«Το θέμα είναι να διαχειριστούμε το… χάος!!!»
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

«Το θέμα είναι να διαχειριστούμε το… χάος!!!»

Υπήρχε κάποτε ένας τύπος ο οποίος, εν μέσω μίας δύσκολης κατάστασης για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείτο, είχε πει στους συνεργάτες του, που τον κοίταζαν στα μάτια από την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα: «Μην ανησυχείτε. Το θέμα είναι να διαχειριστούμε το… χάος!!!»

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοένα και πιο συχνά μου φέρνει στο μυαλό την ατάκα αυτού του τύπου. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κάποιον τριγύρω ικανό να μπορεί να διαχειριστεί το χάος που έχει δημιουργηθεί.

Φθάσαμε στο σημείο να μην μπορούν να βάλουν τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε η FIFA ούτε η UEFA. Τα γεγονότα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, πρόσωπα και καταστάσεις μπλέκονται και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι με ποιόν και ποιος βαράει τι ρόλο. 

Αρχίζει και γίνεται τόσο μπάχαλο η κατάσταση που πραγματικά σου δημιουργείται η απορία μήπως αυτός που τελικά θα διαχειριστεί το χάος είναι αυτός που το προκαλεί. Ποιός είναι κανείς δεν το γνωρίζει.

Γιατί και πάλι μου έρχεται στο μυαλό μία ατάκα άλλου τύπου ο οποίος ενώ γκρεμίζονταν τα πάντα γύρω του εκείνος, ήρεμος, έλεγε στους κολλητούς του: «Άστους να παιδεύονται. Την έχω κερδίσει ήδη τη μάχη. Απλά οι άλλοι δεν το γνωρίζουν!!!» Δύο διαφορετικοί τύποι σε δύο διαφορετικές καταστάσεις.

Κλείσιμο
Πιάσε το αβγό και κούρευτο θα μου πείτε. Γιατί μας έχει μείνει να κάνουμε κάτι άλλο; Μοιρολατρικό; Ίσως. Από την άλλη τίποτα δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει λόγος…

Τελικά θα το κουρέψουμε και το αβγό έτσι όπως πάμε…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ