Το μήνυμα για τον μικρό Άλεξ που σόκαρε τη Νικολούλη: Έδειξαν χώρο που είναι τσιμεντωμένος

Το μήνυμα για τον μικρό Άλεξ που σόκαρε τη Νικολούλη: Έδειξαν χώρο που είναι τσιμεντωμένος

Το μήνυμα που στάλθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Άλεξ

00_fos
Δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, ενώνουν τα σκόρπια κομμάτια του παζλ, οδηγώντας τις Αρχές σε νέο κύκλο ερευνών για να εντοπιστεί πλέον η σορός του άτυχου παιδιού, που έπεσε θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του στην περιοχή.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη βρέθηκε πάλι στη Βέροια για επιτόπια έρευνα στην παλιά εβραϊκή συνοικία και μίλησε με υπεύθυνους του Δήμου, με εργολάβους, αλλά και με κατοίκους της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, έφτασαν μαρτυρίες, με μία από αυτές να σοκάρει την Αγγελική Νικολούλη, καθώς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης της, την φώναξε κοντά της για να της δείξει ένα μήνυμα που έφτασε στην εκπομπή, τονίζοντας πως οι ίδιοι δεν το έχουν αναφέρει (άρα αυτός/η που το έστειλε γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα έχουν δημοσιοποιηθεί) και πως προέρχεται από ψεύτικο προφίλ σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης