη προσπάθεια των ανθρώπων της Ferrari να του φτιάξουν ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Όμως από εκεί μέχρι το να βρεθεί στη Red Bull είναι μεγάλη απόσταση. Βασικότερο κατά την άποψή μας πρόβλημα σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ο Φέτελ που θα πρέπει να πεισθεί να δεχτεί ισάξιο teammate. Εκτός κι αν ο Φέτελ ακολουθήσει τον αντίστροφο δρόμο.

Το πιθανότερο είναι όλα αυτά να αποδειχτούν καλοκαιρινά σενάρια ευάλωτα στο πρώτο κύμα…
Από την πλευρά της η Red Bull έχει δεσμευτεί πως θα δημοσιοποιήσει το όνομα του αντικαταστάτη του Μαρκ Γουέμπερ το αργότερο έως το Ιταλικό GP.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης