anastasiadis_themos

Η Μακεδονία θα γίνει ο «τάφος» σας

Θέμος Αναστασιάδης

Είτε βρει είτε δεν βρει ο Τσίπρας πρόθυμους ξεφτίλες-συνοδοιπόρους για να παραχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στο γειτονικό κρατίδιο, με φτιασιδώματα και ωραιοποιήσεις της πλάκας, το μήνυμα είναι ένα από τον ελληνικό λαό: Για όσους δεν το κατάλαβαν, δηλαδή, ή κάνουν τα «κουνέλια»... Μόνο πάνω από τα ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ! Ή, μάλλον, ούτε πάνω από αυτά, αφού κάτι που είναι ξεκάθαρα αντίθετο με το 90% των Ελλήνων, δεν πρόκειται τελικά να σταθεί πουθενά. Αντίθετα, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο απρόβλεπτα ισχυρών κλυδωνισμών διαχρονικά, με ένα και μόνο -καθόλου αναπάντεχο- σίγουρο αποτέλεσμα. Οσοι θα συμμετάσχουν στην οργανωμένη εθνική προδοσία μέσα από μια Βουλή που δεν είναι πια ούτε στο ελάχιστο αντιπροσωπευτική των πραγματικών πολιτικών συσχετισμών, σκάβουν τον λάκκο τους. Η Μακεδονία θα γίνει ο τάφος τους, πολιτικά, και θα τους βρίσκουν χιλιάδες χρόνια μετά, κάπως σαν τον Ηλιο της Βεργίνας στις ανασκαφές, και θα λένε: Α, να ένας ακόμη προδότης από το 2018!!!

- Επειδή δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή ψευδαίσθηση για τα παιχνιδάκια που παίζει το Εθνικό Ξεπουλητάρι ο Τσίπρας, ο οποίος ενώ είναι ανίκανος να πάρει πίσω δύο Ελληνες στρατιωτικούς από την Τουρκία, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ (!), είναι πρόθυμος να δώσει, έτσι εύκολα, ολόκληρη την Ιστορία μας, χωρίς καν να του ανήκει, σε ανύπαρκτους... Επειδή πλέον έχουν ξεσκεπαστεί πλήρως και οι πεμπτοφαλαγγίτες από τα μικρότερα κόμματα, αλλά και στη Ν.Δ., που θα ήθελαν, λέει, να συζητήσουν μια... ισορροπημένη λύση, λες και τους ζήτησε κανείς τη γνώμη τους... Επειδή από όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, ξεκινώντας από το ότι μέχρι και ανώτατοι δικαστικοί παραιτούνται καταγγέλλοντας τον σφαγιασμό των συνταξιούχων τη στιγμή που «φόνισσες» μένουν ατιμώρητες από τη Δικαιοσύνη λόγω κομματικής προστασίας (υπόθεση μικρής Μελίνας - υπάρχουν όντως ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας;), είναι σαφές ότι ζούμε σε ένα καθεστώς μιας ιδιότυπης χούντας... που απλώς ξεπουλάει Ελλάδα βάσει παραγγελιών εξωτερικού. Από δημόσια περιουσία έως Ιστορία. Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά πρωτίστως επειδή η Μακεδονία είναι Ελληνική, πάει και τελείωσε: Αυτή η έσχατη, αλλά όχι τελευταία, προδοσία Τσίπρα θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο!!!

- Αν εξαιρέσεις ένα μικρό κομμάτι της τάξης του 3%-5%, το οποίο ανήκει ουσιαστικά σε εκείνη την Αριστερά που ανέκαθεν ήθελε να δώσει τη Μακεδονία, είτε στους Σλάβους γενικά, είτε ειδικά στους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ακόμη και μέσα στους ψηφοφόρους της κυβερνώσας παρακρατικής συμμορίας υπάρχουν Ελληνες, υπάρχουν πατριώτες. Αλλά ο Τσίπρας δεν νοιάζεται πια ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο για το προσωπικό του Κεφάλαιο (πολιτικά και όχι μόνο... τύφλα να ’χουν οι πισίνες του Podemos).

- Η Κεντροαριστερά θα αυτοκτονήσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αν αφεθεί να την παρασύρουν οι συνωμοσίες του Μαξίμου, ενώ στην αρχή είχε καθαρή γραμμή, ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτό τον πρωθυπουργό να χειριστεί τόσο μεγάλα εθνικά θέματα. Εάν δηλαδή διαβεί τον Ρουβίκωνα στο θέμα της Μακεδονίας, τότε θα βλέπει με το κιάλι ξανά τη Χρυσή Αυγή, όπως ήδη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Πέραν τούτου, όμως, το ΠΑΣΟΚ, η κοιτίδα όλων των αληθινών κεντροαριστερών, ήταν ξεκάθαρα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κόμμα, το οποίο ουδέποτε θα συνέπραττε σε τέτοια αισχρή μεθόδευση. Επειδή πολλοί πονηροί σκάβουν τον λάκκο της Φώφης Γεννηματά, νομίζω πως ξεχνούν ότι δεν είναι για τα δόντια τους. Προέρχεται από τα παλιά και δεν βγήκε από τίποτα ρετάλια κολαούζων του ΓΑΠ.

- Οι χρεοκοπημένοι εκείνοι πολιτικοί από το Ποτάμι που διαφημίζουν μάλιστα ότι είναι έτοιμοι να... εκποιηθούν (απίστευτη δήλωση: «Τώρα αντιλαμβάνονται όλοι τη χρησιμότητά μας για το Μακεδονικό και την Κύπρο») για λόγους προσωπικού αδιεξόδου, δεν χρειάζεται να βαδίσουν μόνοι τους τον δρόμο της Ντροπής. Ούτε να ντρέπονται για λογαριασμό τους όσοι τους ψήφισαν και τους έχουν εγκαταλείψει προ πολλού. Ειδικά το ΠΟΤΑΜΙ, επειδή ουσιαστικά και τυπικά δεν υπάρχει πια, δεν δικαιούται ηθικά να πρωταγωνιστεί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Και αυτό το λέμε με πόνο ψυχής, γιατί οι άνθρωποι που ξεκίνησαν έναν αγώνα αξιοπρεπή και διαφανή, θα κάνουν έγκλημα αν καταλήξουν στου Τσίπρα την αυλή.

- Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήσει το παραμικρό περιθώριο στους ολίγους μεγαλοσχήμονες «πρόθυμους» της Νέας Δημοκρατίας να συμπορευθούν ή έστω να συνηγορήσουν στη Λύση Τσίπρα για τη Μακεδονία, τότε τους κάνει διπλή χάρη. Και ο ίδιος ΞΕΧΝΑ κάθε πιθανότητα να γίνει πρωθυπουργός και η Ν.Δ. θα πληγεί ανεπανόρθωτα, ενδεχομένως και να αφανιστεί ή να διασπαστεί.

Είναι αδιανόητο η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που είπε δακρύζοντας «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική», έστω να ΣΥΖΗΤΑ ένα τέτοιο ενδεχόμενο! Κι αν δεν μπορεί να επαναλάβει δημόσια τη δήλωση του εθνάρχη τουλάχιστον ας παραπέμπει σε αυτήν. Τόσο βαρύ τους πέφτει; Καλά τα είπε για το Ιλιντεν ο Κυριάκος, ας τους το ξεκόψει γενικά κάθετα και με εθνικό τσαμπουκά. Ασε που όσοι «γαλάζιοι» βουλευτές και δη βουλευτίνες λειτουργούν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τεθούν ΕΚΤΟΣ μια και καλή, παραδειγματικά και αμετάκλητα. Αλλιώς και για τη Ν.Δ. το Μακεδονικό θα γίνει ο τάφος της. Θα βάλουν στη Βουλή ακόμη και την «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου που είναι ήδη στο 1,5%.

- Αυτά είναι τα δεδομένα. Ας τα σκεφτούν και ας πορευτούν ανάλογα. Το λιγότερο που μπορούν να ζητήσουν, εύλογο και έντιμο κατά τη γνώμη μας, είναι να προηγηθούν οι εκλογές, ώστε νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή να μπορεί να κάνει χειρισμούς που ο ελληνικός λαός θα γνωρίζει και θα προσυπογράψει! Οχι να του κρύβουν την... περικοπή της Μακεδονίας, όπως κάνουν με τις συντάξεις!!! Ολα τα άλλα αποκαθίστανται, τα εθνικά και άγια χώματα όχι!!! Κόψτε τα κολλητιλίκια με τον Τσίπρα, κι ας πάει να κόψει τον σβέρκο του, όπως φώναζαν και οι συνταξιούχοι στους δρόμους. Οσοι θέλουν να τον ακολουθήσουν στον σίγουρο ενταφιασμό με την προδοσία της Ονομασίας ας θεωρούνται ήδη πολιτικά ζωντανοί-νεκροί. Dead man voting!

Υ.Γ.: Μακεδονία του Ιλιντεν;
Μακεδονία του Ηγγικεν η Ωρα σας.

Γι΄αυτό έκαναν αμέσως την κωλοτούμπα; Ή είναι επικίνδυνα πολιτικά αγράμματοι όπως τους είπε ο Βενιζέλος και δεν ξέρουν καν τι σημαίνει Ίλιντεν;

ΣΧΟΛΙΑ (93)

eagle12

Έχε το νου σου Θέμο γιατί άκουσα σήμερα τον Τσίπρα να λέει ότι όποιος μιλάει για "προδότες" είναι ηθικός αυτουργός... και μετά από λίγες ώρες βγήκε η εισαγγελία Θεσσαλονίκης και διέταξε έρευνα για ηθικούς αυτουργούς κλπ.... Ο Τσίπρας είναι ικανός να κλείσει στη φυλακή όσους του αντιμιλούν και αντιστέκονται στα έργα τους.... δεν έχει όριο....

μέχρι

και τον δήμαρχο προπηλάκισαν οι αθεόφοβοι προκειμένου για την Μακεδονία

epic

Και ο Μητσοτακης εχει να πληρωσει τα γραμματια του εθνικου κυρηκα, της Siemens κλπ. Αυτον τον εχουν σιγουρο οι ξενοι. Αλλωστε ποτε δεν διαφωνησε με τη γραμμη του πατερα του.

@epic

Άσε μας ρε μεγάλε... Ο καθένας με τον πόνο του...

Άγγελος

Ρε απατεώνα Τσίπρα, έχεις μεγάλο θράσος. "Τον Οκτώβριο του 2011, στη Θεσσαλονίκη τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών «συμπαραστατών», με επικεφαλής τον βουλευτή Τ. Κουράκη, διέλυσαν την παρέλαση και αποκάλεσαν «προδότη», τον τότε ΠτΔ Κάρολο Παπούλια! Ήταν τότε (26.10.2011) που ο star των καταλήψεων, Αλέξης Τσίπρας, δήλωνε ανερυθρίαστα: «Η αντίδραση και η αγανάκτηση έχουν φτάσει και έχουν περάσει στα γήπεδα και στις εξέδρες και στα σχολεία μας και στις παρελάσεις. Δεν θα μπορούν να σταθούν, όχι σε καφενείο, σε κοινωνική εκδήλωση, δεν θα μπορούν να σταθούν, αν συνεχίσουν έτσι"! Ποιοι όμως χειροκρότησαν την επίθεση κατά του ΠτΔ Κάρολου Παπούλια; Ποιοι την προετοίμασαν με βίαιες λεκτικές επιθέσεις εναντίον του; Ποιοι εξαπολύουν διαρκώς, κάθε μέρα, ακραίες κατηγορίες για προδότες, και μειωμένης εθνικής συνειδήσεως Έλληνες; Ποιοι έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους εργολάβο του έθνους, και επικηρύσσουν εκείνους που σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά; Ποιοι, με δυο λόγια, με τον πιο επίσημο τρόπο, ανοίγουν το δρόμο στη βία; Ξέρουμε όλοι, ποιοι. Και δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις –κάποιος δήμαρχος, ή πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του Σύριζα. Εδώ πρόκειται για ένα συμπαγές, σκοτεινό, και ακραίο τμήμα του Σύριζα. Με έκφραση στα κορυφαία όργανά του. Το πολιτικό Alzheimer, - δηλαδή η απώλεια μνήμης και η δυσκολία στην επαναφορά στη μνήμη πρόσφατων γεγονότων όπως το παραπάνω, - από το οποίο πάσχουν πολλά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, προκαλεί προβληματισμό σε κάθε ψυχοπνευματικά υγιή πολίτη αυτής της δύσμοιρης Χώρας. Σύμπτωμα πολιτικού Alzheimer της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, αυτού του περίεργου συμφύρματος, που εκφράζεται από τον Τσίπρα, είναι άκρως αποκαλυπτικό. Δηλώσεις του Τσίπρα στο περιστατικό με τον ΠτΔ και σημερινές. Αξίζει να διαβάσετε τι έγραφε κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, στις 15 Απριλίου 2011, ο Νεφελούδης, σε άρθρο του στην «Πολιτική Επιθεώρηση». Τους κατηγορούσε ως «τραμπούκους, προβοκάτορες και κρυπτοφασίστες» που δίνουν «άλλοθι» στους «Χρυσαυγίτες» να πράττουν τα ίδια! Ο συγχρωτισμός σας με τους χρυσαυγίτες στην πλατεία συντάγματος έχει αφήσει πάνω σας ανεξίτηλα σημάδια. Η μόνη διαφορά σας είναι ο τρόπος χαιρετισμού. Αυτοί με υψωμένο το δεξί χέρι και την παλάμη τεντωμένη, εσείς με υψωμένο το αριστερό και την παλάμη σφιγμένη σε γροθιά. Φασίστες και τραμπούκοι όμως και οι δυό. Αριστερόστροφοι και δεξιόστροφοι φασίστες.

Το ονομα

"Κεντρική Δημοκρατία των Βαλκανίων " πως κ δεν μπαίνει στο τραπέζι? Που καταδειχνει κ ακριβώς τον χωρο τους! Δηλ.Κεντρικά Βαλκανια, Γλώσσα πχ Βαλκανική (αφού φέρουν γλωσσικά απο ολους τους περιξ, εθνοτητα Βαλκανική(αφου είναι ανομοιογενεις κ φερουν στοιχεια Σλαβοι, Αλβανοι, Ελληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι κλπ) τι ποιο απλό κ αποδεκτό! (αν δεν κρυβονται οι Σκοπιανοι απο σκοπιμοτητες αλυτροτισμου)

γιαννης

υπερβολες!! οι αριστεροι μπορουν να κανουν οτι θελουν, να προδιδουν και να ξεπουλουν οτι θελουν γιατι στο κλουβιο μυαλο του νεοελληνα εχουν το ακαταλογιστο λογω ηθικου πλεονεκτηματος.

Γεώργιος Βλαχος

'Ολες οι άλλες ονομασίες υποσκάπτουν την μελλοντική ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία των Νοτιοσλάβων και Ελλήνων στον νοτιοβαλκανικό χώρο. Ας σκεφτούν λοιπόν η κυβέρνηση και οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί συνεργάτες τους τι πρέπει να πράξουν. 'Εχουμε το πάνω χέρι διότι οι συμπαθείς Σκοπιανοί κάνανε ένα μεγάλο λάθος και φέραν στο τραπέζι μια νέα ονομασία. Δικαίωμά μας να παρουσιάσουμε και εμείς μία νέα ονομασία χωρίς την λέξη Μακεδονία και να επιμένουμε να δεχθούν οι Σκοπιανοί αυτό το όνομα για το κράτος τους!

Γεώργιος Βλάχος

Οι παρούσες περιστάσεις στο ζήτημα των Σκοπίων είναι πανομοιότυπες με τις περιστάσεις του παρελθόντος αδιάφορο των κυβερνήσεων που έρχονται και παρέρχονται,διότι όλες αυτές προέρχονται από το ίδιο και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της πατρίδας μας το οποίο έχει τον τρόπο του να διαφθίρει και τον λαό . 'Εμαθαν και λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για το κομματικό και πολιτικό τους συμφέρον και παρά τις προεκλογικές τους υποσχέσεις όταν στρογγυλοκαθίσουν αγνοούν και δεν ενδιαφέρονται να μάθουν την γνώμη, όπως σαδιστικά τον αποκαλούν, του Παντοδύμναμου Ελληνικού Λαού, επειδή δεν του πέφτει λόγος στις αποφάσεις της φωτισμένης κυβέρνησης και πιστεύουν ότι είναι μειωμένης νοημοσύνης αφού πίστεψε στις προεκλογικές τους ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ και τους ψήφισε. Ακούμε και διαβάζουμε ότι η πανίσχυρη Ελλάδα των Βαλκανίων και της Ευρώπης και..και.. αποφάσισε να χαρίσει στους Σλάβους Σκοπιανούς και τους συμμάχους μας την Λεξούλα "Μακεδονία"επειδή βρισκόμαστε και πάλι στον κύκλο των ισχυρών και φωτισμένων, αυτοδύναμοι! Παραχωρούμε. Αποφασίζουμε και διατάζουμε ότι από σήμερα ή και αύριο η χώρα θα ονομάζεται Νέα Μακεδονία, επειδή το διατάζει ο διαμεσολαβητής των ΗΠΑ και κακώς φέρει το όνομα του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ. Είναι ο ίδιος που το 2001 πρότεινε την ονομασία "Βόρειa Μακεδονία"που την θεωρούσε έντιμη λύση, όπως έντιμη λύση είναι και "η Νέα Μακεδονία." Την φάση της απρονοησίας με την οποίαν προσπάθησαν τα τελευταία 90 χρόνια να αντιμετωπίσουν την λύση της ονομασίας χωρίς νικητές και ηττημένους ακολουθεί η περίοδος της ανοησίας. Οι άνθρωποι θέλουν διαάβασμα ή ψυχιατρική εξέταση και ίσως αντιληφθούν ποιά λύση τους προτείνουν.Σε περίπτωση που ο ελληνικός πολιτικός κόσμος προχωρήσει στην παραχώρηση της ονομασίας "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς, πρέπει να γνωρίζει, ότι εάν δεν διενεργήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να γνωρίζει την γνώμη του Ελληνικού και να την συμπεριλάβει στην διαπραγματεύση, ότι δεν θα υπάρξει παραγραφή του εγκλήματος στον αιώνα τον άπαντα και κάποτε πρέπει να λογοδοτήσουν και ό,τι με αυτό συνεπάγεται. Στο χέρι τους είναι να αποφύγουν τις συνέπειες της προδοσίας.Το Δημοψήφισμα και η απόφασή του θα τους καλύπτει,ή η ονομασία που επιτρέπεται να αποδεχθεί και να υπογράψει η Ελλάδα δεν πρέπει να περιέχει την λέξη Μακεδονία: ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ή του ΒΑΡΔΑΡΗ.

@Sparta, ΠΘ

Η ΝΔ κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της στο Μακεδονικό - όπως και σε πολλά κρίσιμα θέματα π.χ. την υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αλλά κυρίως, η ΝΔ έχει ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ή ΠΡΩΤΟ-ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ τα Μνημονια, τις εκτακτες εισφορες, τον ΕΝΦΙΑ, τα τζαμιά, την εγκληματικοτητα των λαθρομεταναστων, και ΚΥΡΙΩΣ τον δρομο προς τον θανατο εκατονταδων χιλιαδων συνταξιουχων εξαιτίας του ασφαλιστικού νομου Βρούτση! Η ΝΔ έχει ήδη παραδώσει το Μακεδονικό και κάνει ότι δεν το ξέρει. Μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΕ από την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΔ!

SPARTA.

Ξεχασες μαλλον οτι ο Τσιπρας εκλεχτηκε με το συνθημα σκιζω τα μνημονια και τελικα μας εφερε δυο μνημονια μεχρι και το 2060.Και η Νεα Δημοκρατια εβαλε την υπογραφη της σε αυτα τα δυο μνημονια επειδη της το ζητησαν οι ξενοι δανειστες και η Τροικα.Σε αντιστοιχη περιπτωση ο Τσιπρας και ο Καμμενος μας εσυραν σε εκλογες επειδη δεν υπεγραφαν τιποτα, οπως και δεν ψηφισαν για ΠτΔ τον Νεοδημοκρατη Δημα για να ψηφισουν αργοτερα τον επισης Νεοδημοκρατη Πακη.Επιδιωξη των δυο πολιτικων απατεωνων ηταν η καρεκλα και μονον αυτη. Συμφωνω οτι και τα δυο κομματα εφεραν στην Ελλαδα αλλοδαπους κακοποιους λαθρομεταναστες.Η Νεα Δημοκρατια κατσαπλιαδες Αλβανους και ο ΣΥΡΙΖΑ Ισλαμιστες και Τζιχαντιστες λαθρομεταναστες.Καποιοι απο τους Τζιχαντιστες του Τσιπρα και του Καμμενου πηγαν στην Ευρωπη και την αιματοκυλησαν, οπως ειχε απειλησει την Ευρωπη ο Πανος στα τεσσερα Καμμενος.Και τα δυο κομματα εχουν κανει εγκληματα με την Νεα Δημοκρατια να εχει περισσοτερο Εθνικη συνειδηση απο τον τυχοδιωκτικο και καταστροφικο ΣΥΡΙΖΑ. Εκατον εικοσι ΔΙΣ Ευρω η ατυχης προσπαθεια του ανικανου Τσιπρα να κυβερνησει.Οποτε μενει η τριτη λυση και αυτη δεν ειναι η Φωφη και ο Σταυρος.Χαιρετησματα στην Κουμουνδουρου.Ουτε η ΑΥΓΗ δεν γραφει τοσο προκλητικα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ γιατι εχουν λερωμενη τη φωλια τους.

@

Ποιός έγραψε υπερ του συριζα; Αυτό καταλαβες;

οα

σωπα ρε, ψευτομαγκα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία