LeasePlan: Μύθοι και αλήθειες για το leasing αυτοκινήτου

LeasePlan: Μύθοι και αλήθειες για το leasing αυτοκινήτου

wwwwwww
“Το leasing αυτοκινήτου αφορά μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις”, “είναι πολύ ακριβό”, “είναι πολύπλοκο, εμπεριέχει ρίσκο”, “πρέπει ν’ αποχωριστώ το αυτοκίνητο που οδηγώ μετά το τέλος του συμβολαίου”: ιδού μερικοί βασικοί μύθοι που αφορούν το leasing αυτοκινήτων και, στερεοτυπικά, μας εμποδίζουν να κατανοήσουμε τί πραγματικά είναι και αν τελικά μας αφορά πολύ περισσότερο απ’ όσο θα φανταζόμασταν. Με μια πιο ενδελεχή ενημέρωση κάποιος θ’ ανακαλύψει ότι το leasing είναι μια υπηρεσία που παρέχει πολλά οφέλη και δυνατότητες στους σύγχρονους οδηγούς, γι’ αυτό πλέον εξελίσσεται σε ευρεία τάση σε πολλές χώρες του εξωτερικού!

eikonsd1


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Το leasing αυτοκινήτων δεν αφορά μόνο μεγάλες εταιρίες με μεγάλους στόλους οχημάτων. Αφορά εξίσου τους νέους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που προτιμούν ν’ αποφύγουν τη μακροχρόνια οικονομική δέσμευση ή τη διάθεση ενός πολύτιμου κεφαλαίου για την αγορά ενός ή παραπάνω αυτοκινήτων. Σε μια εποχή όπου οι δυσκολίες στα επιχειρηματικά περιβάλλοντα είναι πολλές και ποικίλες, το leasing έρχεται να προσφέρει μεγάλη πρακτικότητα, ευελιξία και ελευθερία. Για τον ίδιο λόγο επιλέγεται από όλο και περισσότερους ιδιώτες παγκοσμίως, που είτε έχουν ευμετάβλητα δεδομένα στις συνθήκες ζωής τους, είτε προτιμούν ν’ απαλλαγούν από τα άγχη της ιδιοκτησίας.

eikonsd2


Αν μάλιστα αναλύσει κανείς προσεκτικά τις οικονομικές λεπτομέρειες ίσως ανακαλύψει ότι, συχνά, το leasing όχι μόνο δεν είναι ακριβό αλλά συμφέρει περισσότερο από την αγορά αυτοκινήτου, επιμερίζοντας παράλληλα τα κόστη και διατηρώντας τη ρευστότητα των μικρών εταιρειών. Η μακροχρόνια μίσθωση προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να οδηγούν καλύτερα και νεότερα οχήματα που μπορούν ν’ ανανεώνουν κάθε 3-5 χρόνια και απαλλάσσει από τα κόστη της χρήσης, της συντήρησης και τους “πονοκεφάλους” της ιδιοκτησίας: τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ασφάλισης, service, πτώση της αξίας του οχήματος στη μεταπώληση, δαπάνες για τυχόν απρόβλεπτες μηχανικές βλάβες ή ζημιές. Εξασφαλίζεται, επίσης ότι θα υπάρχει πάντα όχημα αντικατάστασης αν αυτό χρειαστεί. 

LeasePlan: Όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα


Κλείσιμο
Η πεποίθηση ότι το leasing είναι πολύπλοκο απορρέει κυρίως από την έλλειψη εξοικείωσης με τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο λειτουργίας του. Με τη βοήθεια των ειδικών, θ’ ανακαλύψετε ότι είναι πολύ πιο απλό και εύκολο στη διαχείριση απ’ όσο φανταζόσαστε! Άλλωστε, τη διαχείριση του αυτοκινήτου σας την αναλαμβάνει η LeasePlan. Επίσης, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις δαπάνες σας, υπολογίζοντας τα πιθανά ετήσια χιλιόμετρα που θα διανύσετε και επιλέγοντας τη συμφωνία που σας ταιριάζει, το leasing όχι μόνο δεν εμπεριέχει ρίσκο αλλά, στην πραγματικότητα, μειώνει το ρίσκο που προκύπτει από τη χρήση ενός αυτοκινήτου.

Hdgn


Τέλος, μπορεί η ανάγκη για ιδιοκτησία να έχει μετατραπεί σε ανάγκη για χρηστικότητα αλλά τί θα γίνει αν τελικά αγαπήσετε το αυτοκίνητο που οδηγείτε και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε; Και εδώ, η επιλογή είναι δική σας: στο τέλος του συμβολαίου μπορείτε να το αγοράσετε σε μια ανταγωνιστική τιμή. Τώρα που οι μύθοι καταρρίφθηκαν, μήπως ανακαλύψατε ότι το leasing σας αφορά; Επισκεφτείτε το www.leaseplan.gr όπου θα ενημερωθείτε για τα Special Deals που συνεχώς ανανεώνονται και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης