Αυτό είναι το μέλλον της Lamborghini

Αυτό είναι το μέλλον της Lamborghini

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας λύνει κάποιες απορίες σχετικά με το μέλλον της εμβληματικής φίρμας.

Lambo-Future-by-CEO-1
Ο Stephan Winkelmann ανέφερε πως η Lamborghini στο μέλλον θα έχει 4 προτάσεις αγοράς για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Με δύο σούπερ σπορ αυτοκίνητα και δύο ακόμη πιο mainstream, που θα μπορούν να φέρουν πολύ κόσμο στη μάρκα (SUV) ο, Winkelmann έδωσε το «περίγραμμα» του τι θα περιλαμβάνει προϊοντικά το μέλλον της Lamborghini. Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως τα Urus και Huracan είναι πολύ καινούργια και δεν θα αντικατασταθούν, μένει να δούμε πως θα συμπληρωθεί το καρέ των μοντέλων που προαναγγέλθηκαν.



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως το τέταρτο μοντέλο το οποίο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, θα κάνει ντεμπούτο το 2027 ή το 2028. Οι εξελίξεις που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2024, έχουν να κάνουν με τον εξηλεκτρισμό της υπάρχουσας γκάμας, μια και όλα τα σημερινά μοντέλα θα αποκτήσουν υβριδικές εκδόσεις.

Ωστόσο, ο Winkelmann ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του V12, που αντικειμενικά, δύσκολα θα «χωρέσει» δίπλα του κάποιον ηλεκτροκινητήρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης