Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρασκευή και προσήλωση στην εργασία συνήθως δεν συμβαδίζουν αλλά εσύ θέλεις να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα, να ξενοιάσεις και να ξεκινήσεις ένα μάλλον έντονο, όπως όλα δείχνουν, σαββατοκύριακο. Αν εμπνεύσεις σιγουριά και εμπιστοσύνη πάντως, θα καταφέρεις να κερδίσεις το άτομο που σου αρέσει, μόνο που πρέπει να σταματήσεις τα παιχνίδια και να εστιάσεις σοβαρά σε αυτό.
Σε σχέση: Προς το παρόν θα παγώσετε με το σύντροφό σου όλα τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον και θα αρχίσετε να εξετάζετε και το σχέδιο Β, αν τα πράγματα δείτε ότι ξεφεύγουν.
ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr
 
ΤΑΥΡΟΣ
Κλείσιμο
Ελεύθερος/η: Επαναλαμβάνεις συνεχώς στο μυαλό σου ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει και προσπαθείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να μην πεις ή κάνεις τίποτα που μπορεί να σε εκθέσει και να καταλάβει ένα συγκεκριμένο άτομο πως νιώθεις αν πρώτα δεν επιβεβαιωθείς ότι είναι αμοιβαίο. Γι' αυτό η στάση σου απέναντί του θα είναι μάλλον τυπική.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να συνδυάσετε σαββατοκύριακο και δημοψήφισμα, αν είστε από άλλο μέρος και έχετε βέβαια χρήματα ώστε να φύγετε σήμερα. Πάντως κάπου θα πάτε, έστω και μια μικρή βόλτα έτσι για να αναπνεύσετε άλλο αέρα.

Διαβάστε περισσότερα www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ