H Renault ρίχνει το βάρος στα υβριδικά μοντέλα

H Renault ρίχνει το βάρος στα υβριδικά μοντέλα

Για την Renault, τα υβριδικά συστήματα και η ηλεκτρική τεχνογνωσία δεν είναι κάτι καινούργιο.

Renault-Hybrid
Στα υβριδικά της μοντέλα, η Renault έχει επιλέξει να ακολουθήσει πολλούς εναλλακτικούς δρόμους, προσφέροντάς κάθε φορά τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό οικονομίας, τιμής αλλά και απόδοσης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του αγοραστή. Καθώς οι υβριδικές εκδόσεις υπάρχουν πλέον σε όλα τα δημοφιλή της μοντέλα, αυτή την τεχνολογία καθίσταται προσιτή σε ένα πιο ευρύ κοινό, το οποίο μπορεί να απολαύσει τη μοναδική οδηγική εμπειρία ενός υβριδικού μοντέλου.

Τα υβριδικά συστήματα της Renault παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η αποκλειστικά ηλεκτρική εκκίνηση, η απολαυστική ευκολία οδήγησης σε κάθε είδους συνθήκη, η κορυφαία οικονομία χάρη και στο εξελιγμένο multi-mode κιβώτιο ταχυτήτων, το αποτελεσματικό σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα και η αυξημένη δυνατότητα επαναφόρτισης της μπαταρίας.

Η υβριδική τεχνολογία Renault E-TECH προσφέρει μέγιστη οικονομία στη χρήση, με κορυφαία απόκριση, περιορισμένες απώλειες και ταχεία φόρτιση της μπαταρίας κατά το φρενάρισμα. Η εξαιρετική απόδοση του κινητήριου συνόλου ανακτά και αποκαθιστά στο μέγιστο βαθμό την ενέργεια. Το αυτοκίνητο ξεκινά σε πρόγραμμα ηλεκτρικής λειτουργίας, ενώ ο οδηγός εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ισχυρό κινητήρα και τη δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης