Αμα λάχει, βλέπουμε και Λαρς Φον Τρίερ, μια που ’ρχεται η συντέλεια του κόσμου

Media Club

Αμα λάχει, βλέπουμε και Λαρς Φον Τρίερ, μια που ’ρχεται η συντέλεια του κόσμου

Μεγάλο ξεκάρφωμα έκανε ο προφήτης Μαλαχίας αλλάζοντας, ίσως σε ένα Δημοτολόγιο της εποχής, ένα σύμφωνο στο όνομά του. Αλλιώς ποιος θα έπαιρνε σοβαρά υπόψη του τις προφητείες του με τόσες και τόσες μαλαχίες που κυκλοφορούν; Εδώ που τα λέμε, μακάρι να βγάλουν μαύρο Πάπα στο Βατικανό. Θα πάθουν τέτοιο πατατράκ οι πιστοί καθολικοί που τα παίρνουν όλα αυτά τα θρησκευτικά τόσο σοβαρά, που θα έρθουν κατευθείαν στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία της Ανατολής, αν δεν γίνουν ισλαμιστές από τα νεύρα τους.

Μεγάλο ξεκάρφωμα έκανε ο προφήτης Μαλαχίας αλλάζοντας, ίσως σε ένα Δημοτολόγιο της εποχής, ένα σύμφωνο στο όνομά του. Αλλιώς ποιος θα έπαιρνε σοβαρά υπόψη του τις προφητείες του με τόσες και τόσες μαλαχίες που κυκλοφορούν; Εδώ που τα λέμε, μακάρι να βγάλουν μαύρο Πάπα στο Βατικανό. Θα πάθουν τέτοιο πατατράκ οι πιστοί καθολικοί που τα παίρνουν όλα αυτά τα θρησκευτικά τόσο σοβαρά, που θα έρθουν κατευθείαν στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία της Ανατολής, αν δεν γίνουν ισλαμιστές από τα νεύρα τους. ✖✖✖  Γιατί, σου λέει… και μαύρος και Εβραίος, αρχίζει να γίνεται λιγάκι ύποπτος αυτός ο Ιησούς Χριστός, Θεέ μου, συγχώρεσέ μας. Μπας και ήταν και κομμουνιστής; ✖✖✖  Επίσης, για τους εκ πεποιθήσεως χαβαλέδες θα έχει τρομερή πλάκα η συνύπαρξη μαύρου Πάπα με Μπερλουσκόνι πρωθυπουργό! Αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Αλέξης έχει γίνει πιο συχνός επισκέπτης στην αμερικάνικη πρεσβεία κι από κάτι άλλους αμερικανορουφιάνους, ονόματα να μη λέμε, κλάδους να μη θίγουμε, όλα μπορούμε να τα περιμένουμε. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, κι ας λένε ότι ο Βρεττός δεν έχει ελπίδες απέναντι στην Ντορέττα.
Κλείσιμο
Τρελά πράγματα, νταβατζήδες μου. Περνά ολόκληρος μετεωρίτης με 100.000 τόνους πράμα και να μη σας πληρώνει καθόλου διόδια; Βάλτε και κάνα δυο σταθμούς στη στρατόσφαιρα
✖✖✖  Ασχετο; Ε, από τη στιγμή που γλιτώσαμε, προς το παρόν, από τους μετεωρίτες και τον ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ που μας είχαν βάλει σημάδι, «όλα παίζουν». Κατά σύμπτωση, και ενώ περιμέναμε, σκεφτόμουν διάφορα παλαβά σενάρια, όπως ότι ο μετεωρίτης πέφτει στη Βαλτική, πλημμυρίζουν όλες οι πλούσιες χώρες του Βορρά και έχουμε εκατομμύρια Γερμανούς και Ολλανδούς σειρά στα συσσίτια να περιμένουν ελεημοσύνη από μας τους Μεσογειακούς. Ε, θα πουν το ψωμί ψωμάκι. ✖✖✖  Τις προάλλες μπερδεύτηκα μετά το ατυχές αποτέλεσμα του Γαύρου στην Ευρώπη και είπα να δω τίποτα πιο διασκεδαστικό. Πέτυχα, λοιπόν, στη NOVA (τώρα γράφομαι και στην ΟΤΕ TV για να δουλεύουν και τα δύο χέρια τηλεκοντρόλ) μια ταινία που μου φάνηκε σχετικά χαρωπή υπό τον τίτλο… «ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ» και με θέμα τι κάνεις άμα νομίζεις ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. ✖✖✖  Στην περίπτωσή μας γινόταν ένας γάμος, όπου η νύφη, η πολυσυζητημένη αλλά ξενέρωτη κατά τη γνώμη μου Κίρστεν Ντανστ, την είδε «τι είχαμε, τι χάσαμε», άφησε τον γαμπρό σύξυλο και άρχισε να πηδάει ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ όποιο «τεκνό» έβρισκε μπροστά της. Ωραία φαντασίωση, δεν μπορώ να πω… Στο μεταξύ, ο κύριος μαλάκας σύζυγος ήταν συνέχεια στο τηλεσκόπιο για να δει αν ένας πλανήτης που ερχόταν καταπάνω μας θα χτύπαγε τελικά τη Γη, αλλά η νύφη έβλεπε αστράκια και πολλά πουλάκια. ✖✖✖  Καλά περάσαμε δηλαδή, μέχρι το τέλος που δεν μπορώ να αποκαλύψω, πέρα από το ότι ο σκηνοθέτης ήταν τελικά ο ΛΑΡΣ ΦΟΝ ΤΡΙΕΡ, κάτι που ναι μεν με έκανε περήφανο, αλλά στη συνέχεια με άγχωσε και λιγάκι. ✖✖✖  «Κι αν έγινα ΣΙΝΕΦΙΛ χωρίς να το καταλάβω;» αναρωτήθηκα…

Στο ψυχολογικό θρίλερ «ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ» ένας πλανήτης πρόκειται να χτυπήσει τη Γη και μια νεόνυμφη σεληνιασμένη «το κάνει» με όλους για να ξεδώσει πριν…
✖✖✖  Και πόσο απέχει το «σινεφίλ» από το να γίνεις και GAY σινεφίλ, κάτι που στην ηλικία μου απεχθάνομαι, μια που απ’ ό,τι βλέπω οι γριές χοντρές «αδελφές» δεν έχουν καμιά τύχη στη ζωή, ούτε κι αν μετέχουν πια σε κριτική επιτροπή. ✖✖✖  Τις μικρές, πεταχτές και ναζιάρες «αδελφές» όλοι τις βλέπουν συμπαθητικά, αλλά άμα σας πάρουν τα χρόνια, φιλενάδες μου, καλύτερα να το παίζετε στρέιτ για να αποφύγετε οδυνηρές απορρίψεις. ✖✖✖  Ξεπερνώντας όλα αυτά, αναρωτήθηκα αν ΟΝΤΩΣ μας χτύπαγε ο μετεωρίτης και ξέμενε ζωντανή, π.χ., η μισή ανθρωπότητα πώς θα αντιμετωπίζαμε την κατάσταση. Φαντάζομαι, π.χ., ότι η Αριστερά θα ζητούσε να ανοίξει αμέσως διάλογο με τους εξωγήινους και να δοθεί υπηκοότητα σε όποιο πράσινο ανθρωπάκι κατέβει από μετεωριτάκι. ✖✖✖  Η Εφορία θα έτριβε τα χέρια της γιατί θα έβρισκε αληθινά ΟΥΦΟ… ανυποψίαστα να τα φορολογήσει, ενώ ο Βενιζέλος θα έκανε αμέσως «άνοιγμα» σε όλους τους γαλαξίες μπας και βρει κάνα ορφανό για οπαδό. ✖✖✖  Εξυπακούεται ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ θα έβρισκε την ευκαιρία για μία ακόμη απεργία και έτσι η Δημόσια Τηλεόραση θα έχανε και το μεγαλύτερο θέμα όλων των αιώνων, ήτοι τη συντέλεια του κόσμου! 

Εξωφυλλάρα της «Λιμπερασιόν» για το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου. Απορία: Οι Γάλλοι δεν τα έτρωγαν από παλιά; Τώρα χαίρονται που την πάτησαν οι Αγγλοι;
✖✖✖  Παρεμπιπτόντως, καλά περάσαμε χωρίς περιγραφή των τελικών Κυπέλλου μπάσκετ, των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ κ.λπ. κ.λπ. Ο ΑΝΤ1 το ήθελε και μας περιέγραφε κι από πάνω τι γινόταν στο ματς με τη Λεβάντε; Αφού το βλέπαμε εξαρχής πού πάει το πράγμα. Ηταν και ανοχύρωτη η ομάδα... ✖✖✖  Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω στον Σύλλογο Φίλων Πιστόριους, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε πολλαπλώς τη σούπερ μοντέλα φίλη του. Ξεπερνάω και τα κυνικά αστεία τύπου «τη σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να την κλοτσήσει», που μάλιστα ειπώθηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σαν δεν ντρεπόμαστε. ✖✖✖  Και ούτε καν θέλω να αναφερθώ σε χυδαιότητες τύπου «με τις γυναίκες δεν σου φτάνουν τα τεχνητά πόδια, πρέπει να έχεις και άθραυστα… απίδια για να μη σ’ τα σπάνε»! ✖✖✖  Μια τέτοια τραγωδία δεν σηκώνει αστεία, παρότι θα μπορούσα να προσθέσω μερικά. Και αν του είπε «πάρ’ τα πόδια σου από δω»; Κι αν του είπε «ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΝΑ ’ΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΟΣΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ»; ✖✖✖  Είναι όντως μακριά η Νότια Αφρική, αλλά αν χρειαστεί θα ξοδευτούμε για να ταξιδέψουμε ως εκεί - για μάρτυρες ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ φυσικά. ✖✖✖  Αλλάζουμε θέμα τελείως ξαφνικά, παραμένοντας ίσως επί τα αυτά. Τον ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ τον είχα δει ΠΕΝΤΕ μέρες πριν απ’ όλους, και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα live στο πλατό του «ΟΛΑ»: όταν εμφανίστηκε με «διαστημικά» εσώρουχα η γνωστή επεισοδιακή καλλονή παραλιακής ΔΗΜΗΤΡΑ Αλεξανδράκη για να καταγγείλει την άγρια αστυνομική ΒΙΑ που υπέστη όταν έκανε το λάθος να περάσει κόκκινο φανάρι και να ’χει πιει και κάνα δυο σαμπάνιες για απογευματινό. ✖✖✖  Ολο αγανάκτηση και εν βρασμώ ψυχής για τις βιαιότητες της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον του καθαρά αντεξουσιαστικού αυθόρμητου κοριτσιού, προσφέρθηκα να βοηθήσω στην αναπαράσταση της σκηνής, αλλά, δυστυχώς, μας έλειπαν οι χειροπέδες για να είναι πλήρης η όλη φάση. ✖✖✖  Απ’ ό,τι θα παρατηρήσετε, πάντως, και στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε σήμερα, η Αλεξανδράκη είναι όντως ένας ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ άλλο πράγμα. Και στο κάτω-κάτω, στα πάνω ημισφαίρια γίνεται ο πόλεμος των άστρων.

Ο αστεροειδής Δήμητρα Αλεξανδράκη πέρασε από μπροστά μας με τόση ταχύτητα που χρειάστηκε να το ξαναδούμε καρέ-καρέ! Τι γαλαξίας!
✖✖✖  Οσο για την Αστυνομία, τι να πούμε, ντροπή της, δεν σεβάστηκε μια Ελληνοπούλα που, όπως είχαμε γράψει και το καλοκαίρι, είχε δώσει με περηφάνια και επιτυχία τη μάχη ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ-ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ στα τιμημένα χώματα της Ψαρούς; ✖✖✖  Ηταν εκεί όταν ένας τέτοιος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σαν αυτόν τον σεΐχη που είχε πάρει 5-6 νησιά στο Ιόνιο τάχα μου, αλλά μετά μας άφησε ΑΜΑΝΑΤΙ στην ψάθα, πήγε να εντυπωσιάσει την Αλεξανδράκη με διάφορα υλικά αγαθά, τα οποία, όμως, δεν ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ για όσους την ξέρουν αληθινά. ✖✖✖  Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτά τα δεινά που αντιμετωπίσαμε σθεναρά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης που λέγεται «ΟΛΑ»: από δημοσιογραφικής πλευράς ήταν φυσικά η ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ της ΝΕΤ «136» κ.λπ., η οποία, όπως θα είδαν και οι τηλεθεατές, έχει πολύ περισσότερες εκφραστικές -και όχι μόνο- δυνατότητες απ’ ό,τι μπορεί να ξεδιπλώσει στην ΚΡΑΤΙΚΗ. ✖✖✖  Και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι ότι είναι εξόφθαλμα ΑΔΙΚΗ η κριτική που της γίνεται από διάφορους κακοήθεις επειδή ο μπαμπάς της έτυχε να είναι υπουργός της Ν.Δ. ✖✖✖  Κρίμα γι’ αυτούς, διότι αν ξέραμε από πιο νωρίς ότι «τα δικά τους παιδιά» δεν είναι και τόσο κακά δεν θα είχαμε αντιταχθεί και τόοοσο πολύ στο καθεστώς Καραμανλή. ✖✖✖  Το οποίο αμέσως μετά το ξαναβρήκα -φτου! φτου! φτου! ξεμάτιασμα- όταν η πολυτάλαντη Κατερίνα Γερονικολού, η εκρηκτική ηθοποιός που ξέρετε από τους «Βασιλιάδες» και μπορείτε να θαυμάσετε στο εξώφυλλο του «ΘΕΜΑ people», μου αποκάλυψε το ξεκίνημά της και ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. «Είχα πάει και στο Μέγαρο Μαξίμου και πήρα συνέντευξη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο», μου είπε. «Ποιον δηλαδή, ποια εποχή;» ρώτησα. «Τον κ. Ρουσόπουλο, τον ξέρετε;» με ρώτησε με την αφέλεια της νεανικής αγνότητος η Κατερίνα και… κοντέψαμε να αρπαχτούμε! «Τον Θοδωρή;» της λέω… «Ηταν να πας στον Θοδωρή και δεν είπες μια κουβέντα, ρε παιδάκι μου, να σε φέρουμε σε επαφή;».  ✖✖✖  Πέρα απ’ την πλάκα, πρέπει να ομολογήσω ότι από τους αναρίθμητους καλεσμένους που έχουμε φιλοξενήσει ελάχιστες φορές έχω αιφνιδιαστεί τόσο… αιφνιδιαστικά όσο στην περίπτωση της χειμαρρώδους και ΑΠΑΙΧΤΗΣ Κατερίνας Γερονικολού. ✖✖✖  Δεν είναι η τυπική περίπτωση της όμορφης ανερχόμενης ηθοποιού, αλλά κάτι πολύ παραπάνω, που πιστεύω, εύχομαι και ελπίζω να αποδειχθεί πολύ σύντομα. ✖✖✖  Την «ψιλο-ρούφηξε» άδικα το MEGA με τη σκανδιναβική σειρά αστυνομικού μυστηρίου «KILLING», που προσπάθησε να επιβάλει στο… β’ μέρος του πράιμ τάιμ και στη μεταμεσονύχτια ζώνη. Το σκεπτικό «να βάλουμε κάτι σε ΕΓΚΛΗΜΑ βόρειου τύπου» είναι πολύ σωστό κατ’ αρχάς, γιατί παντού στο εξωτερικό είναι ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ. Και με την τριλογία με τα κορίτσια με τα τατουάζ, τις σφήκες, τα μυρμήγκια κ.λπ. και με πολλά άλλα σχετικά το δανέζικο, νορβηγέζικο κ.λπ. φιλμ νουάρ σπάει ταμεία. ✖✖✖  Το μειονέκτημα της συγκεκριμένης σειράς, παρά την ενδιαφέρουσα δομή και πλοκή της, είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ! Ούτε αγοράκια, ούτε κοριτσάκια.

Θέρμη και θαλπωρή στην εκπομπή «ΟΛΑ», όπου κουβαλώντας ιδιόχειρα το αερόθερμο αντιμετωπίζουμε τις πολικές συνθήκες του πλατό. Τι τζέντλεμαν! Αν και για την Ανθή θα μπορούσε να έχει γεμίσει και τις τσέπες του πέλετ ο γεροξεκούτης
✖✖✖  Ασε που η καθημερινότητα είναι ένα πρόβλημα, γιατί άμα το χάσεις τη μια μέρα, δύσκολα το ξαναπιάνεις την άλλη. ✖✖✖  Ομως, το βασικό είναι ότι λείπουν οι ωραίες και οι ωραίοι πρωταγωνιστές, σε αντίθεση, π.χ., με το τι συμβαίνει στο «BORGEN» που δείχνει κάθε Πέμπτη η ΝΕΤ, όπου πέριξ του Μαξίμου της Δανίας γίνονται… Σόδομα και Γόμορρα! ✖✖✖  Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε και τα εγγλέζικα και τα σκανδιναβέζικα σίριαλ, αρκεί να μη βλέπουμε άλλα τούρκικα! «Αμάν, αμάν, γιαβάς, γιαβάς, δεν είμαι η Φατμαγκιούλ σου…». ΣΤ’ ΑΠΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΑ μου! ✖✖✖  Πλάκα έχει το τρεϊλεράκι του Μεγάλου Καναλιού με την παχουλή κυρία-διευθύντρια παραγωγής καναλιού να χαϊδοτραβιέται με τον ΤΟΤΣΙΚΑ και να του δίνει κι άλλο «χώρο» στον ρόλο εις βάρος του φουκαρά του Τσαλταμπάση, που έχει καθιερωθεί να είναι της καρπαζιάς γενικά. ✖✖✖  Κουράγιο, φίλε, τα ίδια τραβάω κι εγώ στον ΑΝΤ1. Επειδή δεν του «κάθομαι» του κυρίου διευθυντού, κάνει όλα τα χατίρια «του αγοριού απέναντι», που είναι του πολυσεξουαλικού, αν με εννοείτε... ✖✖✖  Κατά τις 9 παρά, ξυπνάω συνήθως, μια που τραβολογιέμαι μέχρι τις 2-3 το πρωί χαζολογώντας στην TV ή σερφάροντας σε περίεργες «περιοχές». Κάθε μέρα, λοιπόν, οι ίδιοι άνθρωποι περιφέρονται από καναλίου εις κανάλιον φωνασκούντες και πολυλογούντες για το πώς θα σωθεί η χώρα. Πολλές και διαφορετικές οι απόψεις, μπράβο για την πολυφωνία, αλλά υπάρχει και μια λεπτομέρεια με σημασία. Εννέα στους δέκα είναι πολιτικοί, καθηγητές πανεπιστημίου και λοιποί αξιωματούχοι… ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ στο σύνολό τους! Απαντες κρατικοδίαιτοι! ✖✖✖  Οπότε δεν είναι περίεργο που όλοι τους, ανεξάρτητα απ’ τη σκοπιά του καθενός, «καίγονται» μόνο για το πού θα βρεθούν έσοδα για να τρέφονται οι ίδιοι και οι ΛΟΙΠΟΙ υπάλληλοι του Δημοσίου Τέρατος, μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες χιλιάδες ΚΗΦΗΝΕΣ! 

Ούτε η άμυνα του Θρύλου δεν αιφνιδιάστηκε από τη Λεβάντε όσο εγώ στο πλατό από την καθηλωτική Κατερίνα Γερονικολού
✖✖✖  Για να μην παραπλανάται, λοιπόν, ο κόσμος, έχω μια πρόταση να καταθέσω: κάτω από την ιδιότητα του καθενός (καθηγητής, βουλευτής, δημοσιογράφος κ.λπ. κ.λπ.) να αναφέρεται κι από πού πληρώνεται. Να λέει δηλαδή «Δημόσιος Τομέας» ή «Ιδιωτικός Τομέας». Να ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια κι από πού γεμίζει η τσέπη του καθενός ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ τον πονηρό! ✖✖✖  Αν δεν κάνω λάθος, το λεγόμενο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο φροντίζει να κρατούνται οι ισορροπίες, να παρουσιάζονται δηλαδή όλα τα κόμματα αναλόγως, οι γυναίκες όσο και οι άντρες, οι σκύλοι όσο και οι γάτες κ.λπ. κ.λπ. Γιατί, λοιπόν, το 99% όσων ακούμε να προέρχεται κατακλυσμικά από κρατικοδίαιτους και να ακούμε ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ κάναν άνθρωπο που βγάζει το ψωμί του ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ξέρει τι πάει να πει αγορά; ✖✖✖  Τι νομίζει ότι ξέρει ο οιοσδήποτε πολιτικός ή καθηγητής για την έννοια «ανταγωνιστικότητα» αν δεν έχει βγει ποτέ του στην αγορά να βγάλει μεροκάματο; ✖✖✖  Τελικά, οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ του ιδιωτικού τομέα εμφανίζονται μόνο όταν κατηγορούνται για φορολογικά θέματα, όπως στην περίπτωση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ, που χρειάστηκε να βγει σε δυο-τρεις εκπομπές για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι κανένας απατεώνας που τον κυνηγάει η Εφορία. ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να ικανοποιηθεί το πληγωμένο «εγώ» κάποιου κακοπληρωμένου δημοσίου υπαλλήλου. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ είναι το να χρειάζεται να απολογείται με τις ώρες ΕΝΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, την ώρα που διάφορα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ξεμπερδεύουν με ένα «λάθος υπολογισμούς κάναμε, θα το ξαναδούμε μόλις μπορέσουμε»! Και στο μεταξύ έχουν καταστραφεί εκατομμύρια Ελληνες. Ή σαν τον άλλο τον λεβεντοτεχνοκράτη που δήλωνε θρασύτατα «δυστυχώς, το έχασα το CD Λαγκάρντ. Λυπάμαι. Τελεία και παύλα»… Τελεία και παύλα γιατί οι πολιτικοί έχουν διασφαλίσει για τον εαυτό τους την ατιμωρησία πιο πολύ και απ’ ό,τι ο Πάπας το ΑΛΑΘΗΤΟ! ✖✖✖  Για να μη συγχυστώ, όμως, και να μην πάτε κι εσείς όλο νεύρα για τα περαιτέρω της Κυριακής, ένα έχω να σας πω: η Δήμητρα Αλεξανδράκη πέρασε από δίπλα μου ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απ’ ό,τι ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ. Ούτε που πρόλαβα να δω! Μόνο την απότομη θέρμανση του περιβάλλοντος και κάτι ψιλο-Ρίχτερ ένιωσα. Οπότε το βάλαμε με τον Περρή στο replay καρέ-καρέ να σιγουρευτούμε.

ΥΓ.: «Τι είναι ο μαϊτζέβελος;» λέει το διαφημιστικό της συμπαθούς εφημερίδας που δίνει κάτι λεξικά με άγνωστες λέξεις… Τι να ’ναι ο μαϊτζέβελος; Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΟ! Τους έβγαλες την ψυχή των ανθρώπων για να γίνει το ΝΤΙΛ! Αμάν πια! Και ρωτάς κι από πάνω τι είν’ το μαϊτζέβελο… Μια γκρουπάρα με πέντε εφημερίδες και 1.500 αλληλοϋπονομευόμενους δημοσιογράφους, ας πούμε; Κάτι τέτοιο. Εμείς, πάντως, καλού κακού, βρεθήκαμε ΑΝΗΜΕΡΑ 14 Φλεβάρη σε στέκι βορείων προαστίων με τον ΧΤΖΝ! Με μια πρώτη ματιά θα έλεγες από μακριά, ναι, κάθονται στο ίδιο τραπέζι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ