Nikos-Iliopoulos_2

Νίκος Ηλιόπουλος

Το 85% των φιλάθλων θα παρακολουθήσουν το Μουντιάλ μέσω του διαδικτύου και το 38% θα παρακολουθεί τα σκορ μέσω της τηλεόρασης

To Athcon, είναι ένα ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο δύο ημερών, με θεματολογία που πηγάζει από όλους τους τομείς της Ασφάλειας Πληροφοριών. Βασικός άξονας του συνεδρίου αποτελούν οι 40λεπτες διαδραστικές παρουσιάσεις, ενώ το πρόγραμμα των ομιλιών πλαισιώνεται από πρωτότυπους διαγωνισμούς και workshops.

Kαλύπτει μια ποικιλία θεμάτων, επιλεγμένα από διάφορους τομείς της Ασφάλειας πληροφοριών και εστιάζει στα κρισιμότερα θέματα ασφάλειας παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με νέες απειλές, μεθόδους επιθέσεων, νέες και υπό ανάπτυξη μεθόδους προστασίας με σκοπό να αναδείξει τους κινδύνους που απειλούν τις τεχνολογικές υποδομές και κατά συνέπεια την επιχειρησιακή λειτουργία των σύγχρονων εταιριών καθώς και την προσπάθεια που γίνεται για την εύρεση και εφαρμογή επαρκών μέτρων ασφαλείας

Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται για το αν πρέπει να χρησιμοποιούμε opensource ή custom CMS.

Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι οι ανάγκες του πελάτη και το budget που μπορεί να διαθέσει! Όταν έρθει και ζητήσει μία ιστοσελίδα γρήγορα και φτηνά, σίγουρα αποκλείεις την custom λύση! Δεν είναι μόνο το θέμα του χρόνου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να χρεώσεις τον πελάτη για κάτι το οποίο μπορείς να βρεις έτοιμο.

Όταν έρθει η ανάγκη για κάτι εξειδικευμένο, θα γράψεις το plugin/ module/ extension όπως θα το έγραφες και σε ένα custom cms, αλλιώς  δεν φταίει ούτε το wordpress ούτε το drupal!