Η Ford Mustang Mach-E παρούσα στο Golden Hall

Η Ford Mustang Mach-E παρούσα στο Golden Hall

Η νέα Ford Mustang Mach-E εντυπωσιάζει, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φίλων της ηλεκτροκίνησης.

Mustang_1

Η νέα Mustang Mach-E αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Ford στη νέα, ηλεκτρική εποχή που έχει ήδη αρχίσει να ξεπροβάλλει. Αποτέλεσμα μιας μακράς εξελικτικής διαδικασίας που είναι επικεντρωμένη στην παροχή τεχνολογιών και μιας νέας εμπειρίας πελάτη, η νέα Mustang Mach-E, είναι ένα προηγμένο σε κάθε του πτυχή SUV μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Mε ηλεκτρική καρδιά, που συγχρόνως είναι σε θέση να προσφέρει άνεση, οδική συμπεριφορά και αναβαθμισμένες υπηρεσίες διασύνδεσης, που την κάνουν ακόμα καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κυκλικό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Ford που θα βρίσκεται εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της Mustang Mach-E καθώς και για τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το δικό τους test drive για να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τις εκρηκτικές επιδόσεις και γενικότερα να απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης του κορυφαίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της εταιρείας.

Ωράριο λειτουργίας

Το stage της Ford στο «Golden Hall», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mustang Mach-E AWD των 269 ίππων σε μεταλλικό χρώμα Rapid Red, είναι προσβάσιμο για τους επισκέπτες τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00

Σάββατο: 11:00-19:00

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης