Ειδική έκδοση για το Fiat 500

Ειδική έκδοση για το Fiat 500

Η Fiat τιμά με ιδιαίτερο τρόπο τα 20στα γενέθλια του πρωτότυπου μοντέλου Trepiuno.

240306135441_fiat-500-tributo-tr

Οι άνθρωποι της Fiat έχουν τον τρόπο τους στο να δημιουργούν με μαεστρία επετειακές εκδόσεις συγκεκριμένων μοντέλων, ακόμα και εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να γίνουν αυτές.

Ένα από αυτά είναι και το Fiat 500 Tributo Trepiuno, ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 20 χρόνια από την στιγμή που στην Έκθεση της Γενεύης του 2004 αποκαλύφθηκε το πρωτότυπο Trepiuno, προπομπός της σύγχρονης μετενσάρκωσης του «500».

Η συγκεκριμένη περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση που θα πιστοποιηθεί και θα πωληθεί απευθείας από το τμήμα Stellantis Heritage, βασίζεται στο 500 Hybrid, αλλά διαθέτει αρκετές εξωτερικές και εσωτερικές τροποποιήσεις, που απηχούν τη σχεδίαση του πρωτότυπου αυτοκινήτου, που εμπνεύστηκε έντονα από το αντίστοιχο του 1957.

Ως εκ τούτου το συγκεκριμένο μοντέλο είναι βαμμένο σε μια ειδική απόχρωση του λευκού και διαθέτει επανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου με πέντε διπλές ακτίνες και γυαλιστερό φινίρισμα. 

Άλλες αναφορές στο πρωτότυπο, περιλαμβάνουν τις κόκκινες πινελιές στα πίσω φώτα και τα παλιά εμβλήματα της Fiat, με μπλε όψη που βρίσκονται στη μάσκα, την πόρτα του χώρου αποσκευών και τα καπάκια των τροχών.

Στο εσωτερικό, υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός κοκκινοκαφέ και λευκού. Το ταμπλό καλύπτεται από τα αυθεντικά σκίτσα του πρωτότυπου, ενώ τα εμπρός καθίσματα με λευκό δέρμα φέρουν κέντημα Trepiuno και το σήμα XX (λατινικός συμβολισμός του αριθμού 20).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης