Νέα έκδοση για το Ford Puma

Νέα έκδοση για το Ford Puma

Το Ford Puma Vivid Ruby αποτελεί τη νέα έκδοση που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του δημοφιλούς SUV.

230206120545_Ford-Puma-Vivid-Ruby-1

Με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις έξυπνες λύσεις στο εσωτερικό, σε συνδυασμό με την εξηλεκτρισμένη γκάμα των κινητήρων, τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και τις κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, το Ford Puma συνεχίζει να συναρπάζει.

Η νέα έκδοση Vivid Ruby διατηρεί στο ακέραιο όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα της γκάμας Puma απογειώνοντας συγχρόνως τόσο την αισθητική όσο και τον εξοπλισμό που απολαμβάνουν οι πελάτες.

Διαθέσιμη με τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost mHEV των 155 ίππων της Ford και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, το νέο Ford Puma Vivid Ruby είναι διαθέσιμο στη Ελλάδα αποκλειστικά με τον εξωτερικό χρωματισμό Beautiful Berry, σε συνδυασμό με οροφή και μεγάλη πίσω αεροτομή που είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Εκτός όμως από την αναβαθμισμένη αισθητική των εξωτερικών του επιφανειών, το νέο Ford Puma Vivid Ruby προσφέρει επιπρόσθετα κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Η τιμή διάθεσης του νέου Ford Puma Vivid Ruby διαμορφώνεται στα 33.214 ευρώ και περιλαμβάνει το κόστος για το μεταλλικό χρώμα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford της χώρας μας εντός του Φεβρουαρίου.

Όλη η γκάμα του Ford Puma διατίθεται με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης 2,99% της Ford Finance και 5 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης