Έρχεται το νέο Volkswagen Amarok

Έρχεται το νέο Volkswagen Amarok

Η VW έδωσε στη δημοσιότητα σκίτσα teaser του νέου Amarok προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την πρεμιέρα του δημοφιλούς pick-up της.

VW_AMAROK__3_
Το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες με σκίτσα του νέου Amarok.
Η παραγωγή της νέας γενιάς του pick-up της Volkswagen θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες με την πρεμιέρα του μοντέλου να αναμένεται μετά το καλοκαίρι, ενώ στη χώρα μας θα έρθει στις αρχές του επόμενου έτους. Τα τελικά σκίτσα προδίδουν ένα εντυπωσιακό εξωτερικό design που προϊδεάζει για ένα ξεχωριστό στυλ. Το νέο premium pick-up θα διαθέτει πολλές λειτουργίες άνεσης και ακόμα καλύτερα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
Την ίδια στιγμή, θα ξεχωρίζει από τα πολλά, πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που θα κάνουν την καθημερινή οδήγηση πολύ πιο άνετη. Καθώς καρδιά της νέας γενιάς του μοντέλου θα είναι για άλλη μια φορά ένας V6 TDI κινητήρας. Σε συνδυασμό με τα επιθετικά και σπορ σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, το νέο Amarok υπόσχεται άφθονη ροπή και δύναμη ρυμούλκησης.

Την ίδια στιγμή, ο premium χαρακτήρας του έχει βελτιωθεί περαιτέρω και αναμένεται να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για την κατηγορίας σε τομείς όπως η άνεση, η φιλοσοφία λειτουργίας, η συνδεσιμότητα και η γενικότερη ατμόσφαιρα στο εντελώς νέο εσωτερικό. Το νέο Amarok είναι μεγαλύτερο σε μήκος κατά δέκα εκατοστά, στα 5,35 μέτρα πλέον, ενώ θα είναι και φαρδύτερο από την τρέχουσα έκδοση, προσφέροντας μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα, για τα πόδια στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.
Η καρότσα του θα μπορεί να φιλοξενήσει μία ευρωπαλέτα και φυσικά τα φορτία θα μπορούν να προσδεθούν με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή, διατηρείται η μπάρα-προέκταση της διπλής καμπίνας, που χαρίζει ξεχωριστό στυλ και δίνει έμφαση στις δυναμικές αναλογίες του μοντέλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης