Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της

Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της

Ενισχύει την περαιτέρω βελτίωση του συστήματος επιβράβευσης της απόδοσης των ανθρώπων της

interamerican__
Η Interamerican, ένας κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός Οργανισμός συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να επενδύει στους εργαζομένους της με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, το οποίο καλύπτει την ποιότητα της ζωής τους και την ανάπτυξη της καριέρας τους.

Στον πυρήνα αυτού του προγράμματος υπήρξε η εκτεταμένη προσαρμογή των αποδοχών, η περαιτέρω βελτίωση του συστήματος επιβράβευσης της απόδοσης των ανθρώπων της και η ενίσχυση σε σημαντικό βαθμό των εργοδοτικών εισφορών προς το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του προσωπικού.

Η σημαντική αυτή επένδυση έφθασε στο ύψος των 4,88 εκατ. ευρώ για το 2022 - 2023 και αντανακλά τη σταθερή στρατηγική του Οργανισμού να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αφοσίωσή τους προς την Εταιρία.
2023_06_02_INTERAMERICAN_HR-Benefits-_2_
2023_06_02_INTERAMERICAN_HR-Benefits-_1_

Η Interamerican πέρα από τις οικονομικές παροχές, συνεχίζει να παρέχει καινοτόμα προνόμια και υπηρεσίες στους ανθρώπους της. Συγκεκριμένα η Εταιρία, όπως έχει ανακοινώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, υιοθέτησε το υβριδικό μοντέλο εργασίας, υποστηρίζοντας ενεργά την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει προγράμματα mentoring, που προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των εργαζομένων. Επιπρόσθετα προνόμια αποτελούν η εκτεταμένη άδεια μητρότητας στις νέες μητέρες και το Traineeship Program που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες σε νέους να ξεκινήσουν πετυχημένα τη σταδιοδρομία τους στην Interamerican.

Κλείσιμο
Η κα Δροσιά Καρδάση, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρίας δήλωσε: «Με το νέο πρόγραμμα επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό μας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα εκτίμησης, κινήτρων και αμοιβαίας επιτυχίας, ενισχύοντας την αίσθηση του ανήκειν και του κοινού σκοπού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εργαζόμενοι μας είναι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα και η συνεχής ανάπτυξη και ευημερία τους συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική επιτυχία μας ως Οργανισμός».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης