Τηλεδιασκέψεις από το MBUX της Mercedes

Τηλεδιασκέψεις από το MBUX της Mercedes

Η νέα Mercedes E-Class θα είναι το πρώτο μοντέλο στο οποίο το σύστημα πολυμέσων MBUX θα έχει συμβατότητα με την εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Webex.

Mercedes_e-Class_MBUX__4_
Αν και απολύτως λανθασμένα, για πολλούς το αυτοκίνητο είναι μέρος για την πραγματοποίηση επαγγελματικών τηλεφώνων ή ακόμα και τηλεδιασκέψεων μέσω του κινητού. Προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της χωρίς όμως υποχωρήσεις στην ασφάλεια η Mercedes ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία Cisco για την υιοθέτηση της γνωστής εφαρμογής Webex, μέσω της οποίας πραγματοποιούνται τηλεδιασκέψεις. Όπως ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της για τη ανάπτυξη του κατάλληλου λογισμικού το οποίο θα κάνει συμβατή την εν λόγω εφαρμογή με το σύστημα πολυμέσων MBUX το οποίο διαθέτουν τα μοντέλα της.
Όπως έγινε γνωστό από τη Mercedes-Benz, η εφαρμογή Webex πρόκειται να εφαρμοστεί για πρώτη φορά σε όχημά της στη νέα E-Class. Για τον λόγο αυτό, το καινούργιο μοντέλο θα διαθέτει τη δυνατότητα διασύνδεσης στο διαδίκτυο, τόσο μέσω Wi-Fi όσο και με τη σύνδεση του κινητού τηλεφώνου και τη χρήση των δεδομένων αυτού, όταν η πρώτη επιλογή δεν είναι εφικτή για κάποιον λόγο.
Βεβαίως, προτεραιότητα έχει η ασφάλεια τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών τής νέας Mercedes-Benz. Συνεπώς, η εταιρεία θα επιτρέπει τη χρήση του Webex στο αυτοκίνητο μόνον όταν αυτό θα είναι σταθμευμένο.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης