LIVE

Κορωνοϊός

anastasiadis_themos

Ηρθαν πρώτοι από τον Αρη και ζουν ανάμεσά μας

Θέμος Αναστασιάδης

Πρέπει να είσαι από άλλον πλανήτη για να λες όσα το «SPIEGEL» -και τι σύμπτωση- και ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατ’ αρχάς εμείς πρώτοι θα έπρεπε να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την προσεδάφιση των αμερικανικών δορυφόρων στον πλανήτη Άρη και την αύξηση των πιθανοτήτων αξιοποίησής του. Οι λόγοι; Πρώτον, διότι είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχει ένα μέρος στο Σύμπαν που δεν έχουμε φεσώσει και, δεύτερον, διότι αποτελεί ένα ύστατο καταφύγιο για τον Ελληνισμό αν μας βγάλουν εκτός Ε.Ε, εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ, εκτός δυτικού κόσμου και, εντέλει, εκτός Υφηλίου όπως το πάνε. Μόνο που τζάμπα ψάχνουν οι Αμερικανοί αν υπάρχει ζωή εκεί στον ΑΡΗ γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, οι Αρειανοί έχουν έρθει εδώ και χρόνια πρώτοι στη Γη και ζουν ανάμεσά μας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μερικοί φέρονται σαν να είναι από ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Κατ’ αρχάς εμείς πρώτοι θα έπρεπε να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την προσεδάφιση των αμερικανικών δορυφόρων στον πλανήτη Άρη και την αύξηση των πιθανοτήτων αξιοποίησής του. Οι λόγοι; Πρώτον, διότι είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχει ένα μέρος στο Σύμπαν που δεν έχουμε φεσώσει και, δεύτερον, διότι αποτελεί ένα ύστατο καταφύγιο για τον Ελληνισμό αν μας βγάλουν εκτός Ε.Ε, εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ, εκτός δυτικού κόσμου και, εντέλει, εκτός Υφηλίου όπως το πάνε. Μόνο που τζάμπα ψάχνουν οι Αμερικανοί αν υπάρχει ζωή εκεί στον ΑΡΗ γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, οι Αρειανοί έχουν έρθει εδώ και χρόνια πρώτοι στη Γη και ζουν ανάμεσά μας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μερικοί φέρονται σαν να είναι από ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
 
ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ αποδεικνύονται οι αληθινοί ή και μπάσταρδοι τύπου Ρέσλερ εκπρόσωποι της σύγχρονης ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, που εξακολουθούν να επιμένουν ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να σταυρώνεται στον ίδιο δρόμο του μαρτυρικού Μνημονίου χωρίς καμία αναπροσαρμογή, παρά την κραυγαλέα αποτυχία των εμπνευστών του. Μπορεί εμείς να μην το εφαρμόσαμε απολύτως, αλλά τώρα που όλοι βλέπουμε και ζούμε τις συνέπειες σε ύφεση, φτώχεια και ανεργία, κάπου λες «σκέψου και να το εφαρμόζαμε απολύτως ΑΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ τι χειρότερο θα είχαμε πάθει!». Δυστυχώς, για όλη την Ευρώπη είναι πολύ απίθανο μια ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ να παραδεχτεί ότι «ναι, κάναμε λάθος» και ότι «η συνταγή προφανώς δεν είναι σωστή». Κι έτσι θα επιμένουν μέχρι τέλους ότι φταίμε εμείς και μόνο εμείς. Ισως οι ιστορικοί του μέλλοντος, αν υπάρξει κάτι τέτοιο, αποφανθούν από πού και γιατί ξεπήδησε αυτό το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΑΓΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ εναντίον μας. Λες και είναι οι μόνοι που επιβαρύνονται από τα ελλειμματάκια μας. Εκτός κι αν πέρα από τον υφέρποντα ρατσισμό τους και ένα κάποιο κόμπλεξ απέναντι στον πανάρχαιο Ελληνα μας χρησιμοποιούν συνειδητά ως πειραματόζωα. Και δυστυχώς, όπως θα θυμούνται κάποιες γιαγιάδες που επιβίωσαν από την προηγούμενη έκρηξη του γερμανικού μεγαλείου, συνήθως δεν είναι και τόσο πολύ ευγενικοί με τα πειραματόζωά τους... Αν ήμουν Ιταλός ή Ισπανός, θα βαρούσα ήδη τις καμπάνες!
 
Αλλά, ΟΚ, το ότι οι Γερμανοί φέρονται σαν να είναι από άλλον πλανήτη δεν εκπλήσσει και πολλούς. Πάντα, περιέργως πώς, έμοιαζαν σαν τη μύγα, μην πω τα κόπρανα, μέσ’ στο γάλα της Ιστορίας. Ούτε μας σοκάρει το ότι το «SPIEGEL», που κάνει τον «ΑΤΤΙΛΑ» της ΚΥΠΡΟΥ να μοιάζει με φιλελληνικό χάπενινγκ, μας προτείνει τη χρεοκοπία ως ύστατη λύση για τη σωτηρία μας. Το τρελό και απίθανο είναι ότι βγήκε να συμφωνήσει και να υπερθεματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ διά στόματος Λαφαζάνη. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρών σοφών. Πρώτος ο ίδιος ο Τσίπρας είχε πει ότι το ευρώ δεν είναι δα και ταμπού, και τώρα πάλι από το κόμμα του λένε ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας μπορεί να μην είναι και η χειρότερη επιλογή... Συγγνώμη, τι ακριβώς νομίζουν, ότι δεν καταλαβαίνουμε; Γιατί, αν έστω αποδέχονται ότι ένα συν ένα ίσον δύο, τότε τι μας λέει στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν χρεοκοπήσουμε και πάμε στη δραχμή, εντάξει, δεν θα χαθεί κι ο κόσμος... Για όσους όμως αντιλαμβάνονται στοιχειωδώς τι σημαίνει μεσοπρόθεσμα η χρεοκοπία για μία εκατό τοις εκατό εξαρτημένη οικονομία, προκύπτει το ερώτημα ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ το ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα βγαίνει και αβαντάρει ουσιαστικά τα γερμανικά ΚΟΡΑΚΙΑ για χρεοκοπία της χώρας μας; Την ίδια αβάντα πρόσφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλους όσοι εχθρεύονται την Ελλάδα αυτή την εποχή, ωρυόμενος για δήθεν ρατσιστικές διώξεις λαθρομεταναστών, θέμα που το άρπαξαν αμέσως τα πιο ανθελληνικά αγγλικά μίντια και το παρουσίασαν λέγοντας ότι... οι Ελληνες ξεσπούν στους μαύρους για τη φτώχεια και τη λιτότητα που ζουν. Σπουδαία υπηρεσία, λοιπόν, πρόσφεραν σε όσους θέλουν να μας καταστήσουν αποδιοπομπαίους τράγους οι αριστεροί δημαγωγοί οιουδήποτε κόμματος. Επιβεβαιώνεται για δύο ακόμα φορές ότι φέρονται σαν να είναι από άλλον πλανήτη. Σαν να κατέβηκαν από τον ΑΡΗ πολύ προτού πάνε εκεί οι Αμερικανοί.
 
Εδώ, όμως, συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο, που μακάρι να είναι απλή σύμπτωση: παρατηρείς μια παράξενη συμπόρευση της Αριστεράς -εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ- με το «Spiegel», τον «Economist» και όλους τους Βόρειους που μας θέλουν χρεοκοπημένο έθνος ρατσιστών, αφού λέει ακριβώς τα ίδια, και μάλιστα δίνει επιχειρήματα εκ των έσω στους έξω! Κι εδώ είναι που σου ’ρχεται η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. Δύο τινά συμβαίνουν: το ένα είναι ότι από τον φανατισμό και τη λιγούρα τους να βάλουν απευθείας χέρι στην κουτάλα της εξουσίας, από την οποία ήδη έχουν κάποια γεύση μια που η πλειοψηφία των στελεχών τους είναι κρατικοδίαιτοι, λένε ό,τι τους κατέβει και ικανοποιούν την απεγνωσμένη πολιτική βάση τους. Το άλλο είναι ότι ναι, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ώστε να έχουν κάποια άλλοθι και χρονικά περιθώρια μπροστά τους, μια και γνωρίζουν κατά βάθος πολύ καλά ότι είναι ικανοί -ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ- μόνο στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και για καμία απολύτως άλλη δουλειά. Αυτό δεν αποτελεί μομφή, ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στο κάτω-κάτω έχει τις λιγότερες ευθύνες για το ότι η Ελλάδα έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο, αλλά για όλη την Αριστερά συνολικά. Προκαλώ όλους τους καθηγητάδες, τους θεωρητικούς και τα μεγαλοστελέχη των αριστερών κομμάτων να μας πουν μία και μόνο χώρα στον κόσμο, σε όλη την Ιστορία της ανθρωπότητας, που να πήγε μπροστά με ριζοσπαστική αριστερή ή κομμουνιστική κυβέρνηση. Μία στον κόσμο! Δεν υπάρχει και το ξέρουν, εξ ου και είναι βαρύτατη η ευθύνη τους που παραμυθιάζουν τον ελληνικό λαό στην πιο κρίσιμη ιστορική στιγμή ότι μπορούν να του προσφέρουν μια άλλη, βιώσιμη διέξοδο. Λυπάμαι, αλλά ούτε τα συσσίτια που θα μας στέλνει η unicef δεν θα είναι σε θέση να μας μοιράσουν. Θα τσακώνεται κάθε Συνιστώσα για το πόσα γραμμάρια ψωμάκι και γάλα θα δικαιούται να πάρει κάθε Ελληνάκι την ημέρα.
 
ΥΓ.: Ως τότε, ας προσέχουν να μην εκτίθενται τόσο άσχημα συμπορευόμενοι με τους ανθέλληνες της ΜΕΡΚΕΛ σε θέματα όπως η χρεοκοπία και οι λαθρομετανάστες, γιατί η Ελλάδα δεν πέρασε καθόλου καλά όταν της έτυχε να πέσει μεταξύ παρανοϊκών Γερμανών και αλλοπαρμένων, φανατικών, αλαζονικών Ελλήνων αριστερών άλλων εποχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα