Nestcargo - Η τεχνολογία & το internet σύμμαχος των Ελλήνων εισαγωγέων & εξαγωγέων

Nestcargo - Η τεχνολογία & το internet σύμμαχος των Ελλήνων εισαγωγέων & εξαγωγέων

Η ηλεκτρονική αγορά - online Marketplace που φέρνει σε επαφή τους πωλητές και τους αγοραστές μιας αγοράς. Με λίγα λόγια παντρεύει την προσφορά με τη ζήτηση.

nestcargo01
H εταιρεία διανύει το 4ο έτος λειτουργίας της και έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερες από 3000 ελληνικές εισαγωγικές ή εξαγωγικές επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να βρουν τις καλύτερες προσφορές για τη μεταφορά των αγαθών τους προς αλλά και από την Ελλάδα -και όχι μόνο.

Τι είναι όμως η nestcargo ;

Η nestcargo είναι μια ηλεκτρονική αγορά/ ένα online marketplace και όπως όλα τα παγκοσμίως διαδεδομένα marketplaces (όπως amazon, ebay, alibaba κ.α) σκοπός της είναι να φέρει σε επαφή τους πωλητές και τους αγοραστές μιας αγοράς. Με λίγα λόγια να ταιριάξει την προσφορά με τη ζήτηση.

Συγκεκριμένα, η nestcargo αποτελεί τη διαδικτυακή αγορά στην οποία “συναντιούνται” μεταφορικές εταιρείες διεθνών φορτίων με τις εταιρείες που θέλουν να εισάγουν ή να εξάγουν εμπορευματικά φορτία.

Κλείσιμο
Πως ακριβώς λειτουργεί ;

Οι εμπορικές εταιρείες που εισάγουν ή εξάγουν εμπορευματικά φορτία καταχωρούν στην πλατφόρμα το φορτίο τους με τα χαρακτηριστικά του (κιλά, διαστάσεις, διεύθυνση παράδοσης / παραλαβής, ημερομηνία μεταφοράς κ.α) με μια σύντομη και απλή διαδικασία.

Έπειτα ενημερώνονται για την καταχώρηση του φορτίου οι κορυφαίες ελληνικές- και όχι μόνο- μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται με τη nestcargo. Ακολούθως κάνουν προσφορές βασισμένες στα στοιχεία του φορτίου.

Τέλος οι εμπορικές εταιρείες επιλέγουν την προτιμότερη γι’ αυτούς προσφορά, ενώ μετά το πέρας της μεταφοράς έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν για τη συνεργασία τους τη μεταφορική εταιρεία που επέλεξαν.

Γιατί να επιλέξω τη nestcargo ;

Η χρήση της πλατφόρμας εξοικονομεί χρήμα & χρόνο στους χρήστες της ενώ η ύπαρξη της αξιολόγησης των μεταφορικών, αποτελεί ένα ακόμα κριτήριο στα χέρια των εμπορικών εταιρειών ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κίνητρο για τις μεταφορικές.

Επιπλέον τους τελευταίους μήνες το ποσοστό συμφωνιών που κλείνονται μέσω της nestcargo ανέρχεται στο 70%. Με λίγα λόγια 7/10 φορτία που καταχωρούνται στην ηλεκτρονική αγορά της nestcargo λαμβάνουν τη χαμηλότερη και πιο συμφέρουσα προσφορά στην ελληνική αγορά των μεταφορών!


Εάν έχετε εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα, δοκιμάστε τώρα δωρεάν την πλατφόρμα της nestcargo εδώ

dashboard
freight_page
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης