pafilas_dimitris

Γιατί δεν κάνει “καθαρή έξοδο” στις αγορές μαζί με την Rothchild ;

Δημήτρης Παφίλας

Οι παλαιότεροι σίγουρα δεν θα θυμούνται τέτοιους διαλόγους πρωθυπουργών – πολιτών, όπως αυτούς που έκανε ο έγκλειστος στην πρόσφατη έξοδο του στην Λέσβο. Σαν να μην πιστεύει την καταστροφή που έχει επιφέρει απαντά με ερωτήσεις, όταν του λένε πως έκοψε τις συντάξεις. Ακριβώς, αυτό είναι το πρόβλημα του. Ποτέ δεν αναγνωρίζει την πραγματικότητα πέραν αυτής που βιώνει στην κεντρική επιτροπή, στην κοινοβουλευτική ομάδα, στο υπουργικό συμβούλιο. Οποτεδήποτε, όμως, ήλθε αντιμέτωπος με την αλήθεια προκαλεί καταστροφές. Μια ημέρα μετά την προκήρυξη του Δημοψηφίσματος όταν αποφασίστηκε η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων.

Αργότερα, σε εκείνο το 17ωρο στις Βρυξέλλες όταν αποδέχθηκε το τρίτο Μνημόνιο κτλ. Τώρα αντιμέτωπος πάλι με την αλήθεια επιχειρεί να ωραιοποιήσει την εικόνα ότι, η Ελλάδα θα εξέλθει των Μνημονίων. Ενώ γνωρίζει καλά ότι, οι δανειστές δεν θα τον αφήσουν σε μια “καθαρή έξοδο” επιμένει να υποστηρίζει ότι κανείς δεν μας λέει τι να κάνουμε . Αυτές τις ώρες, λοιπόν, γράφεται το νέο Μνημόνιο που θα περιλαμβάνει περικοπή συντάξεων, μείωση αφορολόγητου, νέες ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Δημοσίου κτλ. Kάπου εκεί στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2018-2020 οι ξένοι σχεδιάζουν και μείωση φορολογικών συντελεστών σε επιχειρήσεις και πρόσωπα, αλλά όπως είναι γνωστό θα εφαρμοστούν μετά το 2020. Τα αποτελέσματα ; Η ανάπτυξη του 1,9% είναι ισχνή για να φθάσει στους Έλληνες. Πως να φθάσει εξάλλου όταν οι επιχειρηματίες δεν έχουν την ίδια πρόσβαση στις πληροφορίες, στα υπουργεία μιας Σοβιετικοποιημένης οικονομίας.

Όταν οι ίδιοι και οι ίδιοι- με λίγες εξαιρέσεις- διεκδικούν τα περιουσιακά στοιχεία που θα αξίζουν τριπλάσια σε μια κανονική αγορά. Όταν οι ίδιες και ίδιες εταιρείες, βγαίνουν να δανειστούν. Και από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να κινητοποιεί τις δυνάμεις της οικονομίας, λες κι αρκούν οι διαταγές για να ανέβει ο κατώτατος μισθός. Περιμένοντας λοιπόν την συγγραφή του νέου Μνημονίου, και αφού κανείς δεν μας λέει τι να κάνουμε, ας βγει ο έγκλειστος στις αγορές για ένα δεκαετές ομόλογο μαζί με την “αγαπημένη” του Rothcild. Άλλωστε ο δανεισμός που ήδη κάνει ναρκοθετεί τις επόμενες κυβερνήσεις. Ή περιμένει να στεγνώσει το μελάνι του νέου τέταρτου Μνημονίου ;

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Πρέπει να λογοδοτησουν

Και τόσο πολλά άλλα. Ήρθον, ειδον και περιμένουμε πως και πως να απελθουν .Γιατί δεν είναι καθόλου υγιές να χρωστουν στην εφορία 4 εκατομμύρια πολίτες.Στην λυσσαλεα προσπάθεια να επιβαλουν τον ερυθρό φασισμό. Χαρακτηρηστικο παράδειγμα το ξοπλυμα η ΤΚασία μας, δειγμα ιατρικό ,αρρωστιμενου εγκεφάλου, γεμάτο κόμπλεξ, παράνοια, δυστυχιας ,να αποδείξει ότι έχει δίκιο, οτι οι άλλοι είναι οι φασίστες και αυτοί είναι οι ανθρωπιστες ,οι σωστοί. Να ανηκει προφανώς η περίπτωση της στην αρμοδιότητα των ψυχιατρων.Χτυπιουνται ματωνουν να αποδείξουν ότι αυτό που πιστεύουν είναι εφαρμοσημο είναι πραγματικό,οτι υπάρχει .Και φυσικά τα ανθρώπινα πειραματόζωα ήμαστε εμείς οι πολιτες εκτός δημόσιου. Ο ιδιωτικος τομέας. Τετοιες προσωπικοτητες διεταξαν και εκτέλεσαν εκατομμυρια ανθρώπους στο παρελθόν, ετρεξαν ποταμοι αίματος, δημιούργησαν ανθρώπους κτήνη, κατ'επάγγελμα και εξακολουθηση. Και αυτό θέλουν να ξαναφτιαξουν πάλι. Τόση διαστροφή και παραλογισμός. Ρε παιδιά τα ζήσαμε τα είδαμε, σταματήστε δεν περνά η ιδεοληψια σας, έλεος, μην μας καταστρεφετε άλλο. Όχι άλλα πειραματόζωα.Τώρα να περιμενεις να βγουν στις αγορές, να υπαρξει βελτίωση ή η παραμικρή ελπίδα μόνο η συμμορία των ανελ το βλέπει . Που πρέπει να λογοδοτησουν.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!

ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΑΛΕΚΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ......

Λούλης

Πρώτα θα έρθει η κάθαρση και μετά έχει σειρά η ανάπτυξη. Και δεν με ενδιαφέρει το τι χρωστάει ο κάθε συνταξιούχος και τι θα του κατασχέσουν. Από τη στιγμή που το ΑΦΜ μου είναι πεντακάθαρο, δεν έχω καμία όρεξη να το λερώσω και να πληρώσω χρέη άλλων. Όχι φίλε μου, δεν πάει έτσι. Αν χρωστάς, θα σου τα πάρουν όλα και θα σε φακελώσουν, για να μάθεις άλλη φορά να μην κάνεις ανοίγματα με ξένα λεφτά και εκεί που δεν σε παίρνει. Σε λίγο θα πάω στην αμμουδιά να απολαύσω τον φρέντο μου.

Δεξιός

Άρα αυτοί που τάζανε σεισάχθεια ήταν όλοι ψεύτες και απατεώνες. Αυτό έλεγες και τότε έτσι; Γιατί να πληρώσει ο λαός που δεν φταίει, τα χρέη του κάθε μπαταχτσή;

Λούλης

Σήμερα δεν μπόρεσα να απολαύσω φρέντο στην αμμουδιά γιατί άρχισε να ρίχνει καταιγίδα και γύρισα σπίτι. Χαλάστηκα λίγο αλλά πιστεύω να μου περάσει γρήγορα.

Λουουουοληηηηηηηηη, Ε, Λούληηηηηηη !!

Λουουουουουληηηηηηηηηηη, Ε, Λουουουουουληηηηηηηηη!!!! Λουλάκι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία