Οι θρυλικοί «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» της ελληνικής τηλεόρασης στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

iek_alfa_reporter_arthro

Δευτέρα 23/4 στις 19.00 η ανοιχτή ομάδα του τομέα επικοινωνίας &  ΜΜΕ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Γιώργος Λιάνης, Γιάννης Δημαράς και Κώστας Χαρδαβέλλας

Μπορεί στην ελληνική τηλεόραση, όπου κυριαρχεί το εφήμερο, το εύπεπτο και οι εκπομπές lifestyle και gossip, να επιζήσει -και μάλιστα να μακροημερεύσει- μια αμιγώς δημοσιογραφική και ειδησεογραφική εκπομπή; Το παράδειγμα της θρυλικής εκπομπής «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» αποδεικνύει περίτρανα πως γίνεται και η δημοσιογραφική τριάδα των διακεκριμένων «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» Γιώργου Λιάνη, Γιάννη Δημαρά και Κώστα Χαρδαβέλλα, θα βρεθούν τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 19.00 στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, για να αποκαλύψουν τη συνταγή της επιτυχίας.
Είσαι σπουδαστής/ απόφοιτος Δημοσιογραφίας; Νέος επαγγελματίας στο χώρο των media;
Είτε ανήκεις στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
και του MEDITERRANEAN COLLEGE, είτε όχι, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την εν λόγω ανοιχτή ομιλία των κορυφαίων δημοσιογράφων.
Ο Γιώργος Λιάνης, ο Γιάννης Δημαράς και ο επικεφαλής στις σπουδές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Κώστας Χαρδαβέλλας, θα δώσουν το στίγμα της Δημοσιογραφίας του χθες και του σήμερα, θα συζητήσουν με το κοινό για τη δύναμη της τηλεόρασης και των media και φυσικά θα αποκαλύψουν τα μυστικά της 8ετούς επιτυχίας της εκπομπής «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ», που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους τηλεθεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500 -Γραμματεία ΙΕΚ: 210 5279600

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

PAN_5719

Λαμπρά εγκαίνια για την αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον υπερσύγχρονο προσομοιωτή γέφυρας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Φ. Κουβέλη

CU

Μεγάλη ποικιλία από φοιτητικά δώρα και προσφορές που συμπληρώνουν τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα του, παρουσιάζει και φέτος το CU, με στόχο να εξυπηρετήσει πλήρως τους φοιτητές και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.