Η Volterra κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική

Η Volterra κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Volterra ΑΕ, συγκλονισμένοι από τις απώλειες που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και με κυρίαρχο πάντα στόχο να βρίσκονται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη, στηρίζουν έμπρακτα τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

volterrra
Πιο συγκεκριμένα,
- για το σύνολο των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών και για τους Δήμους Ραφήνας, Πικερμίου, Μαραθώνα και Μεγαρέων προσφέρεται πάγωμα οφειλών για τους επόμενους 2 μήνες.
- ενώ για τους κατοίκους των ανωτέρω προαναφερόμενων Δήμων, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στις περιουσίες τους, προσφέρεται διαγραφή οφειλών (ανταγωνιστικό σκέλος χρεώσεων ενέργειας, για καταναλώσεις έως και 01/08/2018), καθώς και ευνοϊκές ρυθμίσεις τυχόν οφειλών για έως και 12 μήνες, ανάλογα με το ύψος της οφειλής.
Οι εν λόγω ενέργειες θα αφορούν σε πελάτες της Χαμηλής Τάσης της εταιρείας (φυσικά και νομικά πρόσωπα), τα οποία θα χαρακτηριστούν από τις αρμόδιες αρχές ως πυρόπληκτα και γενικώς ζημιωθέντα.

Τέλος, τα στελέχη της Volterra ΑΕ, θα βρίσκονται στη διάθεση όλων των δικαιούχων, στο 2130 88 3000, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία σχετικά με τις διαδικασίες που απορρέουν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλληλεγγύης.

Μάθετε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης