Η Miele Hellas στην έκθεση XENIA

Η Miele Hellas στην έκθεση XENIA

Η Miele εδώ και 118 χρόνια κατέχει κυρίαρχη θέση στον παγκόσμιο χάρτη στον κλάδο των premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

Ηγέτης στο χώρο της, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού. Η Miele, για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκεται στην έκθεση Xenia, στην έκθεση για τους εκπροσώπους της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO”. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό κάθε μεγάλης ή μικρής ξενοδοχειακής μονάδας. 

Miele Professional: απόδοση & καινοτομία.

Οι επαγγελματικές συσκευές της Miele εξοπλίζουν κάποιους από τους σημαντικότερους ξεονοδοχειακούς χώρους σε ολόκληρό τον κόσμο. Η εξειδικευμένη ομάδα Miele Professional αναλαμβάνει τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού παρέχοντας cost efficiency analysis για κάθε project και πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης. Παράλληλα, με το Miele Leasing στέκεται δίπλα σε κάθε επαγγελματία προσφέροντας προνομιακούς όρους αποπληρωμής του εξοπλισμού του. Η άμεση, εξειδικευμένη και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια περιοδικών ελέγχων και συντήρησης έχουν τοποθετήσει τη Miele σαν preferred partner σε κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως όπως Hilton, Accor, Rezidor, Intercontinental, Walmart, Compass, ISS, Coca Cola, McDonalds κτλ.

Miele Turn-key solution: hospitality excellence

Η Miele παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ΧΕΝΙΑ την ολοκληρωμένη πρόταση για τον εξοπλισμό με οικιακές συσκευές κάθε χώρου διαμονής. Δώστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Miele στο χώρο σας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής, εξοπλίζοντας και διαφοροποιώντας τα δωμάτια, τις ενοικιαζόμενες κατοικίες σας ή τις σουίτες με τις συσκευές Miele. Με το πρόγραμμα Miele turn-key solution παρέχουμε δωρεάν μελέτη χώρου και πρόταση ανάλογα με τις προδιαγραφές, πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους ενώ με το Miele Leasing κάθε επαγγελματίας απολαμβάνει προνομιακούς όρους αποπληρωμής. Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με βραβεία design και τις χαμηλότερες καταναλώσεις, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη και σύστημα επιβράβευσης για κάθε συνεργάτη η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης της επιχείρησης σας.


Θα μας βρείτε στο

Metropolitan Expo - Αθήνα
HALL 1
B17/C17ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Art_Gallery_The_Artists

Η Aqua Vista Hotels ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας το Σάββατο 21 Απριλίου, για δεύτερη χρονιά τον δικό της χώρο Τέχνης, την Aqua Gallery, στην πανέμορφη Σαντορίνη. Σημαντικοί καλλιτέχνες, έργα των οποίων εκτίθενται στην γκαλερί, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του τόπου και στελέχη της Aqua Vista Hotels τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτινή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη σύγχρονη ελληνική Τέχνη.

acs_main01

Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ACS θα δώσει το παρόν ως Main Sponsor στην τριήμερη έκθεση eShops Expo, που θα λάβει χώρο στο Μετρό Συντάγματος (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) στις 26-28 Απριλίου 2018, και στην οποία η εταιρεία θα συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο για την ενημέρωση των επισκεπτών.