Fuck, fuck, fuck σιγά την πρωτοτυπία ρε μαμά
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Fuck, fuck, fuck σιγά την πρωτοτυπία ρε μαμά

Διάβασα  ένα κείμενο  της  συναδέλφου Ρομίνας Ξύδα που  αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του “Πρώτου θέματος”. Ενα κείμενο σχετικά  με  γαμ… και άλλα τέτοια σεξουαλικά.  Ενα κείμενο όχι  φυσικά  της Ρομίνας, αλλά δημοσιευμένο σε περιοδικό  για γονείς και παιδιά. Κείμενο  σοκαριστικό.  Που καταλήγει  ως εξής:

“Οτι το άντε γαμήσου δεν είναι βρισιά.
Οτι το άντε γαμήσου δεν είναι ευχή.
Οτι το άντε γαμήσου δεν είναι μαγκιά
Οτι το άντε γαμήσου δεν πρέπει να προξενεί ταραχή.
Αντε γαμήσου σα σκυλί,
Δηλαδή καν’ το σωστά,
χωρίς μαγκιά ή ενοχή,
Μα μετά άσε το θέμα να λήξει εκεί”

Τα ζητήματα πολλά.

Κλείσιμο
Ενα λοιπόν. Με την τεχνολογία κάθε παιδί, από μικρή ηλικία μπορεί πανεύκολα στο πι και φι να «κατεβάσει» από το Internet τα πάντα. Δεν έχει ανάγκη από περιοδικό. Πατάει το πλήκτρο το γνωστό και τσουπ ακόμα πιο χυδαίο και σοκαριστικό. Απείρως χειρότερα, πιο χυδαία και εμετικά απ αυτό το εν λόγω κείμενο που δημοσιεύεται σε κάποιο περιοδικό.

Δύο λοιπόν. Η αχαλίνωτη Internetική πορνογραφία λειτουργεί χωρίς κανένα περιορισμό και κανένα όριο. Σαδιστικά και μαζοχιστικά βίτσια όπως το παιδί τρώει πρωινό με γάλα και δημητριακά.

Τρία λοιπόν. Απροσμέτρητη η περιέργεια κάθε παιδιού. Σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης στο Δικτύο φτιάχνουν εκρηκτικό μείγμα.

Τέσσερα λοιπόν. Είναι άκρως υποκριτικό να πιστεύει κάθε γονιός πως το δικό του παιδί βρίσκεται μακριά απ όλα αυτά. Οποιος το πιστεύει αυτό δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει.

Πέντε λοιπόν. Δύο τρόποι καταπολέμησης ή μάλλον περιορισμού της επαφής με την ελεύθερη εικονική χυδαιότητα: Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και η οικογενειακή απελευθέρωση.

Εξι λοιπόν. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο Σχολείο με ταυτόχρονη εγκατάλειψη και περιφρόνηση κάθε υποκριτικής μικροαστικής ηθικής. Η στέρηση εξάπτει τη φαντασία. Η φαντασία πορεύεται με το φαντασιακό. Και το φαντασιακό πορεύεται με κάθε μορφή παρεκτροπής και νοσηρού βίτσιου. Στοιχειώδες.

Εφτά λοιπόν. Η απελευθέρωση του παιδιού μέσα στο σύστημα της οικογένειας είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο για την απομυθοποίηση της χυδαιότητας. Οσα περισσότερα γνωρίζει το παιδί, τόσο λιγότερες πιθανότητες να παρεκτραπεί. Η γνώση είναι ασπίδα προστασίας. Η γνώση είναι ευλογία.

Οκτώ λοιπόν. Με απλά λόγια. Η γνώση και η ανάπτυξη κριτικού πνεύματος τα δύο απαραίτητα «υλικά» για τη δημιουργική ανάπτυξη ενός παιδιού. Χωρίς προσωπικότητα τότε ομοιομορφία. Χωρίς γνώση τότε πολλαπλασιασμός της περιέργειας. Χωρίς κριτικό πνεύμα τότε «καταβροχθίζουμε αμάσητη τροφή».

Και για να τελειώνω. Ομοιομορφία σημαίνει «κάνω και αντιγράφω ότι κάνουν οι άλλοι». Και να είστε βέβαιοι Αυτό το συμπέρασμα τεκμηριωμένο από δεκάδες έρευνες, στατιστικά στοιχεία και μελέτες. Τα παιδιά που διολισθαίνουν προς τη χυδαίοτητα και που καταναλώνουν τόνους πορνογραφίας, συνήθως προέρχονται από συντηρητικές οικογένειες ενός παρωχημένου και αρρωστημένου πουριτανισμού.

Θέλετε το παιδί σας να σνομπάρει, να χλευάζει, να λοιδωρεί όλες αυτές τις χυδαιότητες; Ενας τρόπος υπάρχει. Να τα ξέρει όλα. Ολα στο φως. Το σκοτάδι είναι εχθρός! Δηλαδή «fuck fuck fuck σιγά την πρωτοτυπία ρε μαμά»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ