Σαν έλθουν πάνω από το μαξιλάρι σου, Παρασκευόπουλε
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Σαν έλθουν πάνω από το μαξιλάρι σου, Παρασκευόπουλε

Α, εντάξει! Οκέυ. Δηλαδή αν δεν τους πεις, ναι, το μαύρο είναι άσπρο, θα σε πουν και στραβό, παρ' ότι αυτοί σου πέταξαν τα μάτια έξω. Ο Παρασκευόπουλος, που 'χει αίμα στα χέρια και στα μούτρα του, απ' τους τόσους φονιάδες που αμόλησε να ξανασκοτώσουν, ισχυρίζεται ότι ουδεμία σχέση έχει το πάσο ελευθερίας που έδωσε στους εγκληματίες με τα εγκλήματα που διέπραξαν αμέσως μετά! Κι ότι παρά τα κάποια λαθάκια του, όλα καλώς έγιναν. Ο Τσακαλώτος πετάει έτσι στα κουλά ότι δεν έχουμε και πολύ υψηλή φορολογία στην Ελλάδα, παρ' ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και η αμείλικτη κτηνωδία που υφίστανται οι Έλληνες λένε το αντίθετο! Εξειδικευμένοι φορείς για ναρκωτικά (ΚΕΘΕΑ, ΟΑΣΗ, 18 ΑΝΩ), επισημαίνουν δημόσια ότι η χρήση κάνναβης οδηγεί σε κανονική εξάρτηση με πιθανές βαρύτατες συνέπειες κι ότι ο όρος... ψυχαγωγική που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτος, και ο ίδιος πάλι, ο Τσακαλώτος, το 'βαλε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ελλάδας σε επίσημο χαρτί στους Δανειστές. Πέφτει κράξιμο διεθνές κι οι Συριζαίοι λένε ότι δεν μας καταλαβαίνουν πόσο «προχώ» είμαστε.

Ο εκλεκτος σύμβουλος του Τσίπρα, Καρανίκας, προμοτάρει, ανιδιοτελώς μέχρι αποδείξεως του εναντίου, την αγνή ντόπα για.. να κουλάρουν οι νέοι! Μειώνονται όλες οι συντάξεις ομολογεί ο υπουργός Εργασίας, Πετρόπουλος, αλλά η κυβέρνηση επιμένει ότι επί των ημερών της δεν έγιναν περικοπές. Αναρωτιέμαι, αν αναρωτιέσαι: Γιατί δεν οχυρώνονται έστω στο ψέμα τους, αντί να το παραδέχονται απ' τη μια κι απ' την άλλη συγχρόνως να το διαψεύδουν;

Είναι τρελοί ή ανόητοι; Καθόλου, αντιθέτως εσένα θέλουν να σε τρελάνουν !! Να χάσεις τόσο την μπάλα, ώστε να αποχαυνωθείς και αύριο πχ που θα δώσουν και το Όνομα στα Σκόπια, να το καταπιείς ότι είναι εθνική επιτυχία γιατί μας έκανε παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα, που κομπάζει ο Τσίπρας στο Ερντογανικού ύφους βιντεάκι του... «επιστροφή στην κανονικότητα»!! Προσέξτε το άγριο «ψώνισμα»: Ξεκινά με καθαρίστριες που στρώνουν τα κόκκινα χαλιά στους ξένους ηγέτες που πέρασαν να τον δουν για να του... τα πάρουν βασικά! Άλλοι τα νησιά, όπως ο Ταγίπ, άλλοι τα λεφτά με τους εξοπλισμούς. Είδαν φως στους πολιτικά εκδιδόμενους και μπήκαν.

Αυτό λέει επίσημα το τρέιλερ του Μαξίμου: Σωστό, όλα τα δίνουμε, τίποτα δεν κερδίζουμε, μάλλον χάνουμε. Μα τότε γιατί.. ΞΕΦΩΝΙΖΟΝΤΑΙ από μόνοι τους; Το κόλλησαν από τίποτα περίεργες σαν αυτά που κουβάλησαν στη Βουλή για την αναδοχή στα.. πολύφυλα; Τρελοί είναι; Όχι. Επίτηδες θέλουν να σε τρελάνουν, όπως σε όλα τα αριστερά καθεστώτα εποχής, έβγαζαν κάθε διαφωνούντα.. ψυχοπαθή. Γιατί αυτή ήταν πάντα η Αριστερά, σταλινική ή ψεύτο προοδευτική όπου πήρε την εξουσία: Φτώχεια, Ψεμα και Τρέλα, ότι, τι καλά, όλα είναι ωραία, η πιο καλή παρέα! Όσο πιο πολύ κάθονται όλο και μεγαλύτερες μπούρδες θα λένε ανερυθρίαστα. Καθ' ότι μόνο εκεί μπορεί να απευθυνθούν εκλογικά: Στον αποβλακωμένο, κουρασμένο και ναρκωμένο πια Έλληνα. Εκτός απ όσους θα διορίσουν και θα παραμυθιάσουν.

Πώς απαντάς στην Τρέλα; Το Ψέμα, OK το ξεσκεπάζεις, αποκαλύπτεται μόνο του κλπ.. Την Παράνοια όμως; Την εσκεμμένη και μεθοδευμένη γκαιμπελική διαστροφή της πραγματικότητας; Πότε τα παίζεις και τα σπας όλα ακούγοντας τον Παρασκευόπουλο να λέει στον ΣΚΑΙ ότι ο εγκληματίας που έβγαλε χαριστικά, δεν έχει σχέση με τον νόμο που τον ευνόησε και το νέο έγκλημα που διέπραξε αμέσως μετά; Ξέρω, κοντεύεις να τα χάσεις, αλλά πρέπει αδελφέ μου, να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να βγούμε απ' την Πρώτη Φορά Ψυχοπαθή Αριστερά. Να φωνάζουμε έως ότου πέσουν, για να μην γίνουμε η νέα Αλβανία της ΕΕ. Επι κομμουνιστή Χότζα εννοώ. Είδαμε τι πάθανε μόλις μας ήλθαν από δω. Ως τότε ο καθένας απ' τη θέση του ό,τι μπορεί. Όχι, δεν είναι αυτοί οι Κανονικοί κι εμείς όλοι οι σαλεμένοι. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι ήσυχοι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας που σάπισαν στο ξύλο έναν διαρρήκτη μέρα-μεσημέρι.

Κλείσιμο
Αυτοί πρόλαβαν κ. Παρασκευόπουλε, κι ήταν και τυχεροί. Να εύχεσαι κι εσύ να σωθείς σαν δεις νύχτα πάνω απ' το προσκέφαλό σου καποιους από τους σφαγείς που έβγαλες έξω! Γιατί αν δεν προλάβεις να του εξηγήσεις ότι είσαι ο ευεργέτης του, θα 'χεις τη χαρά να ζήσεις λάιβ ένα απ τα λαθάκια σου... όπως τα λες. Κι ο κόσμος τι να σου κάνει άμα γίνει η στραβή; Ε, όλοι είναι ίσοι απέναντι του Νόμου θα πει.. Ακόμα και του νομικού εκτρώματος Παρασκευόπουλου. Αλλά δεν θα χάσει και τον ύπνο του φοβάμαι, θα κάνει ότι κοιμάται ενώ εσύ μπορεί να σφαδάζεις, όπως έπαθαν τόσοι άλλοι ηλικιωμένοι που δεν είχαν βέβαια τις φρουρές σου. Γιατί ξέρεις ότι έκανες έγκλημα και επιμένεις ξεδιάντροπα. Να εύχεσαι να μην επαληθευθεί το Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ που πίστευαν και οι Εβραίοι, όπως τους είπε ο Ιησούς, από πολύ παλιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network