Η υπηρεσία - επιλογή που ανεβάζει επίπεδο το well-being σoυ
cover

Η υπηρεσία - επιλογή που ανεβάζει επίπεδο το well-being σoυ

Μερικές φορές αυτό-φροντίδα είναι η καλύτερη αυτό-οργάνωση, η προετοιμασία των γευμάτων, η προσεκτική επιλογή των snacks και του τι θα μπει στο ψυγείο μας, ο καλύτερος έλεγχος του προϋπολογισμού μας. Όλα αυτά περνάνε από το σούπερ μάρκετ. Πέρα από το να μπορέσεις να γλιτώσεις κόπο και χρόνο η σωστή μέθοδος είναι και μια επένδυση για λιγότερο mental load και περισσότερο well-being.

Sponsored Content

Η ευεξία και η ευζωία δεν είναι αφηρημένες έννοιες, αλλά έρχονται μέσα από τις καθημερινές μας επιλογές. Το online shopping είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ιδιαίτερα όταν συνδέεται με τα ψώνια στο super market, που είναι πάντα μέσα στις εβδομαδιαίες υποχρεώσεις μας οικογένειας καταναλώνοντας πολύ και από το χρόνο και από την ενέργειά μας.
Το οnline supermarket www.e-fresh.gr είναι το μόνο αυτόνομο ηλεκτρονικό super market που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου όπου όλα είναι ελεγχόμενα, εύκολα και πρακτικά και στην διάθεση μας όποτε έχουμε εμείς χρόνο και όχι όποτε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

Online σημαίνει ότι τοποθετείς την παραγγελία σου ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά σημαίνει και ότι παραλαμβάνεις όπου θέλεις εσύ, την ώρα και στο χώρο που επιλέγεις ενώ βρίσκεις τα ίδια πράγματα (και ακόμη παραπάνω) που θα έπαιρνες από μια βόλτα στο κατάστημα, μείον την κούραση, την ταλαιπωρία από τις μετακινήσεις, τις ουρές και τις μάχες εντός του καταστήματος.  Σημαίνει επίσης ότι ελέγχεις τι θα μπει στο καλάθι σου, βλέπεις συνολικά την παραγγελία σου οργανώνοντας παράλληλα την διατροφική σου εβδομάδα αλλά ελέγχοντας και τον προϋπολογισμό σου, πολύ πριν φτάσεις στο ταμείο. Σημαίνει ότι μπορείς να παραλάβεις πριν πας στο γραφείο σου, από τις 7 το πρωί, ή μέχρι τις 11 το βράδυ.

Το supermarket e-fresh είναι πλήρες, δηλαδή μπορεί κανείς να βρει όλα όσα ψάχνει: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, έτοιμες σαλάτες, δημητριακά, superfoods ή αμέτρητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα, στο ειδικό Bio Corner του e-fresh.gr και plant based επιλογές στο  Vegan Shop του. Υπάρχουν πολλές συνταγές για να εμπνευστεί κανείς αλλά και οι αγαπημένες όλων εβδομαδιαίες προσφορές που ανανεώνονται 3 φορές την εβδομάδα. Η εταιρεία φιλοξενεί ειδικές ενότητες αγαπημένων brands όπως τα προϊόντα Bofrost και Marks & Spencer ή τα είδη KENTIA και Άνεμος.

Η παράδοση γίνεται σε λίγες ώρες και με την υπηρεσία e-fresh express ακόμη πιο γρήγορα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται βάσει των αρχών του HACCP και με πιστοποίηση ISO 22000 ενώ το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου έχει δημιουργήσει ειδικό πρωτόκολλο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση τροφίμων στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Τα 50 φορτηγά ψυγεία της e-Fresh είναι υγειονομικά ελεγμένα και διαθέτουν ξεχωριστούς χώρους ψύξης, κατάψυξης και ξηρού φορτίου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ψυκτική αλυσίδα διατηρείται σε κάθε στάδιο της παραγγελίας και τα προϊόντα φτάνουν στους πελάτες σε άριστη κατάσταση.

 H e-Fresh.gr μας συμβουλεύει:

  • - Αγοράστε μόνο ότι θα καταναλώσετε. Οργανώστε την εβδομαδιαία παραγγελία σας με βάση του τι έχετε ήδη και θα χρειαστεί να μαγειρέψετε.
  • - Προμηθευτείτε έξυπνες επιλογές snacking για εσάς και την οικογένειά σας και πάρτε μαζί σας όλα όσα θα χρειαστείτε στο δικό σας lunch box.
  • - Μη διστάσετε να πάρετε μαζί το παγούρι για το νερό σας ή το θερμός για τον δικό σας καφέ. 
  • - Αποθηκεύστε ό,τι περίσσεψε σε ξεχωριστά φαγητοδοχεία για να έχετε καλύτερη εικόνα του τι υπάρχει στο ψυγείο σας.

    Καλή οργάνωση! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ