Ανανέωση για την Aston Martin DB11

Ανανέωση για την Aston Martin DB11

Η Aston Martin ανανεώνει την ήδη υπάρχουσα γκάμα των μοντέλων της, ξεκινώντας από την DB11.

230323161321_Aston_Martin-DB11

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Aston Martin την τελευταία πενταετία φαίνεται να ξεπερνιούνται σταδιακά, καθώς ο Βρετανός κατασκευαστής δείχνει να βρίσκει έναν ρυθμό που θα την φέρει στην κερδοφορία.

Βασικοί πρωταγωνιστές της εμπορικής ανάκαμψης είναι τόσο τα χρήματα που διαθέτει το fund στο οποίο επικεφαλής είναι ο Lawrence Stroll, όσο και αυτά του Ομίλου Mercedes-Benz, ο οποίος κατέχει το 20% της Aston Martin.

Οι άνθρωποι της Aston Martin έχουν αρχίσει να εξελίσσουν την ανανεωμένη DB11, διαδικασία η οποία ξεκίνησε το 2022. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τα πρωτότυπα μοντέλα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, διαθέτουν μεγαλύτερη γρίλια στη μάσκα, νέο καπό και επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι μικρότερες και περιορίζονται κυρίως στα φωτιστικά σώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν τόσο στην ανάρτηση όσο και στη γκάμα των κινητήρων (V8 και V12), ενόψει της εφαρμογής τού νέου πρότυπου Euro 7. Ο πρώτος αποτελεί προϊόν της Mercedes-AMG, ενώ ο V12 των 5,2 λίτρων κατασκευάζεται από την ίδια την Aston Martin.

Πέραν από τις όποιες αισθητικές και λοιπές διαφοροποιήσεις, το GT μοντέλο τής εταιρείας ίσως αλλάξει και ονομασία. Έτσι, υπάρχει περίπτωση να μετονομαστεί σε DB12, χαρακτηρισμό τον οποίο έχει κατοχυρώσει η Aston Martin από το 2015.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης