anastasiadis_themos

Σαν έλθουν πάνω από το μαξιλάρι σου, Παρασκευόπουλε

Θέμος Αναστασιάδης

Α, εντάξει! Οκέυ. Δηλαδή αν δεν τους πεις, ναι, το μαύρο είναι άσπρο, θα σε πουν και στραβό, παρ' ότι αυτοί σου πέταξαν τα μάτια έξω. Ο Παρασκευόπουλος, που 'χει αίμα στα χέρια και στα μούτρα του, απ' τους τόσους φονιάδες που αμόλησε να ξανασκοτώσουν, ισχυρίζεται ότι ουδεμία σχέση έχει το πάσο ελευθερίας που έδωσε στους εγκληματίες με τα εγκλήματα που διέπραξαν αμέσως μετά! Κι ότι παρά τα κάποια λαθάκια του, όλα καλώς έγιναν. Ο Τσακαλώτος πετάει έτσι στα κουλά ότι δεν έχουμε και πολύ υψηλή φορολογία στην Ελλάδα, παρ' ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και η αμείλικτη κτηνωδία που υφίστανται οι Έλληνες λένε το αντίθετο! Εξειδικευμένοι φορείς για ναρκωτικά (ΚΕΘΕΑ, ΟΑΣΗ, 18 ΑΝΩ), επισημαίνουν δημόσια ότι η χρήση κάνναβης οδηγεί σε κανονική εξάρτηση με πιθανές βαρύτατες συνέπειες κι ότι ο όρος... ψυχαγωγική που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτος, και ο ίδιος πάλι, ο Τσακαλώτος, το 'βαλε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ελλάδας σε επίσημο χαρτί στους Δανειστές. Πέφτει κράξιμο διεθνές κι οι Συριζαίοι λένε ότι δεν μας καταλαβαίνουν πόσο «προχώ» είμαστε.

Ο εκλεκτος σύμβουλος του Τσίπρα, Καρανίκας, προμοτάρει, ανιδιοτελώς μέχρι αποδείξεως του εναντίου, την αγνή ντόπα για.. να κουλάρουν οι νέοι! Μειώνονται όλες οι συντάξεις ομολογεί ο υπουργός Εργασίας, Πετρόπουλος, αλλά η κυβέρνηση επιμένει ότι επί των ημερών της δεν έγιναν περικοπές. Αναρωτιέμαι, αν αναρωτιέσαι: Γιατί δεν οχυρώνονται έστω στο ψέμα τους, αντί να το παραδέχονται απ' τη μια κι απ' την άλλη συγχρόνως να το διαψεύδουν;

Είναι τρελοί ή ανόητοι; Καθόλου, αντιθέτως εσένα θέλουν να σε τρελάνουν !! Να χάσεις τόσο την μπάλα, ώστε να αποχαυνωθείς και αύριο πχ που θα δώσουν και το Όνομα στα Σκόπια, να το καταπιείς ότι είναι εθνική επιτυχία γιατί μας έκανε παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα, που κομπάζει ο Τσίπρας στο Ερντογανικού ύφους βιντεάκι του... «επιστροφή στην κανονικότητα»!! Προσέξτε το άγριο «ψώνισμα»: Ξεκινά με καθαρίστριες που στρώνουν τα κόκκινα χαλιά στους ξένους ηγέτες που πέρασαν να τον δουν για να του... τα πάρουν βασικά! Άλλοι τα νησιά, όπως ο Ταγίπ, άλλοι τα λεφτά με τους εξοπλισμούς. Είδαν φως στους πολιτικά εκδιδόμενους και μπήκαν.

Αυτό λέει επίσημα το τρέιλερ του Μαξίμου: Σωστό, όλα τα δίνουμε, τίποτα δεν κερδίζουμε, μάλλον χάνουμε. Μα τότε γιατί.. ΞΕΦΩΝΙΖΟΝΤΑΙ από μόνοι τους; Το κόλλησαν από τίποτα περίεργες σαν αυτά που κουβάλησαν στη Βουλή για την αναδοχή στα.. πολύφυλα; Τρελοί είναι; Όχι. Επίτηδες θέλουν να σε τρελάνουν, όπως σε όλα τα αριστερά καθεστώτα εποχής, έβγαζαν κάθε διαφωνούντα.. ψυχοπαθή. Γιατί αυτή ήταν πάντα η Αριστερά, σταλινική ή ψεύτο προοδευτική όπου πήρε την εξουσία: Φτώχεια, Ψεμα και Τρέλα, ότι, τι καλά, όλα είναι ωραία, η πιο καλή παρέα! Όσο πιο πολύ κάθονται όλο και μεγαλύτερες μπούρδες θα λένε ανερυθρίαστα. Καθ' ότι μόνο εκεί μπορεί να απευθυνθούν εκλογικά: Στον αποβλακωμένο, κουρασμένο και ναρκωμένο πια Έλληνα. Εκτός απ όσους θα διορίσουν και θα παραμυθιάσουν.

Πώς απαντάς στην Τρέλα; Το Ψέμα, OK το ξεσκεπάζεις, αποκαλύπτεται μόνο του κλπ.. Την Παράνοια όμως; Την εσκεμμένη και μεθοδευμένη γκαιμπελική διαστροφή της πραγματικότητας; Πότε τα παίζεις και τα σπας όλα ακούγοντας τον Παρασκευόπουλο να λέει στον ΣΚΑΙ ότι ο εγκληματίας που έβγαλε χαριστικά, δεν έχει σχέση με τον νόμο που τον ευνόησε και το νέο έγκλημα που διέπραξε αμέσως μετά; Ξέρω, κοντεύεις να τα χάσεις, αλλά πρέπει αδελφέ μου, να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να βγούμε απ' την Πρώτη Φορά Ψυχοπαθή Αριστερά. Να φωνάζουμε έως ότου πέσουν, για να μην γίνουμε η νέα Αλβανία της ΕΕ. Επι κομμουνιστή Χότζα εννοώ. Είδαμε τι πάθανε μόλις μας ήλθαν από δω. Ως τότε ο καθένας απ' τη θέση του ό,τι μπορεί. Όχι, δεν είναι αυτοί οι Κανονικοί κι εμείς όλοι οι σαλεμένοι. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι ήσυχοι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας που σάπισαν στο ξύλο έναν διαρρήκτη μέρα-μεσημέρι.

Αυτοί πρόλαβαν κ. Παρασκευόπουλε, κι ήταν και τυχεροί. Να εύχεσαι κι εσύ να σωθείς σαν δεις νύχτα πάνω απ' το προσκέφαλό σου καποιους από τους σφαγείς που έβγαλες έξω! Γιατί αν δεν προλάβεις να του εξηγήσεις ότι είσαι ο ευεργέτης του, θα 'χεις τη χαρά να ζήσεις λάιβ ένα απ τα λαθάκια σου... όπως τα λες. Κι ο κόσμος τι να σου κάνει άμα γίνει η στραβή; Ε, όλοι είναι ίσοι απέναντι του Νόμου θα πει.. Ακόμα και του νομικού εκτρώματος Παρασκευόπουλου. Αλλά δεν θα χάσει και τον ύπνο του φοβάμαι, θα κάνει ότι κοιμάται ενώ εσύ μπορεί να σφαδάζεις, όπως έπαθαν τόσοι άλλοι ηλικιωμένοι που δεν είχαν βέβαια τις φρουρές σου. Γιατί ξέρεις ότι έκανες έγκλημα και επιμένεις ξεδιάντροπα. Να εύχεσαι να μην επαληθευθεί το Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ που πίστευαν και οι Εβραίοι, όπως τους είπε ο Ιησούς, από πολύ παλιά.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (31)

thanasis

τον φυλα στρατος. αλοιμονο σε μας

MARINA.

Μας έχουν εκτελέσει οι αλήτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από όλες τις απόψεις.Σαν να μην έφτανε το ξεζούμισμα από τους φόρους,τον ΕΝΦΙΑ και τις έκτακτες εισφορές, μας στέλνουν τους δικούς τους αλλοδαπούς φονιάδες και ληστές για να πάρουν ότι έχει απομείνει στους διαλυμένους Έλληνες πολίτες.Δεν παρέχουν ούτε το κατώτερο επίπεδο ασφάλειας στους πολίτες, πρώτιστο αγαθό της Δημοκρατίας. Κάνουν προτροπή στους Έλληνες πολίτες να κοιμούνται για να καλύψουν την πλήρη ανεπάρκειά τους.Μην ανησυχείς Τόσκα, στις εκλογές αυτή την φορά θα είμαστε ξύπνιοι.

SPARTA.

Θέμο όλα μα όλα πήγαν κατά διαόλου επί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.Ή δήθεν έντιμη διαπραγμάτευση στοίχισε 120 Δις Ευρώ με τις απάτες και τις αυταπάτες του Τσίπρα και του Βαρουφάκη.Οι επιχειρήσεις της Ελλάδας έφυγαν και έναναν πλούσιες την Ρουμανία,την Βουλγαρία και τα Σκόπια στα οποία ο Τσίπρας χαρίζει και το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας.Καλύτερο δούλο και υπηρέτη των συμφερόντων τους από τον Τσίπρα δεν θα μπορούσαν να βρούν οι ξένοι τοκογλύφοι δανειστές και επικυρίαρχοι.Στο εσωτερικό της χώρας ο Τσίπρας με τον Καμμένο έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό.Κακοποιοί και φονιάδες από όλα τα μέρη του πλανήτη, συγκεντρώνονται στην Ελλάδα.Οι Αστυνομικές Αρχές Ευρωπαικών χωρών κάνουν λόγο για πέντε εκατομμύρια νόμιμους, παράνομους και έν δυνάμει Έλληνες λόγο ΣΥΡΙΖΑ αλλοδαπούς από 180 συνολικά Εθνότητες.Όλοι αυτοί ξέρουν ότι έρχονται σε μιά διαλυμένη, ρημαγμένη χώρα που εύκολα θα πάρουν τα Ελληνικά έγγραφα, μαζί και την ιθαγένεια. Οι πιό πολλοί από αυτούς λόγο και της Ελληνικής ανεργίας πέφτουν στο κοινό ποινικό έγκλημα.Καθόλου άσχετα μεταξύ τους η προτροπή του Τόσκα να κάνουμε ότι κοιμόμαστε άν μπούν οι αλλοδαποί κακοποιοί στο σπίτι μας, όπως και η μετατροπή της ληστείας σε απλό πλημέλημα από τον Κοντονή.Για να μην γίνουμε οι άθλιοι του πλανήτη ο Τσίπρας και ο Καμμένος και η συμμορία τους θα πρέπει να φύγουν γρήγορα και με τις κλωτσιές.Η παραμονή τους στην εξουσία είναι ο επίγειος θανατός μας.Φτάσαμε στο σημείο να έχει η Ουγγαρία και η Τσεχία φωτισμένους ηγέτες και η Ελλάδα δύο άθλιους και ξεπουλημένους προδότες.

Λούλης

Οι επιχειρηματίες (ο Θεός να τους κάνει) που εφυγαν τα τελευταία 5 χρόνια για Βουλγαρία και άλλες τέτοιες χαρούμενες χώρες, είναι κάτι τυχοδιώκτες και φοροφυγάδες. Τράβα μια βόλτα από Βουλγαρία να τους θαυμάσεις. Ευτυχώς που έφυγαν όλοι αυτοί και πήραν μια ανάσα οι υγιείς επιχειρήσεις που έμειναν εδώ. Η βαριά βιομηχανία σου, έχει φύγει εδώ και 2 δεκαετίες για έξω! Έτσι για να ξέρεις τι σου γίνεται.

ΝΝ

Εάν δε φύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μετά θα είναι αργά αφού πλέον ετοιμάζουν τους μελλοντικούς τους ψηφοφόρους. Το πολιτικό σκιάχτρο και οι συνεχιστές τους θα πρέπει να οδηγηθούν σε ειδικά δικαστήρια με τη κατηγορία διεθνών δουλεμπόρων. Να εξηγήσουν στη δικαιοσύνη ποιο νόμο ακολουθούν και αφήνουν ανοιχτά τα σύνορα σε όποιον θέλει να έρθει. Γιατί δε συλλαμβάνουν κανέναν; Γιατί επιτρέπουν τον εποικισμό, γιατί παραδίδουν όλα τ' αγαθά που δικαιούται ο Έλληνας πολίτης και που με κόπο έφτιαξαν οι πρόγονοί μας; Γιατί μας έχουν μετατρέψει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, με φόβο να μην αντιμιλήσουμε στους απρόσκλητους εισβολείς; Γιατί δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα στις γειτονιές μας και κλειδαμπαρωνόμαστε; Δυστυχώς η ΝΔ δεν ανταποκρίνεται στις αγωνίες του φτωχού λαού και αντί ν' απομυθοποιεί το παραμύθι της πολιτικής ορθότητας και της αριστεράς, λειτουργεί κομπλεξικά και ενοχικά.Τότε κι εμείς θα φύγουμε να πάμε αλλού...

Λούλης

Να φύγετε και να πάτε όπου θέλετε. Καλό θα ήταν να μην πατάτε στην Ελλάδα ούτε τα καλοκαίρια. Κι αυτό διότι θα φέρνετε χρήμα από έξω και θα γίνονται όλα ακριβά εδώ πέρα. Με λίγα λογια, φύγετε και αφήστε μας στην ησυχία μας!

!!!!!!!!!

Πόσο δίκιο ακόμα μία φορά σε όλα!! Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν σήμερα είναι αδίστακτοι εγκληματίες και πρέπει να ξεκουμπιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται για το καλό όλων μας. Οι μοναδικές χώρες στις οποίες υπάρχει και κυβερνά σήμερα αριστερά-κουμουνισμός είναι η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Β. Κορέα και το ελλάντα, γι' αυτό πάμε κατά διαόλου. Η αριστερά είναι τρέλα, παράνοια, που στηρίζει την ύπαρξή της στο ψέμα και όπου έχουν κυβερνήσει αριστερά καθεστώτα έχουν αφήσει πίσω του φτώχεια, συντρίμμια και αποκαΐδια, την ίδια στιγμή που οι κυβερνώντες αριστεροί ζούσαν μέσα στην χλιδή και το χρήμα.

Θέμο, θα πρέπει κι εσύ...

και όλοι εμείς να πιέσουμε αφόρητα τον Κυριάκο, όταν έρθει η ώρα, να στείλει όλους αυτους τους αλήτες στο Ειδικό Δικαστήριο να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που έχουν κάνει. Δε χωρά εδώ κανένας συμβιβασμός, κανένας οίκτος, καμία επιείκεια. Σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχαστούν τα όσα έχουν κάνει. Και θα πρέπει εσύ και όλο το Πρώτο Θέμα να είστε μπροστάρηδες σε αυτό. Δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ούτε διχασμούς, ούτε κίτρινη αριστερή προπαγάνδα, ούτε τραμπουκισμούς έξω από τα δικαστήρια, τίποτα. Πρέπει να πονέσουν για όσα έχουν κάνει.

Σωστος αλλα...

....για να ειμαστε δικαιοι στο Ειδικο Δικαστηριο πρεπει να στειλουμε και τους Σαμαρα , Βενιζελο, ΓΑΠ, Καραμανλη και Σημιτη. Ολοι αυτοι πρεπει να κατσουν στο σκαμνι και να λογοδοτησουν για το κακο που εκαναν στην Ελλαδα.

Έτσι ε?...

Συμψηφίζουμε τα εγκλήματα της συριζοσυμμορίας με τα λάθη των προηγούμενων και καθαρίσαμε, έτσι? Δίνουμε δηλαδή συγνωροχάρτι στην χειρότερη μαφία που κυβέρνησε τον τόπο? Μήπως είσαι λίγο... κρυφοσυριζαίος???

κκ

Nα συσταθεί διεθνής επιτροπή ψυχιάτρων και να τους εξετάσει όλους μετά συζύγων, συστηματικά κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και όντας υπεύθυνοι εσχάτης προδοσίας και γενοκτονίας σωματικής, πνευματικής και ψυχικής ενός ιστορικού λαού που έδωσε τα φώτα στην οικουμένη, επιβάλλουν φασιστικά νόμους γενοκτονίας των Ελλήνων και των Ελληνίδων, οι δηλώσεις τους που δείχνουν τουλάχιστον αναισθησία, εωσφορική επιμονή και πιθανόν και ηδονή για την κατάσταση μας, χρήζουν επιστημονικής έρευνας , να τους εξετάσει όλους επιτροπή ψυχιάτρων, ζούμε ψυχασθενικές επικίνδυνες καταστάσεις όπου μάλλον κάποιοι αισθάνονται χαρά για την εξαθλίωση, λεηλασία και σφαγή μας, διεθνής επιτροπή ψυχιάτρων οι οποίοι αμερόληπτα να τους εξετάσουν όλους μέσα στην βουλή, ο ελληνικός λαός δεν τους έχει δώσει εντολή να ενεργούν όπως ενεργούν αλλά και δεν εκπροσωπείται από αυτούς, να μας πουν δημοσίως ποιός τους πιέζει να ψηφίζουν τέτοιους νόμους εναντίον των Ελλήνων, ποιοί είναι αυτοί που μας μισούν τόσο πολύ και θέλουν να μας εξαφανίσουν, ποιοί είναι τα αφεντικά τους

Θεμο Αναστασιαδη...

Αυτους τους φυλανε πρωι μεσημερι βραδυ γι αυτο κανουν αυτα που κανουν. Δεν εχουν θεμα με τους κακοποιους. Θα εχουν ομως θεμα με τους πολιτες γιατι ερχονται εκλογες και θα πρεπει να εμφανιστουν δημοσια. Αντε να δουμε πως θα κανουν προεκλογικο αγωνα....

Θεμο, μ' αρεσει

που τον αποκαλεις "κυριο" !

Αναρούφηδες

Αυτοί πριν βγάλουν ανακοίνωση δοκιμάζουν από την χόρτινη παραγωγή του Καρανίκα. έχει δική του ποικιλία, λέγεται συριζαϊκή

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία