Τι ισχυρίζεται η Polestar για την Porsche;

Τι ισχυρίζεται η Polestar για την Porsche;

 Η νεοσύστατη Polestar έθεσε στο στόχαστρό της την Porsche ως τον βασικό ανταγωνιστή της...

Polestar-vs-porsche-1
Αυτό διατυπώθηκε ευθαρσώς από τον διευθύνοντα σύμβουλο της PolestarThomas Ingenlath κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα.

Ο Ingenlath έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον της Polestar, προκειμένου να την οδηγήσει με αξιώσεις για να τοποθετηθεί «απέναντι» στην Porsche. Η Polestar θέλει να κατασκευάσει αυτοκίνητα που είναι «ουδέτερα» ως προς την επιβάρυνση του περιβάλλοντος για την κατασκευή τους, έως το 2030.

Η μεγάλη προσπάθεια γνωστή στην Polestar ως Project 0 αφορά σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης που στρέφονται με τέτοιο τρόπο προκειμένου να είναι πιο πράσινες. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την παραγωγή των αυτοκινήτων και τα λιγότερα απόβλητα κατά τη διαδικασία, είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι αυτού του φιλόδοξου σχεδίου που θα διαμορφώσει για πάντα τη μάρκα και τους μακροπρόθεσμους στόχους της.



Η Polestar φιλοδοξεί να μετατραπεί σε κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει σκληρό ανταγωνισμό με την Tesla και τη BMW στα σπορ σεντάν αλλά και στην κατηγορία των SUV, ενώ στοχεύει στα επερχόμενα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα της Porsche. Ο Thomas Ingenlath υπογραμμίζει πως «ανταγωνιζόμαστε με την Porsche για το ποια εταιρεία έχει τα καλύτερα σπορ premium ηλεκτρικά αυτοκίνητα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης