Τα κρασιά του Πάσχα

Τα κρασιά του Πάσχα


Με το αρνί και το κατσίκι να πρωταγωνιστούν στα γιορτινά τραπέζια, το κόκκινο κρασί μοιάζει μονόδρομος. Ποιο κόκκινο όμως θα επιλέξουμε;

krasia_mikri_net
Tο πασχαλινό τραπέζι, έτσι όπως τουλάχιστον το έχει καθιερώσει η παράδοσή μας, παρουσιάζει μια γοητευτική, γευστική αναρχία, άλλοτε μεγαλύτερη κι άλλοτε μικρότερη, κατά τις συνήθειες κάθε περιοχής. Αρνιά στη σούβλα ή στον φούρνο, μαγειρευτά ή γεμιστά με ρύζι, με μυρωδικά χόρτα ή ξερά βότανα, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, κάθε λογής μεζέδες, συνθέτουν ένα ποικιλόμορφο μωσαϊκό, προκαλώντας πονοκέφαλο σε κάθε σοβαρό ειδήμονα του wine pairing.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης