Εξελίσσεται η νέα BMW M3 Touring

Εξελίσσεται η νέα BMW M3 Touring

Η BMW έχει κέφια και θα προσφέρει μια station έκδοση της σπορ sedan BMW M3 μέσα στο έτος.

BMW-M3-Touring-1

Πρόκειται για μια BMW M3 σε ένα πρακτικό αμάξωμα station wagon. Σκοπός της είναι να ενθουσιάσει όσους ψάχνουν τα πάντα. Η BMW δεν έκρυψε τις εντατικές δοκιμές που υποβάλλεται το νέο μοντέλο.

Η τελευταία BMW M3  (G80) έχει ταράξει τον κόσμο των M3 και αμφισβητεί την παράδοση των αυτοκινήτων αυτών όσο ποτέ άλλοτε. Αρχικά είναι το αμφιλεγόμενο στυλ της, η επιλογή για τετρακίνηση και η απουσία των αυτόματων κιβωτίων διπλού συμπλέκτη. Η wagon έκδοση της M3 έχει αποσπάσει περισσότερα θετικά σχόλια. Έχετε την πρακτικότητα ενός SUV αλλά και την ίδια οδηγική εμπειρία μιας BMW M3 που είναι ότι καλύτερο από δύο διαφορετικούς κόσμους.



Για να δείξουν πόσο διασκεδαστική και ικανή είναι, η BMW M3 Touring, φιγουράρει να… γλιστρά ελεγχόμενα σε μία χιονισμένη πίστα autocross. Ο πιλότος του ελικόπτερου δίνει κατευθύνσεις στον οδηγό ώστε εκείνος να σχηματίσει το 2022 στο χιόνι.

Η BMW M3 Touring είναι το πρακτικό wagon που πολλοί λάτρεις του αυτοκινήτου ονειρεύονται εδώ και δεκαετίες. Την αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.
..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης