Λαγάνα με λιαστές ντομάτες και θυμάρι
Λαγάνα με λιαστές ντομάτες και θυμάρι
Από το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας δεν μπορεί να λείπει η παραδοσιακή λαγάνα. Αξίζει, αν έχετε χρόνο, να τη φτιάξετε με τα χεράκια σας.
Σε μια μεγάλη λεκάνη ή στον κάδο του μίξερ ρίχνετε τα δύο άλευρα, τη μαγιά θρυμματισμένη και το ελαιόλαδο. Προσθέτετε λίγο-λίγο το νερό και ανακατεύετε με το χέρι με κυκλικές κινήσεις ή με τον γάντζο του μίξερ.
Προσθέτετε το αλάτι και ζυμώνετε για 10 λεπτά τουλάχιστον μέχρι να πάρετε μια ζύμη μαλακή και ελαστική.
Ρίχνετε τις λιαστές ντομάτες και το θυμάρι και ζυμώνετε με απαλές κινήσεις, όχι με ιδιαίτερη δύναμη, για να μη λιώσουν οι ντομάτες, μέχρι να ομογενοποιηθούν στη ζύμη.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Προσθέτετε το αλάτι και ζυμώνετε για 10 λεπτά τουλάχιστον μέχρι να πάρετε μια ζύμη μαλακή και ελαστική.
Ρίχνετε τις λιαστές ντομάτες και το θυμάρι και ζυμώνετε με απαλές κινήσεις, όχι με ιδιαίτερη δύναμη, για να μη λιώσουν οι ντομάτες, μέχρι να ομογενοποιηθούν στη ζύμη.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα