Τα δίτροχα μοντέλα της Porsche

Τα δίτροχα μοντέλα της Porsche

H Porsche παρουσιάζει τη νέα σειρά e-bikes, που φέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάλογη τιμή αγοράς. 

230530135132_Porsche-Cross-093324

Η σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-bikes) της Porsche εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με τα νέα Cross Performance και Cross Performance EXC, δύο ποδήλατα βουνού που χρησιμοποιούν εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα και εκλεπτυσμένα υλικά.

Για τη δημιουργία τους η Porsche συνεργάστηκε με τον Γερμανό κατασκευαστή Rotwild και για τον σχεδιασμό τους πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι 911 και Taycan. Τα δύο ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροκινητήρα EP-801 της Shimano με την μπαταρία να έχει χωρητικότητα 630 Wh.

Το πλαίσιο είναι από ανθρακονήματα και συνεργάζεται με ένα πιρούνι Fox 34 Float Factory με διαδρομή 120 χλστ. και ένα αμορτισέρ αερίου Flat DPS. Η μετάδοση γίνεται μέσω συστήματος της Shimano XT Di2, ενώ τα φρένα είναι της Magura με δίσκους και 4πίστονες δαγκάνες. Οι τροχοί είναι επίσης carbon κατασκευασμένοι από την Crankbrothers και η σέλα είναι της Highline 3 Telescopic.

Σαφέστατα και η τιμή αγοράς των συγκεκριμένων μοντέλων δεν είναι και από τις πιο συμφέρουσες. Υπολογίστε λίγο πάνω από τις 13.000 ευρώ για το Cross Performance, με την έκδοση EXC να φτάνει τις 14.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης