Θες να μάθεις να βαδίζεις όπως η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη;

Θες να μάθεις να βαδίζεις όπως η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη;

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης αποκαλύπτει τα μυστικά και τις απαιτήσεις του βάδην στο δεύτερο επεισόδιο του Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας

antigoni-drismpioti-xr
Παρότι σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει λίγο ως πολύ ασχοληθεί με κάποιο άθλημα στη ζωή του, μόλις το 0.0001% του παγκόσμιου πληθυσμού καταφέρνει να ζήσει την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Τι απαιτείται όμως, για να φτάσει κανείς στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη;

Ο Γιώργος Λέντζας συναντά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία θα ζήσει την εμπειρία της τρίτης συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ως τρίτη καλύτερη βαδίστρια του κόσμου (θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2023) και μέλος της Stoiximan Belle Équipe, για να λύσει αυτή την απορία.

antigoni-drismpioti-1


Κλείσιμο
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μιλάει για την «τύχη» της να μην είναι καλή στην κολύμβηση, αποκαλύπτει πώς ένα μπαλάκι του τένις που κύλησε μακριά της έγινε η απαρχή της ενασχόλησης της με το βάδην και το «all in» του 2012, όταν επέστρεψε στους στίβους έπειτα από 8 χρόνια απουσίας.

Δεν παραλείπει να αναφέρει τους ιδιαίτερους κανόνες του βάδην -ώστε να μην ακυρωθεί μια συμμετοχή- και τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα δείτε στο νέο βίντεο της σειράς:

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη | Stoiximan Belle Equipe vs Γιώργος Λέντζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης