Ο ποδοσφαιρικός «Γολγοθάς» του Αντρέα Ανιέλι και το δύσκολο σταυροδρόμι

Ο ποδοσφαιρικός «Γολγοθάς» του Αντρέα Ανιέλι και το δύσκολο σταυροδρόμι

Προ αποφάσεων ο πρόεδρος της Γιουβέντους μετά το φιάσκο της European Super Leaue - Τα σενάρια διαδοχής και οι ζημιές ρεκόρ - Από τις σαμπάνιες στο Costa Navarino για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη μείωση μισθού και το πιθανό το «διαζύγιο» - Το θέμα με τους φόρους

Screenshot_2021-05-04_Ο_ποδοσφαιρικος__Γολγοθας__του_Αντρεα_Ανιελι_και_το_δυσκολο_σταυροδρομι_-_newmoney
Τις μέρες των προσωπικών… ποδοσφαιρικών παθών του διανύει το αφεντικό της Γιουβέντους, ο Αντρέα Ανιέλι, που πίστεψε, ίσως, ότι θα κατάφερνε να διαφεντεύσει και τις τύχες των άλλων, μα είδε σε χρόνο μηδέν να καταρρέουν τα σχέδια του «σαν χάρτινος πύργος».

Ο Ιταλός μεγαλοεπιχειρηματίας είχε προβλέψει, είναι αλήθεια, την «μπόρα» που ερχόταν και προειδοποίησε, αλλά στο δια ταύτα ούτε ο ίδιος μπόρεσε να αποτρέψει το «κακό». Μάλλον χειρότερα τα έκανε. Το Φεβρουάριο, σε προφητικό θέμα με τίτλο Πώς ο κορωνοϊός «τινάζει στον αέρα» τις business του ποδοσφαίρου το newmoney αναφέρθηκε στις έντονες ανησυχίες του προέδρου της Vecchia Signora τις οποίες εξέφρασε από το βήμα που κατείχε ως επικεφαλής , ταυτόχρονα, της ομοσπονδίας των ευρωπαϊκών ομάδων (European Club Association).

newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης