Οι θρυλικοί «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» της ελληνικής τηλεόρασης στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

iek_alfa_reporter_arthro

Δευτέρα 23/4 στις 19.00 η ανοιχτή ομάδα του τομέα επικοινωνίας &  ΜΜΕ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Γιώργος Λιάνης, Γιάννης Δημαράς και Κώστας Χαρδαβέλλας

Μπορεί στην ελληνική τηλεόραση, όπου κυριαρχεί το εφήμερο, το εύπεπτο και οι εκπομπές lifestyle και gossip, να επιζήσει -και μάλιστα να μακροημερεύσει- μια αμιγώς δημοσιογραφική και ειδησεογραφική εκπομπή; Το παράδειγμα της θρυλικής εκπομπής «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» αποδεικνύει περίτρανα πως γίνεται και η δημοσιογραφική τριάδα των διακεκριμένων «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» Γιώργου Λιάνη, Γιάννη Δημαρά και Κώστα Χαρδαβέλλα, θα βρεθούν τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 19.00 στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, για να αποκαλύψουν τη συνταγή της επιτυχίας.
Είσαι σπουδαστής/ απόφοιτος Δημοσιογραφίας; Νέος επαγγελματίας στο χώρο των media;
Είτε ανήκεις στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
και του MEDITERRANEAN COLLEGE, είτε όχι, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την εν λόγω ανοιχτή ομιλία των κορυφαίων δημοσιογράφων.
Ο Γιώργος Λιάνης, ο Γιάννης Δημαράς και ο επικεφαλής στις
σπουδές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Κώστας Χαρδαβέλλας, θα δώσουν το στίγμα της Δημοσιογραφίας του χθες και του σήμερα, θα συζητήσουν με το κοινό για τη δύναμη της τηλεόρασης και των media και φυσικά θα αποκαλύψουν τα μυστικά της 8ετούς επιτυχίας της εκπομπής «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ», που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους τηλεθεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500 -Γραμματεία ΙΕΚ: 210 5279600

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eydap

Η EUROCERT, o ελληνικός φορέας πιστοποίησης και ελέγχου, με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επιθεωρήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς, ολοκλήρωσε επιτυχώς την επιθεώρηση των εκπομπών αερίου θερμοκηπίου της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.)

Πρόσφατα, η EUROCERT διενήργησε επιθεώρηση επαλήθευσης του ανθρακικού αποτυπώματος της ΕΥΔΑΠ ΑΕ με έτος αναφοράς 2016, που αφορά στις λειτουργίες της εταιρείας στο Β’ Περιφερειακό Κέντρο Αθήνας, το οποίο καταλαμβάνει και εξυπηρετεί μεγάλες περιοχές της Αθήνας.

Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.), στο πλαίσιο της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης Πολιτικής μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος, αποσκοπεί στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματός της μέσω της υλοποίησης σχεδίων διαχείρισης εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Βάσει της Πολιτικής αυτής και υπό την επίβλεψη της EUROCERT, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. καταγράφει και παρακολουθεί τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο δράσεις για τη μείωσή τους και τον περιορισμό της συμβολής τους στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

H επιτυχής ολοκλήρωση της επιθεώρησης συνοδεύτηκε από την έκδοση Έκθεσης και Δήλωσης Επαλήθευσης, από την EUROCERT, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των: Greenhouse Gas Protocol (GHG) και τον Διεθνούς Προτύπου ISO 14064.

bausch01

Πολύ πρόσφατα, ο παγκόσμιος φαρμακευτικός Όμιλος “Valeant Pharmaceuticals International Inc.”, θυγατρική του οποίου είναι και η εταιρεία στην Ελλάδα από το 2005, έλαβε τη στρατηγική απόφαση να μετονομαστεί σε “BAUSCH Health Companies Inc.” με διακριτικό τίτλο “BAUSCH Health”.

cyprsd_arthroos

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι ο Καθηγητής Ορθοδοντικής Αθανάσιος E. Αθανασίου έχει αναλάβει Εκτελεστικός Κοσμήτορας του Τμήματος Οδοντιατρικής της Ιατρικής Σχολής.