Αμερικανικές εκλογές: «Ενισχύουν» ακόμα περισσότερο τον Μπάιντεν οι στοιχηματικές - Στο 88% η πιθανότητα νίκης

Αμερικανικές εκλογές: «Ενισχύουν» ακόμα περισσότερο τον Μπάιντεν οι στοιχηματικές - Στο 88% η πιθανότητα νίκης

Η νίκη του Δημοκρατικού σε Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν και το προβάδισμα στη Νεβάδα  τον καθιστούν ακλόνητο φαβορί, με το μεγαλύτερο μέρι σήμερα ποσοστό, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες

covid_biden
Συνεχίζουν να αυξάνονται τις τελευταίες ώρες τα ποσοστά των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιρειών υπέρ της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, με την καταμέτρηση των ψήφων σε κρίσιμες πολιτείες να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες οι πιθανότητες του Μπάιντεν να κερδίσει το χρίσμα έχουν φτάσει στο υψηλότερο σημείο τους, μετά την εξασφάλιση του Ουισκόνσιν και του Μίσιγκαν και καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων μέσω ταχυδρομείου στην Πενσιλβάνια, τη Τζόρτζια και τη Νεβάδα.

Οι στοιχηματικές αγορές δίνουν επί του παρόντος στον Δημοκρατικό υποψήφιο πιθανότητα 86,7% να νικήσει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το ανταλλακτήριο της Betfair.

xartis_usa
Κλείσιμο


Από την πλευρά της, η Election Betting Odds (συγκεντρώνει τις αποδόσεις από PredictIt, FTX.com και Betfair) δίνει στον Μπάιντεν πιθανότητα νίκης 87,8% (αύξηση 6,3% στη διάρκεια της ημέρας) και στον Τραμπ 11,6%.

Η άνοδος του Μπάιντεν αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην καταμέτρηση των επιστολικών ψηφοδελτίων, οι οποίες έχουν αλλάξε το σκηνικό τα δυο τελευταία 24ωρα.

Μέχρι αργά την Τρίτη, ο Μπάιντεν ήταν το μεγάλο φαβορ με πιθανότητα νίκης 69%. Όσο η καταμέτρηση των ψήφων εξελισσόταν, οι πιθανότητες ανέβηκαν υπέρ του Τραμπ, αγγίζοντας, σχεδόν, το 77%.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε εκ νέου κι αυτή τη στιγμή ο Δημοκρατικός υποψήφιος περιμένει την ολοκλήρωση της καταμέτρησης ψήφων στη Νεβάδα (όπου προηγείται με 1% και 12.000 ψήφους) για να φτάσει στον «μαγικό» αριθμό των 270 εκλεκτόρων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Μπόρατ εξόργισε τους Μουσουλμάνους της Γαλλίας - Δείτε γιατί

Κορωνοϊός: Lockdown ανακοινώνει στις 12 ο Μητσοτάκης: Έρχεται ξανά το SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00

Πώς θα συνεχιστούν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια: H Νίκη Κεραμέως εξηγεί στο protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ