Φοιτητικό 2Play με 17 ευρώ/μήνα από τη Cyta

Φοιτητικό 2Play με 17 ευρώ/μήνα από τη Cyta

Αθήνα, 07 Σεπτεμβρίου 2017. H Cyta εύχεται καλή ακαδημαϊκή χρονιά στους φοιτητές με τη νέα Φοιτητική Προσφορά 2Play που είναι σχεδιασμένη για όλα τα γούστα! 

Για όσους μιλούν πολύ προσφέρει απεριόριστα τα Σταθερά και τα Κινητά Cyta, ταχύτητες έως 24Mbps και δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης σε υφιστάμενη γραμμή (ή 50% έκπτωση στο τέλος νέας γραμμής), μόλις με 17€/μήνα.  Επιπλέον όσοι  “σερφάρουν” ατελείωτα και αγαπούν τις υψηλές ταχύτητες, μόλις με 26€/μήνα, παίρνουν VDSL έως 50Mbps με όλα τα παραπάνω οφέλη! 

Δώρο για όλους η εφαρμογή Cyta4U για να μιλούν από το σταθερό τους χρησιμοποιώντας το smartphone τους! 

Κι επειδή στη Cyta «όσο συνδυάζεις τόσο κερδίζεις», με τα νέα αυτόματα Πακέτα Cyta Mix Packs Καρτοκινητής, οι Πελάτες, μόνο με 5€, απολαμβάνουν από το καρτοκινητό τους και λεπτά ομιλίας προς όλους και mobile internet. Παράλληλα καλούν απεριόριστα από το Σταθερό προς το Καρτοκινητό τους.

Δείτε την προσφορά εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

opap_advertorial_geniko

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.950.933 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Τύχη Βροχή», «Κέρδη Χ5» και Καρό της Τύχης».

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.