Έκανε πάρτι για να ανακοινώσει πως η σύντροφός του τον απατά με τον κολλητό του

Έκανε πάρτι για να ανακοινώσει πως η σύντροφός του τον απατά με τον κολλητό του

Απατημένος άνδρας αποφάσισε να εκδικηθεί το ταίρι του, διοργανώνοντας... πάρτι.

party
Ο άνδρας από τη Βενεζουέλα αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους, λέγοντας μάλιστα σε κάποιους να κινηματογραφήσουν την πρόποση που ήθελε να κάνει.

Ενώ το κέφι είχε «ανάψει», ο άνδρας πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε ενώπιον όλων πως η σύντροφός του έχει σχέση με τον παιδικό του φίλο.

«Σήμερα ανακάλυψα κάτι που υποψιαζόμουν», είπε αρχικά ο θιγμένος άνδρας ενώ η σύντροφός του, Daliana Melean στεκόταν στο πλευρό του.

«Alberto. Σε γνωρίζω για πάνω από 20 χρόνια. Είσαι ο πατέρας, ο αδερφός και ο φίλος μου. Αλλά το να φλερτάρεις τη γυναίκα μου είναι πράξη δειλίας» είπε και στη συνέχεια έδειξε στους καλεσμένους μηνύματα που αντάλλαζε η σύντροφος με τον φίλο του.

H Daliana προσπάθησε να πάρει το κινητό από τα χέρια του συντρόφου της, όμως ο ίδιος το πέταξε οργισμένος στην πισίνα του σπιτιού. Εν τέλει μία γυναίκα τον πλησίασε και τον απομάκρυνε από το σημείο.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Alberto Sobalvarro, είναι οικονομολόγος και βουλευτής πιστός στο καθεστώς του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης