Με μια επίδειξη στον χανιώτικο ουρανό, άκρως εντυπωσιακή από τα Red Arrows της Βρετανικής Royal Air Force, άρχισαν σήμερα οι φετινές επετειακές εκδηλώσεις για την 83η επέτειο της Μάχης της Κρήτης.
Περίπου στις 11.00 το πρωί τα «Κόκκινα Βέλη» πραγματοποίησαν πρόγραμμα αεροπορικών επιδείξεων με χαμηλές πτήσεις πάνω από το ενετικό λιμάνι Χανίων, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Το παλιό λιμάνι είχε κατακλυστεί από κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει αλλά και να απαθανατίσει το θέαμα με τα κινητά του. Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση της Royal Air Force (RAF), του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας-115 Πτέρυγα Μάχης, της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων-Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.