H Toyota ετοιμάζει ηλεκτρικό pick-up

H Toyota ετοιμάζει ηλεκτρικό pick-up

Μέσα στην επόμενη τετραετία αναμένεται η έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού pick-up που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο η Toyota 

Toyota_EPU_Concept
Η Toyota ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά στην έκθεση του Τόκιο αφού μετά το ηλεκτρικό Land Cruiser θα αποκαλύψει και το πρωτότυπο EPU, το οποίο φαίνεται σα να είναι έτοιμο να περάσει στην παραγωγή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toyota, το EPU, του οποίου η ονομασία σημαίνει Electric Pick-Up, έχει μήκος πάνω από τα 5 μέτρα και είναι ελαφρά κοντύτερο από ένα Hilux. Οι διαστάσεις του, με πλάτος 1,9 μέτρων και ύψος στα 1,71 μέτρα, το τοποθετούν απέναντι στα κλασικά συμβατικά pick-up. Ωστόσο, το EPU θα βασίζεται σε αυτοφερόμενο πλαίσιο και χάρη στο τετράπορτο αμάξωμα του θα μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα.
Προς το παρόν η Toyota δεν δίνει καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του EPU. Πάντως, θα υπάρχει ένας τουλάχιστον ηλεκτροκινητήρας ανά άξονα που θα προσφέρει χαρακτηριστικά torque vectoring, με ανεξάρτητο έλεγχο της κίνησης σε κάθε τροχό. Και ενώ το αμάξωμα φαίνεται σα να είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους, το εσωτερικό είναι λίγο πιο προχωρημένο με high-tech αισθητική και ένα ψηφιακό πακέτο με δύο οθόνες και ανάμεσα τους οι διακόπτες της επιλογής της κίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολύ ενδιαφέροντα concept της Toyota θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την αυλαία της έκθεσης στο Τόκιο.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης