Νέα έκδοση Dolcevita με ανοιγόμενη οροφή για το Fiat 500X

Νέα έκδοση Dolcevita με ανοιγόμενη οροφή για το Fiat 500X

Την απόλαυση της άμεσης επαφής με τον ήλιο και τη φύση θα προσφέρει η ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή της νέας έκδοσης Dolcevita που αποκτά το Fiat 500X

500X_Dolcevita__1_
Περισσότερο στυλ αλλά και ελευθερία χαρίζει στο Fiat 500X η ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλεκτρική οροφή που προσφέρει μεταξύ άλλων η νέα έκδοση Dolcevita.
Μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα -ακόμα και όταν το όχημα βρίσκεται εν κινήσει με ταχύτητες έως και 100χλμ./ώρα- μέσω ενός διακόπτη η κομψή υφασμάτινη οροφή του 500X Dolcevita ανοίγει και φέρνει την αίσθηση ενός cabrio αυτοκινήτου στους επιβάτες. Το ξεχωριστό στιλ και η επαφή με τη φύση συνδυάζονται ιδανικά με την πρακτικότητα, αφού η πανοραμική ανοιγόμενη οροφή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην περιορίζει στο ελάχιστο το χώρο αποσκευών, αλλά και την πρόσβαση σε αυτόν.

Κλείσιμο
Η έκδοση Dolcevita μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους αποδοτικούς Turbo κινητήρες βενζίνης (1.0Τ με 120 ίππους και 1.3Τ με 150 ίππους) και diesel (1.6MTJ με 130 ίππους) του 500Χ. Κοινός παρονομαστής όλων των εκδόσεων, είναι ο πλούσιος εξοπλισμός ασφάλειας με την πλήρη σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και η κορυφαία συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει το σύστημα πολυμέσων Uconnect.
Το 500Χ Dolcevita ξεκινά από τις 20.980 ευρώ και όπως όλες εκδόσεις καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης