Γίνε ο Άη Βασίλης για τους λιλιπούτειους συγγενείς

Γίνε ο Άη Βασίλης για τους λιλιπούτειους συγγενείς

Τέσσερις ιστορίες νέων ανθρώπων που διεκδικούν το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους τους συγγενείς

Γίνε ο Άη Βασίλης για τους λιλιπούτειους συγγενείς
Ήρθαν τα Χριστούγεννα. Η μεγαλύτερη απόφαση, πέραν του πόσο θα παραπονεθούμε για τα κιλά που θα βάλουμε και του πότε θα στολίσουμε δέντρο, είναι τα δώρα στους αγαπημένους.

Αφού μας έχει χτυπήσει και η κρίση, πρέπει να σκεφτούμε σε βάθος χρόνου, με κλασσικά, αγαπημένα και όμορφα δώρα.

Κλείσιμο
Χριστούγεννα: Συ-lego-ντας τουβλάκια για το παιδικό δωμάτιο του λιλιπούτεου ανιψιού μου

Χριστούγεννα. Η περίοδος που κατεξοχήν ανταλλάζουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και που χαρίζουμε μεγάλα χαμόγελα στους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της ζωής μας.
Γίνεται αυτές τις μέρες να μην υπάρχει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα μεγάλο κουτί που περιμένει πως και πως να το ανοίξει το μικρό ανιψάκι μου;  Η στιγμή που θα το κρατήσει στα χέρια του γεμάτο αγωνία και λαχτάρα  για να δει το περιεχόμενό του ίσως είναι από τις πιο χαρούμενες της περιόδου. Γι’ αυτό και εγώ φρόντισα ήδη για αυτή τη στιγμή και του αγόρασα από το www.toys-shop.gr
  παιχνίδια lego.  Το πάθος του για συναρμολογούμενα παιχνίδια δεν έχει όριο, αφού μπορεί να κάθεται με τις ώρες και να «χτίζει» τους αγαπημένους του ήρωες από ταινίες και όχι μόνο. Παρότι το δωμάτιό του είναι γεμάτο χρωματιστά  τουβλάκια και ανθρωπάκια-μινιατούρες,  ακόμα ένα παιχνίδι lego θα του εξάψει τη φαντασία και θα τον βάλει σε διαδικασία δημιουργίας. Στο www.toys-shop.gr τα βρήκα όλα καθώς η ποικιλία των παιχνιδιών είναι ατελείωτη. Παιχνίδια για κάθε ηλικία και για όλα τα παιδικά γούστα σου «λύνουν»  τα χέρια ακόμα και την τελευταία στιγμή.  








Τα ανίψια μου έχουν γενέθλια… και εγώ δεν έχω χρόνο

Ακόμη μια δύσκολη και γεμάτη μέρα έφτασε στο τέλος της. Κλείνω την πόρτα του γραφείου και η ώρα είναι ήδη περασμένη και τα μαγαζιά για ακόμη μια φορά είναι πλέον κλειστά.
Αύριο έχουν γενέθλια τα δίδυμα ανίψια μου και για ακόμη μια φορά δεν έχω καταφέρει να τους πάρω το δώρο γενεθλίων.

Ίσως προλάβω να πεταχτώ το πρωί και να διαλέξω κάτι στα γρήγορα… και αν δεν τους αρέσει θα το αλλάξουν, σκέφτομαι. Ποτέ δεν είχα το χρόνο να ψάξω κάτι που πραγματικά θα πίστευα ότι θα τους άρεσε. Φτιάχνω κάτι να φάω και κάθομαι στον υπολογιστή, αποφασισμένος να βρω κάτι που θα τους αρέσει και θα τους ευχαριστεί.

Ξαφνικά ψάχνοντας για διάφορα παιχνίδια, εντοπίζω τη λύση στο πρόβλημα του «κακού» θείου.  Το toys-shop.gr, ένα site με χιλιάδες παιχνίδια που τα παραγγέλνεις διαδικτυακά. Νομίζω ότι η διάθεσή μου αλλάζει. Μέσα σε λίγη ώρα έχω εντοπίσει και δει αμέτρητα παιχνίδια.


Σκέφτομαι τι θα ευχαριστούσε τον Μενέλαο και τον Άκη. Μέσα σε λίγη ώρα και αφού έχω δει πολλά διαφορετικά παιχνίδια αποφασίζω να τους πάρω κάτι που θα μπορούν να παίζουν μαζί. Έτσι καταλήγω στην κονσόλα PlayStation 4. Κάνω άμεσα την παραγγελία και περιμένω με ανυπομονησία την ώρα που θα τους δώσω το δώρο τους και εγώ μαζί με τα μικρά μου ανίψια θα ανοίξουμε το κουτί και θα παίξουμε όλοι μαζί. 





Το βαφτιστήρι, μου ζητάει McQueen

 
Αυτές τις γιορτές δεν μπορώ παρά να ανταποκριθώ στο μικρό μου διαβολάκι που λέγεται βαφτιστήρι και στο οποίο έχω όλες τις ευτυχισμένες υποχρεώσεις.

Εύκολα μπαίνω στο toys-shop.gr και ψάχνω για McQueen. Ξέρω πως αγαπάει το μικρό κόκκινο αυτοκινητάκι με το μεγάλο χαμόγελο και τα μεγάλα άσπρα μάτια και πως κάθε φορά που μπορεί να του δώσω κάτι που έχει να κάνει με το αγαπημένο του παιχνίδι, όπως όλα τα μικρά παιδιά, δεν θα γυρίσει καν να με κοιτάξει. Τα ματάκια του θα παραμείνουν "κολλημένα" στο κουτί με το παιχνίδι, και το στόμα του ανοιχτό. Μετά, θα προσπαθήσει να το ανοίξει, δύσκολα θα σε αφήσει να του το ανοίξεις εσύ όταν θα δυσκολευτεί, και μόλις το έχει στα χέρια του, τότε θα μου δώσει το χαμόγελο που θα με κάνει να νιώσω 20 χρόνια νεότερος.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης