Να πώς θα πάρεις το καλύτερο δώρο σε ένα παιδί μέσα σε λίγα λεπτά!

Να πώς θα πάρεις το καλύτερο δώρο σε ένα παιδί μέσα σε λίγα λεπτά!

Δεν έχεις χρόνο; Μη σκας, υπάρχουν πολλές επιλογές, που θα σέ σώσουν την τελευταία στιγμή 

Να πώς θα πάρεις το καλύτερο δώρο σε ένα παιδί μέσα σε λίγα λεπτά!
«Ο χρόνος είναι χρήμα». Σοφή λαϊκή ρήση, που, ωστόσο εμένα μού αρέσει να την παραποιώ στο «θέλω να ξοδέψω χρήμα, αλλά δεν έχω χρόνο». Τα Χριστούγεννα του 2012 η αδελφή μου μού χάρισε το ωραιότερο δώρο: με έκανε θεία! Η μικρή μας σε λίγο θα γίνει δύο ετών κι εγώ ακόμη δεν έχω προλάβει να πάρω ανάσα και να πεταχτώ στα μαγαζιά, ώστε να βρω κάτι που θα κάνει την ανιψιά μου να με πάρει μια ζεστή αγκαλιά και να μου πει στα… μωρουδίστικα ότι με αγαπάει.

Η σκέψη αυτή στριφογυρνά συνεχώς στο μυαλό μου, όμως, η ιδέα των ρημαδιασμένων απομαγνητοφωνήσεων και της αυστηρής διορίας να παραδώσω τα κείμενά μου, αν θέλω να πάνε εγκαίρως στο τυπογραφείο, στριμώχνει αυτή τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Και τι ευτυχία! Η ώρα έχει πάει 11 το βράδυ –και βάλε…- κι εγώ γυρίζω σπίτι χαρούμενη, που ολοκλήρωσα επιτυχώς όλες μου τις υποχρεώσεις. Στάσου, κάτι ξεχνάω: ΟΧΙ ΟΛΕΣ!

Κλείσιμο
Δεν έχω πάρει δώρο στην ανιψιά μου. Να πανικοβληθώ; Ναι, να πανικοβληθώ, γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο και γιατί ως θεία οφείλω να είμαι πάντα κοντά στο κοριτσάκι μας, για να το στηρίζω και να το θαυμάζω ενώ μεγαλώνει, κι εγώ σε αυτή την «υπενθύμιση» πάτησα «αναβολή». Εντούτοις, εξαιτίας της επαγγελματικής μου ιδιότητας, έχω μάθει να σκέφτομαι γρήγορα λύσεις επάνω στον πανικό (αυτός, που βάσει ερευνών, στέλνει τους δημοσιογράφους στον… άλλο κόσμο, αφού η καρδιά μας τείνει να μάς «προδίδει» την ύστατη στιγμή). Και ποία είναι η λύσις, όταν θες να αγοράσεις κάτι μοναδικό για έναν ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σου, αλλά την ώρα που εσύ θες να το κάνεις είναι όλα κλειστά;

Μα φυσικά, το Ιντερνετ! Επειδή -και πάλι λόγω ιδιότητας- δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω «κλικ» στην όποια ιστοσελίδα για αγορές τύχαινε, βάσει αλγορίθμου και άλλων παραγόντων, να εμφανιστεί στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης που χρησιμοποιώ, γιατί την έχω πατήσει φυσικά, ήξερα με το που άνοιξα το λάπτοπ μου πού έπρεπε να μπω. Για να μη σας κρατώ σε αγωνία, αυτή είναι η ιστοσελίδα που μέ έχει σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και με έβγαλε ασπροπρόσωπη απέναντι στους πιο δύσκολους κριτές, δηλαδή τα παιδιά, toys-shop.gr.



Ετσι, και αυτή τη φορά και μέσα σε λίγα λεπτά βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα, στην τιμή που το ήθελα και έτοιμο για παράδοση στον χρόνο που το ήθελα. Το toys-shop.gr διαθέτει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για παιδιά όλων των ηλικιών και πληθώρα επιλογών στις καλύτερες τιμές. Δεν χρειάστηκε να βασανιστώ πολύ (αρκετά βασανίστηκα με τη δίωρη απομαγνητοφώνηση).

Μπήκα μέσα, έγραψα στην αναζήτηση τις μαγικές λέξεις «Barbie» και «Pink» και δεκάδες παιχνίδια με την λατρεμένη κούκλα–που με έχει σώσει αρκετές φορές με τα παραμύθια της, όταν η Παναγιώτα ζητάει τη μαμά της, ενώ εγώ την προσέχω (ωχ, ελπίζω να μην το διαβάσει αυτό η αδελφή μου) και βρήκα το τέλειο πατίνι  και την barbie που ήθελε το μωρό μας.



Με αυτά τα δώρα οι βόλτες μας τις Κυριακές με την Παναγιώτα και τον Σισσέ, το γαλλικό μπουλντόγκ μας, στην πλατεία θα γίνουν ακόμη πιο διασκεδαστικές! Ποια είναι, λοιπόν, η καλύτερη θεία του κόσμου;

Υ.Γ.: Η απάντηση είναι «εγώ» μην παιδεύεστε, ώρα που είναι…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης