anastasiadis_themos

Πού θα βρει Άσυλο ο Τσίπρας λόγω Μακεδονίας;

Θέμος Αναστασιάδης

Ξεκάθαρα: δεν τον εμπιστεύεται κανείς να χειριστεί εθνικά θέματα - Ή  μόνος του με ΑΝ.ΕΛ. ή άμεσα εκλογές 

Γελάσαμε! Είναι σαν να στέλνεις στη Σύνοδο Κορυφής για την... έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια τον Σώρρα! Μια και καλή: Δεν συζητάς με Τσίπρα για εθνικά θέματα, όποια και αν είναι αυτά. Οπως έχει δείξει η εμπειρία με την ΤΟΥΡΚΙΑ, όπου άνοιξε με τις πρωτοβουλίες του τον ασκό του Διαβόλου (με αποκορύφωμα -προς το παρόν- το άσυλο στους Τούρκους αξιωματικούς), ο άνθρωπος είναι είτε επικίνδυνα άσχετος, είτε αδίστακτος εντολοδόχος, ή μάλλον και τα δύο.

Τώρα θέλει να βάλει στο τραπέζι και την ονομασία των Σκοπίων και θυμήθηκε την εθνική συναίνεση και τον διάλογο με τα άλλα κόμματα. Ακόμη κι αν δεν τον ήξεραν, όμως, είναι ζήτημα αρχής ότι δεν μπορείς να ζητάς συναίνεση αλά καρτ. 

Οταν κουβάλησε εδώ τον Ερντογάν δεν ρώτησε κανέναν! Και τώρα έχουν βάλει οι Τούρκοι εκατόν τόσα νησιά μας στην ατζέντα και ο τελευταίος βασιβουζούκος των απέναντι κάνει σχέδια πώς να τα πάρουν πίσω.

Ξεφτιλίστηκε παγκοσμίως, και στην Ελλάδα, φερόμενος σαν πολιτικό γιουσουφάκι του σουλτάνου, υποσχόμενος δημόσια ότι θα ανατρέψει τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για να του κάνει τη χάρη, παραβιάζοντας αποφάσεις τόσο του Αρείου Πάγου όσο και όλης της ΕΕ! Κι αυτά με επίσημη ανακοίνωση... Ποτέ η Ελλάδα ή η Ευρώπη δεν έχουν ξαναδεί τόσο επικίνδυνο πολιτικό σαλτιμπάγκο χωρίς τσίπα πάνω του. 

Και του κατέβηκε ξαφνικά το διακομματικό άλλοθι για το Σκοπιανό; Αλλού αυτά. Τα σοβαρά κόμματα της αντιπολίτευσης θα έκαναν άριστα αν ξεκαθάριζαν σύντομα ότι δεν μπαίνουν σε συζητήσεις με την απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρακρατικού πλέον χαρακτήρα (τι κάνει μπαμ-μπουμ στο Εφετείο). Οπως και ότι δεν εμπιστεύονται να εξουσιοδοτήσουν ειδικά τον Τσίπρα για τόσο ευαίσθητα ζητήματα.

Πόσο μάλλον όταν το Μαξίμου δεν έκρυψε εξαρχής ότι θέλει μικροκομματικά παιχνιδάκια με την ονομασία των Σκοπίων, κατηγορώντας... από τώρα, πριν κοτάρα λαλήσει τρις, τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει... εσωτερικές αντιθέσεις στο όλο ζήτημα. Θέλουν κι άλλα; Ουδεμία συναίνεση, συζήτηση μηδέν και φυσικά ούτε κατά διάνοια σκέψη για... ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ, διαπραγμάτευση -και κυρίως ΟΧΙ στην ψήφιση της όποιας πρότασης οποιουδήποτε, εκτός αν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης θέλουν να μείνουν στην Ιστορία ως «χρήσιμοι ηλίθιοι»! 

Καταρχάς όποιο κόμμα ψηφίσει τώρα ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» θα ψάχνει να βρει την ψήφο του στη μισή Ελλάδα και θα καταστραφεί. Και για να είμαστε δίκαιοι, ο ίδιος ο Τσίπρας θα πρέπει να ξανασκεφτεί το θέμα του Ασύλου που πάει να παραβιάσει, γιατί μπορεί να του χρειαστεί προσωπικά του ιδίου αν κάνει παραχωρήσεις στα Σκόπια, που θα θίγουν τη μία και μοναδική και ελληνική Μακεδονία.

Ή μήπως ξεχνάνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τούς την ξανάκανε την ίδια δουλειά με το μνημόνιο, υφάρπαξε δηλαδή επί της αρχής τις εγκρίσεις τους και τώρα το υλοποιεί, όπως θέλει, με πρωταρχικά κριτήρια τα μικροκομματικά; Και όταν φωνάζουν για τη σκόπιμη και πονηρή υπερφορολόγηση, που την ένιωσε ο κόσμος άγρια στο πετσί του με την τεράστια επιχείρηση φοροεπιδρομής τις τελευταίες μέρες της χρονιάς, τους απαντούν θρασύτατα: «Μα κι εσείς ψηφίσατε πλεονάσματα»! Ναι, αλλά όχι κι έτσι.  Κανείς δεν ψήφισε να δίνει μποναμά-μέρισμα σε κάθε ξένο που τρυπώνει στη χώρα, από Αφρικανούς έως... Γερμανούς και να κομπάζει κιόλας τη νέα του μπούρδα, τύπου «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!

Απολύτως άδικο είναι, αλλά και παράνομο αφού δεν μπορεί από τους φόρους των αληθινά εργαζομένων να παίρνουν λεφτά λαθραβιώνοντες Εσκιμώοι και δεν ξέρω γω τι άλλο χώνεται ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.

Σε κάθε χώρα της Ε.Ε. δεν παίρνεις άδεια ούτε για παραμονή, ούτε για ΑΦΜ, πόσο μάλλον για μέρισμα αν δεν έχεις αποδείξει εξαρχής ότι διαθέτεις τα κατάλληλα μέσα για να ζήσεις. Πώς γίνεται, λοιπόν, όλοι αυτοί να έχουν πάρει τα χαρτιά που χρειάζεται ούτως ώστε να δηλώνουν σήμερα οικονομική αδυναμία και να δικαιούνται το βοήθημα, το οποίο δεν λαμβάνουν τόσοι και τόσοι άλλοι, απολυμένοι, άνεργοι... με Ι.Χ. και χρεοκοπημένοι Ελληνες;

Ψευτοανθρωπιστές! Τους είδε ο κόσμος όλος και στη Μόρια. Καθόμαστε λοιπόν και συζητάμε σοβαρά όταν οι Σκοπιανοί ξεκινάν από το ότι θα μας κάνουν τη χάρη να... μη διεκδικούν τον Μεγαλέξανδρο; Μπας και χρειάζεται να ρωτήσουμε κιόλας τον τάχα μου διαλλακτικό πρωθυπουργό τους (πελατάκι των Αμερικανών κι αυτός, όπως και ο ημέτερος), που μάλλον ατυχώς τον κάλεσε ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη, αν μας αναγνωρίζουν τουλάχιστον την Ακρόπολη; Ή δούλευαν εκεί μάστορες αρχαίοι Σκοπιανοί; ΑΛΛΟΥ αυτά λοιπόν. Ετσι απλά ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ, KOLOTUMBA!

Οι κατέχοντες το ζήτημα θεωρούν ότι ο Τσίπρας θα προχωρήσει αδίστακτα υλοποιώντας άνωθεν εντολές εξωτερικού - υπερατλαντικές και όχι μόνο. Ε, λοιπόν, καλό δρόμο για εθνική μειοδοσία. Ο,τι κάνει, ας το κάνει μόνος του! Αν μπορέσει να ψήσει τους ΑΝ.ΕΛ. (θα δείξει... τι παίζεται), ας πάνε μαζί και μετά ραντεβού... στα έδρανα. Οχι της Βουλής. Χαλασμός Κυρίου θα γίνει!

Αν πάλι δεν βρίσκει «χρήσιμους ηλίθιους», τότε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα είναι καταλυτική αιτία για εκλογές, εκτός και αν σκαρώσουν κάνα δημοψήφισμα-απάτη όπως εκείνο του 2015. Για παράδειγμα, «θέλετε λύση στην ονομασία της ΠΓΔΜ ή πυρηνικό πόλεμο εδώ και τώρα;». Το Μαξίμου σε κάτι τέτοια είναι μανούλα. Γι’ αυτό λέμε ούτε κουβέντα. Συνεπώς, ούτε καν η πρόσκληση για ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ, για... να αλλάξουν την απόφαση του 1992 για καμιά λύση που θα περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία», δεν έχει νόημα.

Παρότι είναι βέβαιο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν θα θέλει με τίποτα να συνδέσει το όνομά του με συριζαϊκούς ακροβατισμούς γι’ αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα, επαναλαμβάνω ότι από θεσμικής πλευράς προέχει τα σοβαρά κόμματα της αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσουν μια και καλή ότι ΔΕΝ θα μπουν σε αυτού του είδους τη διαδικασία και δεν θα μετάσχουν σε καμία διακομματική σύσκεψη για λόγους αρχής. Το Σκοπιανό δεν λύνεται απ’ τους kolotumbes. Καθόλου και με τίποτα, όταν τελικός διαπραγματευτής θα είναι ο Τσίπρας. Να πουν απλά ότι δεν τον εμπιστεύονται. 

Οσο για τα Σκόπια, ας κάνουν μόνα τους τον λογαριασμό. Ακόμη και διπλωματικά να το δει κανείς, είναι λάθος ότι από τώρα ανοίγει η Αθήνα εσωτερικά την κουβέντα. Τι μας νοιάζει εμάς άμα βιάζονται να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην πίσω αυλή της Ε.Ε.; Και γιατί χρωστάμε να τους διευκολύνουμε; Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ακόμη και αν βρισκόταν ένα όνομα που θα το αποδεχόμασταν, προδήλως «ουδεμία σχέση με Μακεδονία». 

Είπαμε, την όλη διαδικασία δεν μπορεί να εξουσιοδοτηθεί να τη χειριστεί ο κ. Τσίπρας. Είναι σαν να βγαίνεις στις αγορές με Σώρρα! ΟΚ; Προσοχή, παγίδα! ΕΚΛΟΓΕΣ ή Πανεθνικός συναγερμός εδώ και τώρα και στην Ομογένεια. Για τα «πουλητάρια» που ξεκινούν τόσο στραβά τη χρονιά, στα βρώμικα τελειώματά τους.

ΣΧΟΛΙΑ (126)

ΡΙΤΑ (Ν.Σμυρνη)

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Έτσι έπρεπε να τους έλεγαν. ΣΥΜΜΟΡΙΑ κύριοι. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΑΙ και ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΙ και θέλουνε το κακό της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας. ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Ο κύριος ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έχει δίκιο. Κανονικά πρέπει να γίνει κάτι για να πέσουν. Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ. Όλοι οι εχέφρονες ΕΛΛΗΝΕΣ να ενωθούμε ΞΑΝΑ υπό την σκέπη της Νέας Δημοκρατίας και της Εκκλησίας και να τους πετάξουμε στη θάλασσα μαζί με όλους τους φίλους τους τους λαθρομετανάστες, τους αραπάδες μουσουλμάνους ισλαμιστές και τους χασισοπότες των Εξαρχείων και την κυρία αυτή την ΤΑΣΙΑ η οποία τον μόνον που ξέρει είναι να ΥΒΡΙΖΕΙ.

ΡΙΤΑ (Ν.Σμυρνη)

Τα έιδατε; Εγινήκαμε χειρότεροι και από τη Βουλγαρία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Είναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ. Είμεθα για λύπηση με τους αναρχοκουμουνιστες συμμορίτες τους οποίους δεν ξέρετε εσείς τι είναι η Αριστέρά κύριοι τίποτε πια δεν είναι ΧΥΔΑΙΟΙ δίοτι είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Ως πότε Θεέ μου θα μας δοκιμάζεις; Τι θα γίνουμε Παναγία μου; Αμ η Τουρκία; Τα είδατε με το αντιτορπιλικό τι ήτανε αυτό το πράγμα Χριστέ μου. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Είναι όλοι ανώμαλοι είναι και θέλουνε το κακό του Έθνους μας. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος Κυριάκο ΞΥΠΝΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Οι Κουμουνισται συμμορίται την ΚΑΑΣΠΑΡΑΣΣΟΥΝΕ. Να φύγει η ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ετερόκλητος Όχλος

Ο Τσίπρας και ο Σύριζα είναι πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση με την Ελληνική κοινωνία.Όσο αυξάνει ο βαθμός της σύγκρουσης τόσο μεγαλώνει η αλαζονεία αυτού και των στελεχών του.

maraki

Γιατί υπάρχει περίπτωση να τον κυνηγήσει κάνεις? Και ρωτάτε για ασυλο?το ξέρει και ο ίδιος.

Ίσθι βέβαιος, Θέμο

Το θέμα είναι πού θα βρουν άσυλο οι 10 και πλέον της ΝΔ που ενέχονται στο τεράστιο σκάνδαλο που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο Τσίπρας θα έχει άσυλο και για την επόμενη τετραετία στο Μαξίμου, Θέμο. Να είσαι βεβαιότατος περί αυτού.

Θέμο,

να μην αναλώνουμε φαιά ουσία για τα αυτονόητα!! Και βέβαια ο δικός μας θα βρει άσυλο στη Gorna Mazedonia!!! Και ο άλλος, ο Ζόραν Ζάεφ, στη Μακεδονία τού Αιγαίου!! Και επειδή αυτοί, οι βουλγαροσκοπιανοί δισέγγονα Κομιτατζήδων και εγγόνια ΣΝΟφιτών, βλέπουν πολύ μακριά, ο δικός τους έχει αγοράσει και δίπατη Βίλα μπροστά στο κύμα τής Χαλκιδικής, για την ώρα την καλή που έρχεται, όπως λένε στο μακεδονίτικο χωριό μου... Όλα τα έχουν προβλέψει συριζαίοι και βουλγαροσκοπιανοί με την εποπτεία των Γιάνκηδων. Και μπράβο τους, βρήκαν και τα κάνουν... Εμείς εδώ (μας επιτρέπουν ακόμα να σκούζουμε) οργανώνουμε, χωρίς κομματικό καπέλωμα, μεγαλειώδη Συλλαλητήρια αγωνίας, με συμμετοχή μισό εκατομμύριο αγέρωχες ψυχές στη Θεσσαλονίκη μας και 1.000.000 στην άλλοτε όμορφη Αθήνα μας, ενώ ο κυβερνήτης μας με στενούς συνεργάτες του κάνει αλχημιστικές προσθαφαιρέσεις και τελικά διακριβώνει με απόλυτη σαφήνεια το ορθόν αποτέλεσμα, που θα ζήλευε και ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής με το μαθητή του Αϊνστάιν! Ότι ναι, το πλήθος των συγκεντρωθέντων δεν ξεπερνούσε στη Συμπρωτεύουσα τις 90.000 και στην Πρωτεύουσα να αγγίζει τις 140.000. Τέτοια σανια επιλέξαμε να μας κυβερνάνε... Σκέτη ξεφτίλα Θέμο, σκέτη ξεφτίλα. Οι "αριστερόστροφοι φασίστες, οι πιο επικίνδυνοι όλων" (ωραίος και ορθός αυτός ο όρος τού Μίκη Θεοδωράκη, που έχει κιόλας καταχωρηθεί στην Ελληνική Γραμματεία και είναι σε όλων μας τα στόματα) είναι ακάθεκτοι και έτοιμοι από καιρό να πράξουν το φοβερό έγκλημα. Πρόκειται για ένα κακό σημάδι των συγκυριών στις μέρες μας, για εμάς τούς Έλληνες και Ελληνίδες και για την απροστάτευτη πια Πατρίδα μας Ελλάδα... (Ο.Ε.)

Γεώργιος Π

και λίγα του ειπες

Γιατί;

Γιατί φωτογραφίζεις μόνον τον αδαή κύριο Τσίπρα και αθωώνεις τους υπόλοιπους πολιτικούς που φέρουν ευθύνη και ίσως μεγαλύτερη ; Έχουμε μνήμη,έχουμε και κρίση, δεν είμαστε όλοι οι αναγνώστες κομματόσκυλα , σαβαστείτε και εμάς.

Πάντα βρήσκουν Ασυλα οι ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Θέμο να είσαι σίγουρος...όπως βρήκε άσυλο Προδότης Σημίτης που γκριζάρισε τα Ίμια έτσι και τώρα το ίδιο εύκολα θα βρεί άσυλο και το ξεπουλητάρι ο Αλέκσης που τολμάει να γκριζάρει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ....

??????

ΘΕΜΟ ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ...ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ...ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ....ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ....ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία